reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja :-)
Przerazacie mnie tymi wiadomosciami o pogodzie na weekend:szok:
Andzulina to mam nadzieje ze zahaczycie i o mnie, co???:-)
Madbebe;-):-D

Widze ze dziwna wysypka kroluje, bo u mnie tez od 4 dni Wiktor ma wysypke wieczorem jak wchodzi do wody caly tylek i krzyz wysypany taka pokrzywka i nie mam pomysla od czego. Smaryje mu na noc hydrocortizolum i rano jest oki a na wieczor powtorka.
To chyba uczulenie na spanie:tak::-D.

reklama
madbebe oj tam nie znajdziesz, ja Ci dokladnie wytlumacze :-) Daj znac kiedy bedziesz mogla i zapraszam :-)

W polowie grudnia wyprowadzka jupiiiiiiiiiiiiii :-)

dzieki dobre kobitki za zyczenia zdrówka hi hi pomoglo:-) tzn poszlam na góre kimnelam sie ze 2h i czuje sie troszke lepiej bo wczesniej to nogach ustac nie moglam. Dobrze ze M w domku dzis jest ,dziad mnie zaskoczyl hi hi wziol sie za naczynia ale oczywiscie nie recznie poszedl na latwizne i zmywarke uruchomil, nawet królikowi trociny zmienil co sie nie zdarza... A ja odsykalam troche sil i rosolek wstawilam na te choróbsko.
Anineczko Margaritto a u nas odpieluchowanie nocne raz dwa poszlo, w sumie to juz po dwoch tygodniach odkad nauczyla sie wolac siku nie chciala pieluszki na noc zakladac, ceratke podlozylam pod przescieradlo i bylo oki ze 3 wpadki moze byly ale to wtedy garaczkowala. A tak zazwyczaj caluskie noce wytrzymuje oczywiscie przed snem na kibel siada, a rano to jeszcze z 30 minut biega i dopiero wola ze chce siku. Teraz ostatnio zauwazylam ze strasznie duzo pije i jej sie chce w nocy, ale wola z pokoju siku siku wtedy pociemku smigamy do kibla co by sie zabardzo nie rozbudzila i dalej idzie spac. ha ha chyba kazde dziecko uwielbia kible w sklepach zwiedzac moja tak samo, najgorsze w tym wszystkim jest to ze zazwyczaj w polowie zakupow mi podkakuje ze siku chce a tu takie kolejki do kasy ze szok, wiec koszyk w kat i lecimy i poxniej wracamy po koszyk he he. ale i nad tym popracowalam ostatnio i gdy tylko wchodzimy do sklepu pytam sie czy chce siku a ona ze tak wiec odrazu skrecam do kibla i poxniej jest spokoj.:-)

hejka dziewuchy.

Zdrowka zycze wszystkim chorowitkom, duzym i malym.

Ja ostatnio padam na ryjek. rano z lozka nie chce mi sie wstac, chodze rozmemlana a po 3 to najchetniej juz bym sie kladla.
Kaszel przeszedl i tyle dobrego:-), dzisiaj bylam na kontroli, lekarz mnie osluchal i stwierdzil ze juz cicho.
Dzidzia sie wierci az brzuchol faluje i pobolewa;-);-);-);-).

Juz za tydzien w niedziele choineczke bede ubierac jupi,jupi !!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:

cicho na forum, wszystkie pewnie albo z dzieciakami albo z mezulkami siedza. pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
madbebe oj tam nie znajdziesz, ja Ci dokladnie wytlumacze :-) Daj znac kiedy bedziesz mogla i zapraszam :-)

W polowie grudnia wyprowadzka jupiiiiiiiiiiiiii :-)
skoro tak mowisz..;-)dam znac:tak:
ooo,wiec jednak juz na bank.Faaajnie,tak na nowym (doslownie z reszta);-)Ciesze sie razem z Toba:tak::-)

moze lubiczanka ma plana zeby gdzies ja wywiezc i zostawic;-):-D

ja niedawno z Galwaya wrocilam.Zakupki zrobilam dzis bo jutro to musze byc doma i chate ogarnac;-)coby anineczka z chlopami nog nie polamala;-)
U nas snieg lezy..:blink:

To wcale cesne nie jest;-)No jestem,jestem:/Padnięta jak szczur po maratonie:(
Anineczko-nooo-dobre wieści-zapraszamy:)
Margaritta-a no się czuję-znakomicie-zwłaszcza ze świadomością,że jutro sobota:)))I wcale Ci się nie dziwię,że zarówno Hiszpania jak i Hiszpaniepo głowie Ci chodzą:)))
Aaniu-no kupiłam dziś i...prawie 10e jednak i to są(ku mojej wielkiej radości)lodziki!!!Takie jak można kupić w markecie takie lizaki lodowe,tylko,że na mdłoci-już się mrożą:)
Kasiuleczka-zdróweczka
Asieńko-dla Ani też aby szybko do formy wróciła:)
Margaritta-no z kim się lizałaś po dworze-a takie usteczka pewnie niejeden chętnie by obmlaskał:)))

reklama
Do góry