reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka
wszystkiego najlepszego dla Twojego Synusia Matthew
z okazji pierwszych urodzin
aby rósł zdrowy, duży, zawsze się uśmiechał
i sprawiał Wam rodzicom dużo radości
:-)
First_Birthday_smash_cake.JPG

Ojej dziękuje:szok::zawstydzona/y:
Bardzo miło mi się zrobiło. :sorry2::-)

reklama
:baffled:
Ja lecialam 6 dni temu z Krakowa i w Krakowie tak wlasnie bylo. Moze w druga strone tak nie szaleja ;-)

Ja bede leciec za 5 dni z Katowic zobaczymy co bedzie, ale i tak bede emic tylko jeden bagaz podraczny 10kg + laptopa wiecej nei dam rady niesc... + moja torebka...

Jak tam po halloween ?? M kupil cukierki i czekala na dzieci i sie nie doczekala teraz sama bedzie je jadl...:-D

A ja chora dopadlo mnie i mala chorobsko w Pl jak zawsze na antybiotyku jestesm.... i mala tez wrrrrrrrrrrrrrrr

Witamy.Musze powiedziec,ze wrazenia z halloween niesamowite:tak: Martysia nazbierala tyle slodyczy,ze starczy na miesiac :szok: :-D Poza tym uwielbiam fajerwerki,korych wczoraj bylo mnostwo i do tego te -wielkie jak bloki -stosy podpalane.Plomienie to na kilomert bylo widac-szok.Wszystko sie pieknie udalo, corcia zadowolona a to najwazniejsze.Nawet ludzie starsi ktorzy otwierali im drzwi byli poprzebierani:tak: Jak szalec to szalec;-)

Nam też sie udał wczorajszy dzien Oli nazbierał słodyczy i pieniedzy(bo ludzie nie byli przygotowani:) a póżniej bylismy w busy Bees gdzie była 2godzinna zabawa dla dzieci super było wszyscy sie wybawilismy było duzo zabaw tańców itp:) załacze fotki pozdro

Załączniki

• _MG_2009.jpgpod drzwiami.jpg
    _MG_2009.jpgpod drzwiami.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2047.jpgz dziecmi.jpg
    IMG_2047.jpgz dziecmi.jpg
    96,6 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_2136.jpgoli w kulkacgh.jpg
    IMG_2136.jpgoli w kulkacgh.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 38
Hello!
Nam też się Halloween wczoraj udało, mały przebrany za dynie uzbierał mnóstwo słodyczy

Załączniki

• 101_0017.jpg
    101_0017.jpg
    153,5 KB · Wyświetleń: 46
Kolo mnie w sklepie mowi sie normalnie- pig's meat. Jest bardzo tania, za taka prosto z rusztu placi sie srednio 2- 2,5 euro. Przynajmniej kolo mnie w sklepie tak jest :-D

reklama
Do góry