reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka ale pogoda leje i leje
Miska ojjjjjj dobrze ze szwagierce sie nic nie stalo, a o zakupach z "dziadem" nic mi nie mów. My dzis sie tez wybralismy ze znajomym do miasta( w koncu oddalam w taxie formy zeby mi przyslali te prawko)Chlopaki poszli w jedná strone swoje sprawy zalatwiac a ja polecialam do pasazu z zamiarem kupna kozaczków i kurtki zimowej dla Olivy(po drodze teka maxa zaliczylam ale nic dla Olivy nie znalazam) wiec w Penym zdazylam jej przymierzyc 2 kurtki a dziadygi juz dzwonili ze mam sie zbierac bo znajommemu sie spieszy,(i w koncu nic nie kupilam) wiec jestem taka wkurzona ze szok a klelam w myslach obu. Chyba bede musiala sie do jakiejs kolezanki usmiechnoc zeby pojechac na zakupy bo z facetami sie po porostu nie da.
Dobrze ze obiadu nie musialam gotowac po powrocie bo zostal od wczoraj wiec tylko ziemniaczki trzeba bylo obrac i ugotowac.

reklama

misia-jak tylko dorwe auto to Cie nawiedze, mozesz byc pewna.Nawet jesli na te dywany nie bedzie mnie stac;-)
Musze wyjsc do ludzi bo pier***ca dostane.Beret mi sie ryje coraz bardziej. 10nastrojow jednego dnia - normalnie jak z irlandzka pogoda..;-)
lubiczanko-good girl!ale wysuszylas go dobrze?bo woda i paliwo to nieciekawe polaczenie:sorry:Fajnie jak sie tak cos naprawi,nie?;-)Swoja droga dobra jestes:tak:;-)z tym hamowaniem tez:cool:
ewelcia
-:-D:-D:-Dwode z zelazka powiadasz..;-)
kasiuleczka-ja sluze autem i towarzystwem,tylko pewnie po niedzieli dopiero uda mi sie auto zorganizowac. Zjazd na Oranmore mam po drodze;-)i tez nie mam towarzystwa na zakupy;-)

Misia ło Jesssu:szok:Jak to niewiele trzeba o nieszczęście:sorry:Dobrze,że choć fizycznie nic szwagierce nie jest,gorzej pewnie psychicznie:sorry:
A ja do koleżanki nie dotarłam,ale na pocztę skoczyłam z Młodym wreszcie tv licence zapłacić bo już mi 3 list przyszedł,czerwony:baffled:I ja rzecz jasna Pennysa wyhaczyłam,majtasów se nakupiłam większych:zawstydzona/y:i dziecku cieplejsze pidżamki.Trochę połaziłam i autobusem do domu:tak:
Powiedzcie mi gdzie mogę kupić dżiny ciążowe?Takie z gumą na brzuch.Wiem o Mothercare (tam mi się nie podobały bo taki ten dżins cienki,szmaciany:sorry:),Benetton (ale ceny:szok:porażka-spodnie 60 Jurków:szok:) i Next (tam chyba najprędzej kupię coś bo są po 34 Euro z tym,że nie sądzę,żeby były w sklepie wszystkie takie modele jak na stronie internetowej bo jak kiedyś zaglądałam na dzieł maternity to taki maleńki był:sorry:).Gdzie jeszcze mogę zajrzeć?...H&M ma fajne rzeczy ale w Polsce tylko czy co?:sorry:Bo w Swords nie mają ciuchów ciążowych:confused2:Wcale nie mają w Irlandii czy tylko tu?

Tichonek-ja mam pewne ciążowe spodenki na zbyciu:))))
Ale ja potrzebuję na wczoraj bo już mnie normalne spodnie cisną:sorry:Choć dziś się ważyłam i schudłam kilogram:happy:Wybieram się w weekend po jakieś gacie,a poza tym nie sądzę,żebym w Twoje weszła:sorry:Uda mam grubaśne o dupsku nie wspomnę:zawstydzona/y:Pauletta też widziałam,że chce sprzedać gacie z H&M ale ja jak nie przymierzę to rozmiary mi na nic,jestem nieproporcjonalna:confused2:

tichonku h&m na bank ciuchy ciążowe ma w dundrum shopping centre , jeszcze w new looku są w blanchardstown bodajze ciazowe i tam ceny tez ludzkie:tak:
O widzisz to super,dzięki,tylko ciekawe po ile w H&M gacie:confused:Bo nawet strony nie mają coby sprawdzić,tzn.strona jest ale beznadziejna:confused2:O Blanchu właśnie myślałam względem Nexta do do New Look też zajrzę:tak:Dzięki Ci dobra kobieto:tak:
Asienko i Tobie wielkie dzięki:tak:Na pewno do New Looka sie wybiorę.Wiem,że niedługo wyprzedaże ale muszę już teraz choć jedną parę kupić bo się męczę normalnie w swoich gaciach:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
no shop online jest uk h&m i ceny są w funtach , wszystkie dżinsy są po 29.99 czyli jakies 35 euro, a zwykle materialowe widzialam za 19.99 czyli pewnie 25 euro;-)

Do góry