reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek,Asieńko,Kamcia-pozwoliłam sobie podziękować w imieniu Taty3D;)))
aania-wyobrażam sobie co to był za stres...Może lepiej,ze przysnęłaś:)
Poszaleliśmy na zakupkach-nie do wiary-150e poszło na adidaski ,wywieszkę na drzwi,4e w pennym,i...gdzie mam kasę????a-obiad urodzinowy na mieście:))))))))))))))A kurczę już chciaam po rachunkach lecieć i obliczać...zaraz będzie tort-mam nadzieję,że mojemu Kochanie posmakuje:)))Tym czasem Dziewczynki

reklama
dziendobry
melduje sie :tak::-)

tichonek wszystkiego najlepszego
asienkar ooo matko Bez wody to porazka jest Oby szybko wszystko wrucilo do normy
anineczko powtorze za dziewczynami Napewno sie uda Trzymam kciuki za dwie kreski ew. plusik :tak::tak:
kamcia pozazdroscic pracy w ktorej sie nudzisz i masz czas na bb;-)
lubiczanka torcik napewno bedzie pycha

przymierzam sie do dekorowania pomaranczy

do pozniej

asienkaR to dobrze ze przywrucili wode

a mi slicznie wyszly te pomarancze :-p:-p wybaczcie ze sie tak chwale ale milo jest sie tak czyms pochwalic bo maz ignorant nawet nie zauwazyl :eek:

Dzindusia-a to mąż ignorant:/super,że wyszły-dasz fotki bom strasznie ciekawa:)))
Margaritta-dziękujemy:)JAK TE JASEŁKA?????????????????????????????????????????????
Asieńko-no całe szczęście:)
A ja wreszcie się za bigos wzięłam-póki co zapach samej kapuchy,ale już roznosi się po całym domku(z tym,że mniej jakoś niż zwykle mnie zachwyca:/z wiadomych przyczyn;))

Witam
Juz z domu:) Więc w pracy to mam czas jak jestem kilka godzin w barze i nie ma klientów tak jak dzis to moge sobie pozwolic na BB. A tak normalnie jak jestem w restauracji to nie ma mowy bo zawsze jest cos do zrobienia:)

Widze poczynacie już szaleństwa kulinarne very good:)
Ja zabrałam Oliviera po pracy do Mikołaja na Briarhill shoping centre i nawet fajnie było.
Teraz relaks przy kominku, chociaz Oli mnie denerwuje wiec go zaraz spac połoze i Święty spokój bedzie:)

reklama
Do góry