reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hall_85.gif

reklama
julia28 tak jak pisala kolezanka wczesniej 10 kg podrecznego i 15 zwyklego. Zaostrzyli ostatnio kontrole bagazu podrecznego, patrza czy jest jedna sztuka bagazu na osobe i oklejaja rowniez bagaz podreczny. Jesli ktos ma np dodatkowo jeszcze torebke damska, musi ja wlozyc do bagazu.

Anineczka
wszystkiego najlepszego dla Twojego Synusia Matthew
z okazji pierwszych urodzin
aby rósł zdrowy, duży, zawsze się uśmiechał
i sprawiał Wam rodzicom dużo radości
:-)
First_Birthday_smash_cake.JPG

No czesc kobietki.nareszcie mi sie udało z tym świątecznym suwaczkim.Musze dodać, ze ten zrobiła moja corcia :tak: Idę ją wlaśnie szykować, bo wybiera się z kolezanką na halloweenowe szalenstwo;-) pozdrawiamy

julia28 tak jak pisala kolezanka wczesniej 10 kg podrecznego i 15 zwyklego. Zaostrzyli ostatnio kontrole bagazu podrecznego, patrza czy jest jedna sztuka bagazu na osobe i oklejaja rowniez bagaz podreczny. Jesli ktos ma np dodatkowo jeszcze torebke damska, musi ja wlozyc do bagazu.

a ja lecialam 3 tygodnie temu i mialam jeden bagaz podreczny 10kg , podreczny 3 kg, moja torebke i mala plecak i nikt mi nie oklejał bagazu podrecznego.. + wozek ale on byl oddany na tasne...leccialam z lotniska w Dublinie...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry