reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ViKamciaG jak tam po wizycie w szpitalu?

Marta,Ewelcia,Monidan-Waszym Szymonom wszystkiego najlepszego z okazji imienin
val10.gif
A jakieś ze 3 tygodnie temu też tym samym Szymonom imieninowe życzenia składałyśmy:eek:Ja wiem,że jest kilka razy w roku ,ale już się pogubiłam kiedy który ma:baffled:Niemniej jednak:Wszystkiego najlepszego!

513_pies_glowa_kwiatek_piesek_kwiat.jpg

Tichonku tak szczerze to ja sama nie wiem kiedy SZym ma imieniny...na razie jest maly wiec obchodzi urodziny;-):-D
Ale b.wam dziekuje za zyczenia:-)

Lubiczanko a ja tam lubie kaczke....robila na piwie i jest pyszna....

u nas tez leje i leje...nici ze spaceru:baffled:

Tichonek-a co;)Jak szaleć to szaleć.ja tam codziennie mogę komuś składać życzenia:))))
Ewelcia-uznaje się za imieniny pierwsze w kalendarzu po urodzinach:)A kaczka-dlatego właśnie pytałam jak wyszła,bo może też spróbuję
asienko-a Ciebie gdzie wcięło?????
Normalnie wpieniłam się na to swoje auto i sama postanowiłam problem rozwiązać-przekwalifikować się muszę.Jak dobrze,że jest coś takiego jak internet-znajdzie się receptę na wszystko:)))

Ciao!

A do nas szwagierka nie dojechala....10 min po tym jak wyjechala z domu miala wypadek. Wpadla w poslizg, stracila panowanie nad samochodem i przywalila w te berierki okalajace czasem droge. Samochod skasowany...ale ona ok (a to najwazniejsze). Ma troche siniakow ale ok. Tylko dojsc do siebie nie moze i ciagle placze...jest chyba w szoku.

A my pojechalismy na zakupy i sie pozarlam z A....czizas...ale sie darlam, fakami rzucalam...nie chce mi sie z nim teraz gadac...niech juz sobie idzie na ta silke.
Za to kupilam Alowi kurtki jesienna i zimowa w pennym i sie ciesze...bo te co mial byly jednak troche przyciasne, szczegolnie jak pod spodem mial inne warstwy. Jedna z nich bedzie juzna POlske. No i 2 dywany kupilam tez :) Do Ala do pokuju i drugi do salonu...jedyne 30e za oba :) Kocham ten sklep...!

OMG
misia!-ja bym sie pos*ala jakby mi sie cos takiego zdarzylo.Na szczescie, odpukac, jeszcze nigdy nawet w lekki poslizg nie wpadlam:baffled:Cale szczescie ze nic sie jej nie stalo!
Tam jakas promocja na dywany czy sie wytargowalas?;-)ja tez sie zbieram juz jakis czas bo musze dokupic jeszcze ze 2 i chodniki na korytarz bo pi..,wieje od podlogi;-)ale siana brak:baffled:

ja wlasnie M-ki ciagne przyszlotygodniowe i zaraz sie biore za prasowanie bo sprzatanie do mnie nie przemawia.Wczoraj mialam chec ale nie mialam sposobnosci a dzis mi sie nie chce..:zawstydzona/y:;-)Dziecie spi ladnie wiec szkoda tak siedziec..

lubiczanka-ja tez lubie samochodowe przypadlosci..w sensie diagnozowac a nie miec;-)i co wyniuchalas?naprawilas juz?;-):-)

Madbebe- tam w tym sklepie sa zawsze takie ceny...tanie! A jak juz bedziesz jechac po dywany to serdecznie zapraszam na kawke :)
No a szwagierka biedna to fakt..przestraszyla sie nie na zarty. Mowila,ze w pewnym momencie puscila calkiem kierownice bo wiedziala,ze juz nic nie zrobi i czekala co sie stanie....myslala,ze juz po niej....nawet nie chce myslec...No i przykro,ze akurat do nas jechala zobaczyc sie z Alem, jej chrzesniakiem. ehh...to zycie...takie kruche....ulotne...

Madbebe-zlokalizowałam ten filterek,pod szlauf,zatankowałam i jedzie jak piorun;))))Ale się J zdziwi:p...Ja podziękować-też nic groznego jeszcze nie miałam jeśli o jazdę chodzi-były różnego rodzaju stresujące sytuacje(najfajniejsza kiedy musiałam hamować z taką siłą,że tylne koła się uniosły,a facio za mną musiał wjechać na pobocze żeby mi w ...tył nie wjechać),ale na szczęście zawsze się wychodziło bez szwanku:)

reklama
Do góry