reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Lubiczanko naszczęście tylko raz obudził sie w środku nocy i płakał póżniej już spokój.
MoniaD no to bierz Eryka i wpadajcie kiedyś:)
Asieńka gratulacje małymi kroczkami i uda sie karmić piersią:)
Co do pampersów to od zawsze używałam PAmpers active fit (fioletowe) i byłam mega zadowolona , raz spróbowałam Huggies i raz tych z Lidla i przeciekały wiec juz wiecej nie testowałam. A husteczki tez Pampers sensitive:)
A my dziś mamy lenia , nie dałam Oliviera do przedszkola, brzusio troche mnie boli @ przyszła:/ Musze sie zabrac za sciąganie ozdób choinkowych a tak mi sie podoba kolorowy dom:)

Andzia i oczywiście czekam na Ciebie o 15 , może jeszcze jakas chetna laseczka na kawe zapraszam:))

reklama
Witam

Asienka powodzenia:-)

Asienka_R u nas odzwyczajanie poszlo szybko Natalia nawet sie nie upominala...Andzia pewnie tez zapomni dwa dni jeszcze i bedzie dobrze

Dranissimo my od poczatku malej kupujemy pampersa i chusteczki sensitive jestem bardzo zadowolona

Wczoraj wieczorem sie przestarszylam jedna noga mi spuchla i to tak porzadnie dzis opuchlinza mniejsza ale lydka pobolewa.

Kupywalyscie cos na Dzien Babci i Dziadka?
ja zamowilam kalendarze ze zdjeciami cory, fajnie wyszly...

hejka

Kamcia ..moze i ja wpadne na kawusie..ale jeszcze dam znac..

Albert dzisiaj w domu bo rano mowil ze go bruszek boli i glowa , ja go dotykam za lepetynke a on temperature ma prawie 38 wiec nieposzedl do skoly ...napawial mi na koldre.. robil co trzeba na kibelku i juz nowka nierdewka nie wiem co mu bylo moze cos na oladku mu stalo..hmmm... dziwna sprawa w kazdym raie ju zaczyna dokazywac..

Witam po porannej burzy :confused2::dry:

margaritta jak tam Niki?

Didi może faktycznie cos młodemu leżało na duszy i oby wszystko było ok :tak:

AsienkoM w takim razie powodzenia w karmieniu:tak: Coś czuję,że wrzuciłaś na luz i od razu poszło lepiej :-)
No i jakiego masz porządnego męża ;-):-D:-)

Aaania ciekawe od czego ten ból nogi? :confused:

Kamcia zostaw ozdoby na następny rok,po co się będziesz przemęczac :-D:-D

No już sciągnięte :) Zaraz posprzatam sobie jeszcze i luz:) A propo ozdób to mam zestaw bombek złotych , światełek, i gwiazdki złotej na choinke, oddam za darmo:) Jak ktoś chce to pisac bo jak wieczorem pójdzie na strych to dopiero w przyszlym roku zdjeme hihi

Sandrulinska ale męzowi obcięli od stycznia?? Bo to jest nielegalne żeby ze wzgledu na uciecie stawki krajowej komuś obcinali wypłate jesli w danym miejscu pracuje długo. 7.65 euro dostana osoby które w tym roku podejmuja prace.

Witam i ja!
U mnie bez zmian;-)

kamcia-dzieki za smsa.Sorki ze nie odpisalam,ale u mnie wieczne puchy na karcie:eek:;-)A ze sonda jest to wiem,pisalam ze jestem na biezaco;-):tak:
asienko-ja tez mysle ze podeszlas do karmienia inaczej i stad poprawa.Gratuluje i zycze dalszych sukcesow!Zuzanna sliczna!
asienka_r-powodzenia w odsmoczkowywaniu;-)

Ja tez od poczatku na pampersach.odkad mala stala sie bardziej ruchliwa kupuje active fit,te baby dry mi nie podchodza:no: Co do chusteczek - pampers sensitive.Zawsze w Joyces np. sa kartony z chusteczkami-teraz nawet po 9e za 9 wiec git mysle;-)

Zdrowka wszelkim chorowitkom zycze!
Milego dnia!

Odsmoczkowywanie nie idzie źle, tylko długość usypiania Ani się wydłużyła:dry:, wcześniej jak była śpiąca to momo w buzi, pieluszka w rączce i było aaa, a teraz się wygłupia. Zapytała o momo, ale ją zagadałam i czekam, kiedy uśnie:sorry2:

AsieńkoM-super,że jakos idzie-teraz już tylko z górki-brawo za wytrwałość:)
asieńkoR-trzymam kciuki za pomyślne odsmokowanie:)))Mała jest bystrzacha i szybko pójdzie:)
madbebe-u mnie z kolei nawet jak coś jest na karcie to mój ukochany telefonik wysyła co któregoś smsa-jakoś losowo chyba-i potem się ludzie na mnie obrazaja ,ze nie odpisuję:(((
Anineczko-o jakiej burzy mowa???
A mók Kubuś-czyt.Daniel postanowił się"upięknić"i sobie fifę pod okiem nabił...i rozciął koło oczka:((((Wałęsał się koło telewizorka w kuchni i po coś się schylił i wstając zahaczył o Dvd-i o!Dziecka się jednak nie upilnuje-a i tak wyrzuty sumienia taka matka potem ma:/

reklama
Do góry