reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc dziewczyny

Larcia Gratuluje Moj m tez ostanio zdawal ale udalo mu sie za 2 razem...ale juz ma pełne i od razu ubezp. mniejsze ;-)

Ja juz jutro spowrotem do Irlandii lece ...ale tez czas zlecial ale za to dowiedzialm sie w PL ze bede miec SYNKA ;-)
A o to dowód:

Jestem juz spakowana ale nie wiem co zrobic z tymi podrecznymi mam jeden duzy podreczny 6 kg (wiecej sie nie zmiesci) a drugi to laptop ( ok. 4 kg razem z gazetami ) a co z trebka brac czy nie???? ryzykowac???????????/ sama nie wiem lece Ryanair a ona cos zmienil chodz lecilam 3 tyg. temu i nic mi nie mowili... Czlowie to juz sama nie wie co ma robic bo co chwile cos zmieniaja...:rofl2:

Ostatnia edycja:
celka007 slodki ten Twoj synus:tak: Sofik nasze gratulacje- wiem,ze czekalas na chlopczyka;-) Mi moze sie za 3 razem uda :rofl2::happy2: ale poki co to tylko "marzenia".Pozdrawiam

Larcia - ogromne gratulacje!

Celka - zdawać na prawko full można dopiero po pół roku od zdania provisional:(

Golonka to porkshank. My mamy tu butchera, który jak prosisz po angielsku o mince meat to mówi: a... mielone???:))))

reklama
witam ale tu cisza?
mam pytanie mój maly ma na lopatkach liszaje(tak mi sie wydaje) i stosowalyscie jakies kremy kupione w irlandii? bo polskie nazwy znam ale nie wiem czy tu cos jest i pomyslalam ze was zapytam.:)
dzieki

Do góry