reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Od godzinki spać nie mogę:(
Anineczko-pewnie,że jesteśmy:)Kuruj się-ileż będziesz smarkata?
Larcia-rozpustnico!Ale smaka nam tu narobiłaś;)
Margaritta-nie,nie połamały się nawet dzieciom jak do szkoły niosły.Gorzej z tymi migdałami,bo się trzymać nie chcą-trzeba zrobić taką "skórkę"przy palcu,co to ją babki zazwyczaj "ściągają"...Wiesz o co chodzi?
Didi-rozkoszny piesio,ale charakterny-taka krzyżówka-przygotuj się;)
Andzulina-wszystkiego naj z okazji 6tej rocznicy-dużo wzajemnego wsparcia i jeszcze więcej miłości:)))A niespodzianka rzeczywiście ogromnie miła:)
Misia-i dobrze!Jakbym tylko swoim na chwilkę ze słodkościami odpuściła,to NA RAZ zeżarliby cały regał sklepowy...potem pawik i spowrotem do jedzenia.Łoj tym to się moja gromada nigdy nie przejada:(
Uciekam...Coś mnie brzucho pobolewa-pewnie na @ :/

reklama
Bry:-)
Ja dziś niestety raptem pół godziny dłużej mogłam pospać niż zwykle bo Radek już wyspana,wypoczęty wstał i co zrobić?!Tatuś śpi nadal:sorry:

Tichonek dokladnie :-)na tym forum to sie dzieje nie to co tam,pustki :-)
A to Ty tak sie oglaszalas z linkiem na to forum?
Tak,ja,właśnie tam takie puchy ale ciężko dziewczyny końmi stamtąd wyciągnąć:baffled:Ale Ty się skusiłaś:-)Mam nadzieję,że dzięki mojemu linkowi:zawstydzona/y::-p

aga natalia czekamy na fotografkę i naszą przyszłą koleżankę!
powiem tak wam po cichu,że nasze forum jest odwiedzane przez rzeszę nowych forumek i jesteśmy na wiodącym miejscu jeśli chodzi o nowe użytkowniczki ,które poszukują forum mam z irlandii...aaaa to wszystko przez to ,że jesteście najsympatyczniejsze ;-):rofl2:

ja też jestem sympatyczna he he he :evil:
patrycjabaczzkowska już jest od kilu dni na forum:tak:A jakie cudne zdjęcia robi:szok::tak:Mam ją na NK,no cud,miód i orzeszki:tak:
Ja też jestem baaardzo sympatyczna:-)(czasami,jak mi się uda:-D:-D:-D)
A to forum jest the best bez dwóch zdań:tak:
didi Spot jest słodziutki,powodzenia w wychowywaniu:tak:
Andzulina Wszystkiego najpiękniejszego z okazji 6-tej rocznicy ślubu!!!

prezenty-na-rocznice-slubu.jpg

siemanko panienki:-)
my dzis bedziemy nudzic sie jak zwykle w weekend:sorry: A prcauje prawie zawsze w weekendy za to od srody do wczoraj byczylismy sie razem:-)
didiśliczny piesio:tak:
andzulina miłości i wszystkiego najpiękniejszego dla Was:-)
anineczko jak tam po łiskaczu:-) przeszło?:-)
lubiczanko tichonku milego dnia pomimo wczesnej pobudki;-)

hej laseczki....

Mało pisze bo tez troche nie moge sie wbic..........
No ale czytam Was ;)

Dzieki wielkie za odp. w sprawie parówek :)

Przepis na paluchy wiedzmy zkopiowalam i na pewno wykorzystam ;)
Wygladaja super !!!

andziula.....najlepszego z okazji rocznicy...

didi .....sliczny ten psiaczek...

A jeszcze mam pytanko odnosnie mleka.... :)
Czy mozna dziecku dawac sojowe lub ryżowe???
Moj Alan ma uczulenie na jajo ale ostatnio cos
go znowu uczula.......
Wydaje mi sie ze to mleko.......ale sama niewiem.....???
On to od malego z tym mlekiem mial problemy....
Ulewalo mu sie chyba do 6 miesiecy (dopóki nie zaczalam zageszczac mleka)
Wogóle to nie bylo ulewanie tylko pawik po kazdym mleku........
Pozniej przeszło na miesiac-dwa (jak uzywalam mleczka antyrefluks)
i potem od czasu do czasu zwymiotowal i nigdy nie moglam wyczuc od
czego to...... Do tego mial zawsze zadkie kupki...tzn...Nie calkiem zadkie
ale nie byly to plastelinki takie jakie powinno miec dziecko gdy je normalne nasze jedzonko...
Ostatnio znowu kupka bardziej zadka no i chrostki na buzi........
Bylam u lekarza ale dla nich to wszystko normalne i przejdzie...

Mam zamiar porobic małemu testy ale to dopiero jak polecimy
w grudniu na swieta do PL...
No a jak narazie chcialam spróbowac zmienic mleko................

ALe Wam truje tu.........

Miłego dnia dziewczyny.........

Witajcie.Wlasnie moj byl w aptece zeby mi cos kupic na te mdlosci i w aptece dali mu daviscon :szok:z tego to wiem to ten syrop jest na zgage:crazy:
Tichonek tak skusilam sie dzieki Twojemu linkowi i szczerze Ci powiem ze poki co narazie nie zaluje :-)

a ja właśnie wróciłam z kolacji - zaprosiłam swojego A ;) jutro mamy taką swoją małą rocznicę, ale że on pracuje na nockę, to zabookowałam stolik na dzisiaj... było bardzo fajnie - ostatni raz wyszliśmy tak sami, jak byłam w ciąży... ehh... dobrze, że mały podrósł i mam nadzieję, że będziemy tak robić częściej;) aaa - i co jeszcze? jak płaciliśmy za rachunek, to szef restauracji oddał nam kaskę i jeszcze dał voucher, bo okazało się, że ktoś już zapłacił za naszą kolację... byliśmy w szoku. no i co się okazało? że to taki gift od szefa A. miłe zakończenie dnia;)
a teraz sobie siedzimy w domku i drinkujemy:p
i Wam również życzę udanego wieczorka:)
Wow, super niespodzianka:-) i pomysł. Wszystkiego najpiękniejszego dla Was:-)

Tichonku bo Ty jesteś fajna babka:-D:-p:rofl2:
Didi piesio fajny:-), Ania byłaby wniebowzięta, bo ona kocha pieski
Lubiczanko a czemu spać nie mogłaś, bidulko,toż to środek nocy:-D:confused2:
Misia twarda mamuśka z Ciebie, ale to dobrze, jeśli chodzi o słodycze to popieram

Ania wstała o 7, pokręciła się z godzinkę na łóżku i usnęła. Spała do 9.30. Wciągnęłyśmy śniadanko, mamusia wypiła kawkę i sobie siedzimy.

Witam sie i ja
Andziulina duzooooo milosci i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy(to nie tylko mézowski mial niespodzianké ale i Ty równiez)
Didi slodki szczeniaczek, moja oliva ostatnio stwierdzila ze chcialaby kotka a na koniec dodala ze bedzie go karmic.
Lubiczanka ooo mamaaaaa ja ty juz wczesnie na nogach. ja sie wczoraj umówilam z M ze ja dzis pospie i on wstanie do malej, ale rano Oliva pospala do 9.30 wiec M sie upiklo bo czulam sie juz wyspana, wiec zeszlysmy na dol a on nadal troli.
ehh no nic poczytam troszke i kawusie wypija a poxniej trzeba cos porobic.
Nooo i kobitki nie kuscie tak tymi domowymi wypiekami bo mnie sie tez chce wczoraj przyszedl znajomy i stwierdzil ze mi sie przytylo.... ehhh normalnie kolana mi sie ugiely jak to uslyszalam.

Ostatnia edycja:
Asieńko-a gdybym to ja wiedziała...Tak mi się jakoś przebudziło po czwartej i już nie mogłam zasnąć...nie chciałam chłopaków swoich budzić więc zlazłam na dół:(a teraz czuję się...tak sobie...
Aniaa83-?Nie wiem czy cokolwiek na mdłości dostaniesz...Musiesz poprostu przecierpieć-przykro mi:(
A Wam wszystkim zyczę milusiego dnia:))))

Mówię przed chwilką do Ani: chodź zmienimy pieluszkę, a ona mi ją przyniosła, a potem brudną wyrzuciła do kosza:-D. Jakie mam mądre dziecko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:, ona tak dużo rozumie. Super jest po prostu, napisała matka wariatka.

Lubiczanko a nie uda Ci się na troszkę położyć
Kasiuleczka toż Ty chudzinka jesteś, ten Twój znajomy jakieś pogrubiające szkła musi nosić

Dziewczynki powiedzcie mi, której firmy body są wąziutkie, głównie chodzi mi pod szyjką, bo te z Pennyego to do niczego są, na moją Anię jakieś szerokie. Może w Dunnsie??

reklama
witam :)
słoneczko za oknem, to od razu chce się wstawać;)
dziękuję bardzo za życzenia Laseczki:) dzisiaj ciąg dalszy świętowania - A. w domu do 22, więc jestem cała happy. rano wstał z małym, a ja spałam aż do 9.30 !
Aniaa83 - na wymioty niestety chyba nic nie ma, a Gaviscon faktycznie na zgagę. mi jeszcze pomagały migdały
Kasiuleczka - ty przytyłaś??? powiedz mi kiedy i w którym miejscu??? bo 2 dni temu wyglądałaś jak zawsze.

Do góry