reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia, ale z ciebie ostra mamuśka ;-) czuję ze Twoje dzieci beda chodzic jak w zegarku ;-)
m zrobil masełko czosnkowe i skusiałam sie na 2 bułeczki ;-)

reklama
Wiesz Monia- to nie byla kwestia ostrosci.Nie bedzie mi tu pokazywal,ze chce paczka i wymuszal placzem....no jeszcze tego by brakowalo,zeby te ichnie paczki w cukrze zazeral...on jest na slodycze bardzo lasy...maly lakomczuch. To przez nie zazwyczaj wpada w histerie. No to przeciez mu nie ulegne bo bedzie tylko gorzej. Jak teraz go naucze,ze moze na mnie wymuszac placzem swoje zachcianki to juz po mnie... No wiec nie zwracalam na niego uwagi, a potem to juz ryczal ze zmeczenia...ze zabawka nie ta,ze sie potyka o cos,ze smoczek mu nie pasi...wiesz...taka maruda juz byl. Polozylam go troche wczesniej spac...przynajmniej odrazu zasnal.

ViKamciaG dodalam zdjec w ostatni dniu zgloszenie sie do konkursu,przypadkiem wpadlam na ta strone :-)nasze zdjecia sa na 14 i 15 stronie:-)
rodzina glosuje,znajomi,przyjaciele i sie uzbieralo:-)

Tichonek dokladnie :-)na tym forum to sie dzieje nie to co tam,pustki :-)
A to Ty tak sie oglaszalas z linkiem na to forum?

Didi fajna psinka

Didi - super piesek;) a to dzieciaczki mają radochę;)
Lubiczanka - ty to zawsze w dobrym humorku - tak trzymać:)
Misia - no proszę cię - ty mi tu nie mów, że mój Aluś kochany taki niedobry był dzisiaj??? coś nie mogę sobie tego wyobrazić... może miął jeden ze swoich gorszych dni? w końcu pogoda niezbyt nastrojowa była...
Moniadan - bułeczki drożdżowe??? z masełkiem czosnkowym??? mmmmmmmm.....
Larcia - udanego wieczorka z m;)
a ja właśnie wróciłam z kolacji - zaprosiłam swojego A ;) jutro mamy taką swoją małą rocznicę, ale że on pracuje na nockę, to zabookowałam stolik na dzisiaj... było bardzo fajnie - ostatni raz wyszliśmy tak sami, jak byłam w ciąży... ehh... dobrze, że mały podrósł i mam nadzieję, że będziemy tak robić częściej;) aaa - i co jeszcze? jak płaciliśmy za rachunek, to szef restauracji oddał nam kaskę i jeszcze dał voucher, bo okazało się, że ktoś już zapłacił za naszą kolację... byliśmy w szoku. no i co się okazało? że to taki gift od szefa A. miłe zakończenie dnia;)
a teraz sobie siedzimy w domku i drinkujemy:p
i Wam również życzę udanego wieczorka:)

Witajcie!!!

Coraz mniej czasu mam na forum.
Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej absorbujące.
Do tego prowadzenie domu.
Ale jakoś daję radę.
Dziś wyprasowałam taaaaaaaaaaaką stertę prania.
Moja Natusia chora, ale smaruję ją pulmexem i jest lepiej.

DO forum dołączyła moja fantastyczna fotografka, która zrobiła nam super sesję.
Kiedyś wkleiłam zdjęcia.
Jej nick to patrycjabaczkowska.
Pati pozdrawiam!!!!

Dla Was też gorące pozdrowienia!!!

reklama
a ja popijam whiskey plus gorąca woda plus cytryna....już sama siebie mam dosyc z tym kaszlem...może to mnie uleczy :rofl2:
andziulina co za suprajs :rofl2: mniodzio :-D
sama bym tak chciała.....szef munża extra :-)

aga natalia czekamy na fotografkę i naszą przyszłą koleżankę!
powiem tak wam po cichu,że nasze forum jest odwiedzane przez rzeszę nowych forumek i jesteśmy na wiodącym miejscu jeśli chodzi o nowe użytkowniczki ,które poszukują forum mam z irlandii...aaaa to wszystko przez to ,że jesteście najsympatyczniejsze ;-):rofl2:

ja też jestem sympatyczna he he he :evil:

Do góry