asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ewelcia może dlatego masz problemy z naszą klasą
HotMoney - Tym razem Nasza-klasa cię zaskoczy - INTERNET
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anineczko ja jak swinia chodze w ciazy - 3 miesiace,3 tygodnie,3dni,3 minuty i 3 sekundy dosc dlugo nie widzialysmy sie wiec:-);-)....składaj składaj
no ale lekarza zalicz jak już nie będziesz miała dwójki ;-)
swoją drogą kiedy zdążyłaś drugie urodzic?
nie no żart ;-)
ja idę prasowac
za 3h mamy gości a ja w lesie z praniem nawalone tego tyle,że szok.Ja nie wiem,mogli by jakieś samoczyszczące się ciuchy wynaleźc
a moze i takEwelcia może dlatego masz problemy z naszą klasą
ja używałam huggiesów do 5 msc , jak mała już sama wstawała to były niewygodne bo za sztywne więc od 5 msc przerzuciłam się na pampersy (ale pampersy 1 ją uczuliły przez siateczkę) znajoma zaś używała odwrotnie , bo miała problem z huggiesami...i lepiej jej dziecku podpasowały pampersy..A ja mam takie pytanie, pewnie juz gdzies ktos o to pytal... ale zdubluje Jakich pieluszek uzywacie najchetniej dla swoich pociech? I jakie sa najlepsze [wiem, wiem, zalezy tez od dzieciaczka itd.] ale Waszym zdaniem... zwlaszcza takie dla noworodka, bo nie wiem jakie kupic? Slyszalam, ze huggisy sa niebardzo... (?)
to bardzo fajnie że znalazłaś sposób żeby mała ssała...Hejka,
ja dzisiaj w lepszym nastroju:-). Moze dlatego ze mala zaczela cyca ssac. W nocy dostala moje mleko odciagniete a o 6 i 9 to juz bezposrednio z cyca:-). ale zeby podac jej cyca to najpierw musze chwilke laktatorem wyciagnac sutka i wtedy ssie. Jakos mi ulzylo.
Asienka_r powodzenia i trzymam kciuki
Anineczka, Paryz ulala.
Moja mama ,jak bylam mala, nazywala mnie paryzanka bo mialam taka mala walizke i zawsze sie w nia pakowalam i mowilam ze jade do Paryza. A najlepsze, ze nie wiadomo z kad mi to sie wzielo.
Trzeba sie dzisiaj za prasowanie brac i moze jakis obiadek ugotowac, bo osatnio to maz bardziej w kuchni rzadzil.
Ale wczoraj byl zly na mnie, ze wyjelam odkurzacz i odkurzalam w domu, powiedzial, ze ja mam odpoczywac a sprzatanie jemu zostawic.
Pozdrawiam
fajnie że wszystko dobrze idzie..Odsmoczkowywanie nie idzie źle, tylko długość usypiania Ani się wydłużyła, wcześniej jak była śpiąca to momo w buzi, pieluszka w rączce i było aaa, a teraz się wygłupia. Zapytała o momo, ale ją zagadałam i czekam, kiedy uśnie
oj mały biedaczek...A mók Kubuś-czyt.Daniel postanowił się"upięknić"i sobie fifę pod okiem nabił...i rozciął koło oczka(((Wałęsał się koło telewizorka w kuchni i po coś się schylił i wstając zahaczył o Dvd-i o!Dziecka się jednak nie upilnuje-a i tak wyrzuty sumienia taka matka potem ma:/