reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia ah Cie na wspomnienia wzięło:) No takie były początki moje na tym forum a tu prosze ponad 4 lata stuknęły. Ile dziewczyn -mamusiek sie przewinęło, ciekawych sytuacjii i stwierdzam że po takim czasie to jest uzależnienie od forum i Was dziewczyn:) Naszczęscie niektóre jutro w realu spotkam hihihi
Masakra ale ten czas leci , na sentymenty mnie wzięło , przez Ciebie Ewelcia:)
No nic zmykam spać , dobranoc

dobranoc:)

moj Szym wlasnie po cichaczu poszedl do M spac...M nawet sie nie obudzil bo slysze jak dalej pochrapuje...Szym nawet chyba sie nie kapnal ze mnie nie ma, tylko sie ulozyl wygodnie i spi....;-)

ehhh wspomnienia...ja pamiętam Kamcie jak przyjechała do Tuam kupic ciuszki odemnie....Oliwier w brzuszku był...szmat czasu...ja też uzależniona od was jestem,mam wspaniałe wspomnienia....Agusiek ciężarną poznałam....Misię z Alexem w brzuszku...Frog z małym berbeciem u nóżki...ehh :cool2: i wiele innych wartościowych mam :sorry2:

Anieczka co nie ??:)
MAsakra ale ten czas zasuwa:)
I radziłam sie Ciebie o różne rzeczy przed porodem, bo ty juz byłaś matką polką:)

reklama
Do góry