reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mausie wiem ,dlugo sie nieodzywalam:tak:Ale tak jakos szybko czas mi leci bo pilnuje dziewczynki caly tydzień w Julci wieku .A jutro lecimy do polski na 9dni wiem ,ze to sybko zleci ,ale dobre i tyle:-).Miłego dnia zycze w ta deszczowa pogode:happy:!

reklama
Hej laseczki,
Ja szybko na razie. Melduję się z małym mlekopijcą. Sasha urodził się 06.09.2008, z wagą 3115 jako 50 cm bobas. Cóż, miała być Leah, ale jak widać aparatura usg też nie pokazuje wszystkiego:)
Poczytam później co u Was i popiszę;)

Anaklim gratulacje!!!!

Monia he napisałam tak żeby pomóc sie zorientować formalnie jaki to jest rejon szczerze mówiąc poczta mi przychodzi na dwie nazwy tych dzielnic he ale jak Kościół jest na Ballyban to mój dom też:)
Na spotkanie oczywiście ide we wtorek i powiem ci ze osatatnio było dużo nowych dzieciaczków wiec jest wesoło, i zabieram tez ze soba Nesse którą sie opiekuje i jest w siódmym raju:)

Mam pytanie mój Oli kikla dni temu miał duży problem ze zrobieniem kupki i udało mu sie po meczacej pół godziny ale dzis nie chce nic jesc i mam wrazenie ze ma pelny brzuszek a po kupce ani śladu , wieć dałam mu Plantex i taka inna jeszcze herbatke na rozlużnienie i uławtienie z załatwianiu sie po jakims czasie zwymiotował wodą i znów chciał jeść...?Możliwe że mu sie brzuszek rozlużnił i poczuł sie lepiej ?
Używałyście kiedyś takich herbatek może też miałyście taka sytuacje z maluszkami? dzięki za rady:)

pozdro z deszczowego Galway

ANAKLIM gratulacje...

Kamcia moja niunia bardzo czesto ma zatwardzenia jak byla mala to lekarka dala mi microlax to jest w takiej tubeczce i wpuszcza sie to pupki i od razu w ciagu 5 minut dziecko sie wyproznia...bardzom mi to pomagalo bo naprawde sie meczyla...wiec mozesz sprobowac a jesli nie chcesz to moze troszke poczekaj daj mu jogurcik i powinno przejsc...
ja sie chwilowo nudze ogladam super nianie podobno ma byc ciekawa...moja niunia spi i mam chwilke ciszy

reklama
Witam popoludniowo, niestety dzis nadszedl koniec lata w Dulinie, ale chociaz dobry jeden dzien ..
Aniaklim - ogromne gratulacje.:-):-):-)
U nas telewizji niet... Dzwonilam kilka razy na numer podany w Polskiej Gazecie ale nikt nie odpowiada...A szczegolnie teraz jak pogoda do bani to moznaby cos obejrzec...np supernianie...
Jak czasem obserwuje zachowania Stasia to ..hmm chyba za jakis czas poznam Dorote Zawadzka osobiscie. Staram sie jak moge a on ... no chyba ze przechodzi teraz bunt dwulatka i moze za jakis czas samo przejdzie...Pozyjemy zobaczymy. A poki co milego wieczoru :)

Do góry