reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia apetyczne nalesniki

My po obiedzie,cora spi a mnie jakis dol dopadl :-( nudy jak cholera, J w pracy nie moge sobie miejsca znalesc caly czas mysle o bracie.

reklama
Aaniu-Ty sie tak nie przejmuj:/Łatwo powiedzieć-jasne,ale stresowanie się nie pomoze Ci,ani bratu-więc głowa do góry:)
Ja się obżarłam jak diabli-nie tyle naleśniorami co drożdżówkami-matko dlaczego ja sie powstrzymać nie mogę???

A ja robie zapiekanke ryzowo miesna z papryka i pieczarkami, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zjem!:tak:
Lubiczanko-aaaaa, dziekuje, dziekuje! Jeden mniej niby nic ale zawsze cos
ania-nie smutkaj sie, wszystko bedzie ok ,zobaczysz,badz dobrej mysli.

hejka
Mamuski wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet
images

Larcia , Moniadan u mnie to samo, mój M tez nigdy nie pamieta o takich swietach ( albo calkiem zapomni albo sobie przypomni kilka dni po)teraz na dodatek wyjechal to juz wogole nic nie dostane:-(
Moje dziecie nadal ma katar ,choc juz dzis widze mala poprawe.
No nic ide smazyc i sobie zycie oslodzic racuszkami serowymi Dukana

Ania spała prawie trzy godziny, nie wiem czy to przez pogodę, bo pochmurno i wieje, czy jakieś choróbsko ją bierze:-(, ale te kupki to jednak był jednorazowy przypadek

Mój M zwykle pamięta, ale wczoraj wrócił późno z pracy, dzisiaj też się na to zanosi, więc na Dzień Kobiet nic nie dostaniemy, ale pewnie sobie w weekend odbijemy:-D;-):tak:

Dopiero zobaczyłam, że ja na BB już dwa lata jestem, Matko, kiedy to zleciało:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Larcia no domek spoko ale ja najdalej chce w Claregalway, Galway airport, żeby było blisko Galway. Ale dzięki szukam dalej:))
Asieńka no strzeliły Ci 2 latka:))

Dzionek szybko jakos minął:-)Pogoda sie popsuła :dry:Mój mężus pamietał o Dniu Kobiet,dostałam bukiet kwiatków i ptasie mleczko:tak:.
Aniaa bedzie dobrze z Przemkiem zobaczysz,wiem ze sie przejmujesz.Tez bym sie przejmowała.Trzeba byc dobrej mysli.

hej dziewczynki! Wszystkiego co najlepsze w Naszym dniu!!! :-)
U mnie po weekendzie spokojnie, w niedziele zakupy zaliczone pomyslnie;-), tylko najwazniejszego nie kupilam- miksera(zajechalam swoj stary w sobote:-Dale i tak jestem pod wrazeniem, ze tyle wytrzymal),nowy bedzie dopiero w sobote:wściekła/y: i czym ja bede ciasto mieszac:confused:. Dzisiaj robilam pizze i w ruch poszla trzepaczka, masakra jakas a w dodatku jak juz ja upieklam poszlam sie wykapac, wracam a tam J sie do niej doczepil i zjadl mi pol:wściekła/y:bo myslal ze to dla niego:-D i nawet mu smakowala choc to dukanowska byla:-D:-D
Ja dzis tez nalesniki upieklam dla chlopcow, tylko oni to z syropem klonowym lubia :tak:
asienko-oby w nowym domku Wam sie dobrze mieszkalo, a Ania napewno sie przyzwyczai szybciutko
larcia-hehe sie usmialam z princess Amandy :-D:-D:-D
aaniu- nie zamartwiaj sie tak bardzo, napewno z twoim bratem bedzie wszystko dobrze,wiem ze latwo sie mowi ale przez to samo przechodzilam w pazdzierniku z moim J jak wyladawal na pogotowiu bo go serce bolalo,jak lekarz stwierdzil po badaniach ze mogl to byc lekki zawal to nogi sie podemna ugiely ale na szczescie byl to tylko wirus i teraz jest juz wsio ok, wiec glowa do gory bedzie dobrze:tak:

reklama
marcysia czyzbys Ty kochana moja kolezanko bylas na jakiejs diecie i ja nic o tym nie wiem? :-) Z uszu chudniesz?Czy nosa?I z forum sie dowiaduje?:-)Ta...moja Amanda to aktorka... :-D Cos Ty robila tym mikserem, ze go tak zajechalas hihi, rob ciacho rob, w nastepnym tygodniu wpadam je zjesc :-) A Ty jak chcesz sie "odchamic", to ja od poniedzialku sama, wiec jakas wodeczke nam schlodze hihi

Ostatnia edycja:
Do góry