reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja dopiero teraz bo mielismy gosci byl szwagier z rodzinka.
Po obiadku wybralismy sie nad morze,dzieciaczki sie wybiegaly i zasnely choc nie wszystkie nasza oczywscie twarda i nie spala wiec licze ze szybko pojdzie spac za niedlugo.

Lubiczanko lepszego himorku zycze

Gliwa dzieki za wczorajsze udane spotkanie:-)

Kamcia tort wyglada apetycznie,sama robilas?

tak wlasnie patrze ze zostalo juz tylko 100 dni do porodu :szok: ale tan czas leci ...

Uciekam.Milego wieczorku zycze....

reklama
Kamcia tort mialas wy*****ny w kosmos:szok:.
Misia i jak lodwiec?
Lubiczanko wspolczuje problemow z autem:-(
Vikamcia,super ze mala kruszynka wsio ok...pokaz nam sie wreszcie-my ciagle czekamy na fotki:)
Anineczko dzieki za dowiedzinki...szkoda ze tak krotkie,ale mam nadzieje ze sobie odbijemy..u mnie ciag dalszy gosci....jedni wyszli i nastepni sa:-p

ewelcia bęe musiała zrobić zdjęcie a jak narazie mogę sstawić z przed h,,, 2 tygodni bo to najbardziej aktualne:-p DSCF4203 (2).JPG

Vikamcia-alez cie ta ciaza na buzi zmienila!! ;) No ale nareszcie cos tego brzucha widac!! Choc wciaz malenki...ja nie wiem,gdzie sprawiedliwosc na tym swiecie!? :D

Ewelciu
- Lodowiec mniami tylko sie tak zastanawiam,czy mozna by bylo dac mniej margaryny do masy,bo jak dla mnie troche tlusto bylo i ciezko? No i nastepnym razem dam tez osobna galaretke na zewnatrz. Ale bardzo smaczny!!

Wogole chcialabym wysunac niesmiala prosbe do naszych szacownych moderatorek. Otoz chodzi o watek przepisowy. Bo do czesci tego watku mamy spis tresci ale potem juz nie. Jest mega niemozliwe odnalezc pewne przepisy na tylu stronach. Czy drogie kolezanki nie bylyby tak mile i w razie chwili czasu zechcialy moze pociagnac dalej spis tresci? Znacznie ulatwiloby to szukanie.....?hm?

Kamcia - ale miałaś wypasiony tort... skąd wytrzasnęłaś czerwoną porzeczkę??? i znów mam ślinotok;/
Lubiczanka - oby już takich przygód nie było - a imprezkę i tak sobie odbijecie;)
Vikamcia - wooow... i tyle napiszę;) nie no żartuję - super figurka;)
Kasiuleczka - Olivka jest super;)

Misia się zrobi jak będę miała dłuższą chwilkę bo to trochę grzebania jest. :sorry2:

Kamcia ale śliczny torcik,wow! Kto robił?
Cieszę się,że imprezka udana.:tak:

Ewelcia,Lubiczanko dziękujemy za gościnę :tak::tak:

zaraz założę wątek spotkaniowy bo na grupach słaba frekwencja :baffled::-p

ewelcia bęe musiała zrobić zdjęcie a jak narazie mogę sstawić z przed h,,, 2 tygodni bo to najbardziej aktualne:-pZobacz załącznik 334193
wow super!!!
Misia ja mysle ze mozna by bylo zrobic wszystko o pol raza wiecej a ilosc margaryny zostawic bez zmian:)
Nie wiem o co za bardzo Ci chodzi z ta garaletka?
Bo ja jak juz namoczylam biszkopty to reszte garaletrki wkladalam do lodwoki zeby stezala a pozniej na ciasto:)
Goscie jzu wychadza ,tylko pala jeszcze z m...oj jak dobrze ze ja nie musze marznac na dowrze juz:)

anineczko rzuc no linkiem do tej grupy spotkaniowej...nie moge sie odnalesc:(

reklama
Do góry