reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Wiesz Monia- to nie byla kwestia ostrosci.Nie bedzie mi tu pokazywal,ze chce paczka i wymuszal placzem....no jeszcze tego by brakowalo,zeby te ichnie paczki w cukrze zazeral...on jest na slodycze bardzo lasy...maly lakomczuch. To przez nie zazwyczaj wpada w histerie. No to przeciez mu nie ulegne bo bedzie tylko gorzej. Jak teraz go naucze,ze moze na mnie wymuszac placzem swoje zachcianki to juz po mnie... No wiec nie zwracalam na niego uwagi, a potem to juz ryczal ze zmeczenia...ze zabawka nie ta,ze sie potyka o cos,ze smoczek mu nie pasi...wiesz...taka maruda juz byl. Polozylam go troche wczesniej spac...przynajmniej odrazu zasnal.
Aniaa83
Fanka BB :)
ViKamciaG dodalam zdjec w ostatni dniu zgloszenie sie do konkursu,przypadkiem wpadlam na ta strone :-)nasze zdjecia sa na 14 i 15 stronie:-)
rodzina glosuje,znajomi,przyjaciele i sie uzbieralo:-)
Tichonek dokladnie :-)na tym forum to sie dzieje nie to co tam,pustki :-)
A to Ty tak sie oglaszalas z linkiem na to forum?
Didi fajna psinka
rodzina glosuje,znajomi,przyjaciele i sie uzbieralo:-)
Tichonek dokladnie :-)na tym forum to sie dzieje nie to co tam,pustki :-)
A to Ty tak sie oglaszalas z linkiem na to forum?
Didi fajna psinka
Aniaa83
Uciekam,moja Polowa wrocila z pracy...Spokojnej nocki zycze
didi
Witam!
Didi, co tak nagle was wzięlo na pieska?? Duzy urosnie?
psiaka mmeczylam P od 6 mies..az w koncu jak powiedzialam mu ze Al chce..i mowil ze bedzie sie opiekowal..sprzatal po nim i karmil to powiedzial bierzemy no i mamy
bedzie on maly jest to mieszaniec tata chihuahua a mama jack russel
Didi - super piesek a to dzieciaczki mają radochę
Lubiczanka - ty to zawsze w dobrym humorku - tak trzymać
Misia - no proszę cię - ty mi tu nie mów, że mój Aluś kochany taki niedobry był dzisiaj??? coś nie mogę sobie tego wyobrazić... może miął jeden ze swoich gorszych dni? w końcu pogoda niezbyt nastrojowa była...
Moniadan - bułeczki drożdżowe??? z masełkiem czosnkowym??? mmmmmmmm.....
Larcia - udanego wieczorka z m
a ja właśnie wróciłam z kolacji - zaprosiłam swojego A jutro mamy taką swoją małą rocznicę, ale że on pracuje na nockę, to zabookowałam stolik na dzisiaj... było bardzo fajnie - ostatni raz wyszliśmy tak sami, jak byłam w ciąży... ehh... dobrze, że mały podrósł i mam nadzieję, że będziemy tak robić częściej aaa - i co jeszcze? jak płaciliśmy za rachunek, to szef restauracji oddał nam kaskę i jeszcze dał voucher, bo okazało się, że ktoś już zapłacił za naszą kolację... byliśmy w szoku. no i co się okazało? że to taki gift od szefa A. miłe zakończenie dnia
a teraz sobie siedzimy w domku i drinkujemy
i Wam również życzę udanego wieczorka
Lubiczanka - ty to zawsze w dobrym humorku - tak trzymać
Misia - no proszę cię - ty mi tu nie mów, że mój Aluś kochany taki niedobry był dzisiaj??? coś nie mogę sobie tego wyobrazić... może miął jeden ze swoich gorszych dni? w końcu pogoda niezbyt nastrojowa była...
Moniadan - bułeczki drożdżowe??? z masełkiem czosnkowym??? mmmmmmmm.....
Larcia - udanego wieczorka z m
a ja właśnie wróciłam z kolacji - zaprosiłam swojego A jutro mamy taką swoją małą rocznicę, ale że on pracuje na nockę, to zabookowałam stolik na dzisiaj... było bardzo fajnie - ostatni raz wyszliśmy tak sami, jak byłam w ciąży... ehh... dobrze, że mały podrósł i mam nadzieję, że będziemy tak robić częściej aaa - i co jeszcze? jak płaciliśmy za rachunek, to szef restauracji oddał nam kaskę i jeszcze dał voucher, bo okazało się, że ktoś już zapłacił za naszą kolację... byliśmy w szoku. no i co się okazało? że to taki gift od szefa A. miłe zakończenie dnia
a teraz sobie siedzimy w domku i drinkujemy
i Wam również życzę udanego wieczorka
Aga_Natalia
Witajcie!!!
Coraz mniej czasu mam na forum.
Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej absorbujące.
Do tego prowadzenie domu.
Ale jakoś daję radę.
Dziś wyprasowałam taaaaaaaaaaaką stertę prania.
Moja Natusia chora, ale smaruję ją pulmexem i jest lepiej.
DO forum dołączyła moja fantastyczna fotografka, która zrobiła nam super sesję.
Kiedyś wkleiłam zdjęcia.
Jej nick to patrycjabaczkowska.
Pati pozdrawiam!!!!
Dla Was też gorące pozdrowienia!!!
Coraz mniej czasu mam na forum.
Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej absorbujące.
Do tego prowadzenie domu.
Ale jakoś daję radę.
Dziś wyprasowałam taaaaaaaaaaaką stertę prania.
Moja Natusia chora, ale smaruję ją pulmexem i jest lepiej.
DO forum dołączyła moja fantastyczna fotografka, która zrobiła nam super sesję.
Kiedyś wkleiłam zdjęcia.
Jej nick to patrycjabaczkowska.
Pati pozdrawiam!!!!
Dla Was też gorące pozdrowienia!!!
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
a ja popijam whiskey plus gorąca woda plus cytryna....już sama siebie mam dosyc z tym kaszlem...może to mnie uleczy
andziulina co za suprajs mniodzio
sama bym tak chciała.....szef munża extra :-)
aga natalia czekamy na fotografkę i naszą przyszłą koleżankę!
powiem tak wam po cichu,że nasze forum jest odwiedzane przez rzeszę nowych forumek i jesteśmy na wiodącym miejscu jeśli chodzi o nowe użytkowniczki ,które poszukują forum mam z irlandii...aaaa to wszystko przez to ,że jesteście najsympatyczniejsze ;-)
ja też jestem sympatyczna he he he
andziulina co za suprajs mniodzio
sama bym tak chciała.....szef munża extra :-)
aga natalia czekamy na fotografkę i naszą przyszłą koleżankę!
powiem tak wam po cichu,że nasze forum jest odwiedzane przez rzeszę nowych forumek i jesteśmy na wiodącym miejscu jeśli chodzi o nowe użytkowniczki ,które poszukują forum mam z irlandii...aaaa to wszystko przez to ,że jesteście najsympatyczniejsze ;-)
ja też jestem sympatyczna he he he