reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie!
Tez mieszkam w Irlandii tak jak Wy,juz kiedyz Was znalazlam ale jakos nigdy nie mialam czasu sie odezwac lub zapominalam.
Dzis postanowilam dolaczyc do Was.
Jestem w 18 tyg ciazy,z Sofikem znamy sie z innego forum.
Pozdrawiam wszystkie Kobitki:-):-):-)

Znacie sie dluzej i wiecej napewno wiecie na temat chorobowego w ciazy,bo ja bylam 3 tyg. jeszcze mi nie zaplacili.Wrocialm do pracy 8sierpnia,czy to mozliwe ze u nich to wszystko tak dlugo trwa?

Powiedzcie mi czy ktoras z Was siedziala na zwolnieniu cala ciaze?
Rozmyslam takie cos bo nie mam mocy,ochoty sily pracowac i wogole .......

Sorki ze tyle pyatan.
Mam nadzieje ze sie czegos dowiem.
Z gory dzieki.

A i mysle ze mnie przyjmiecie do siebie:-)
Pozdrawiam.

hejka

Kasiu czy Ty z Bydgoszczy jestes??

hehe..a sklepy wolnoclowe beda chyba pozamykane bo ja ostatnio lecialam i wszystko zamkniete ..wrrr
Hej Didi, no to mnie zmartwilas... zawsze szybciej czas plynie jak mozna cosik obejrzec czy kupic. A w PL mieszkam kolo Inowroclawia, takze z Bydgoszczy najblizej do domciu.

Witam ale tu cisza:)
Ja na chwile dorwalam sie do neta w kawiarence wakacje nam super plyna duzo slonca zabawy takze jak wrocimy pojutrze to bede nadrabiala zaleglosci i napisze wam jak bylo :)buziaki

Witam Mamusie czy wiecie moze czy tutaj w aptekach dostane syrop na poprawienie apetytu dla dzieci:-)i jak sie nazywa...
Julia 28- a nie myślałaś o podawaniu maluchowi tranu???Tran przyspiesza u dzieci wzrost, poprawia apetyt, wzmacnia kości i zęby, poprawia wzrok. Przeciwdziała bólom stawowym i artretycznym itd,itd
Z tego co widzę w tutejszych sklepach teraz jest moda na produkty z Omega3,ale tam są ich śladowe ilości a tran to zawsze tran.Ja kupiłam dla mojego dziecka tran smakowy,bardzo przyjemny ma smak i nie ma problemu z podawaniem go.
A jeśli chodzi o fajne preparaty na wzmocnienie i nie tylko to jest sklep ze zdrową żywnością w tym kompleksie, gdzie jest Tesco.Może tam zapytaj...:-)

witam,mozesz mi podac nazwe tego Tranu wlasnie zastanawialam sie nad tym zeby kupic,,,,,,a co do tego syropu na apetyt to dla 10 latka,,,,nie napisalam wczesniej....dzieki i pozdrawiam:-)
Jak najbardziej możesz podawać tran dla 10-latka,na pewno nie zaszkodzi...a apetyt może poprawić:-)
Ja mam ten tran z Polski/Tran Islandzki,smak owocowy-tak jest napisane na opakowaniu/, ale na pewno w tutejszych aptekach jest duuuży wybór tranów.

reklama
Witam wszystkie Mamusie w ten typowo irlandzki dzionek;-) Aż mi się na spacer nie chce dzisiaj ruszyć:-p Na szczęście wczoraj się wyspacerowaliśmy po Donadea Forest Park - polecam:tak:

Do góry