Hej Mamuski,
Ja tak na szybko. Cos ostatnio u mnie brak czasu, szczegolnie jak moja mala istotka nie spi dluzej niz pol godziny na swojej drzemce.
Moniadan do pozazdroszczenia, ze Emma tak spi Ci ladnie i dlugo
Moja kiedys spala 2 godziny, ale teraz ostatnio niestety jest to dla mnie udreka, bo nie spi.
Lubiczanka jakie swiecace foteczki i jakie duze i jakie wyrazne. PIekne
Bardzo mi sie podobaja.
Wilwia tulaski dla Tobika i dla Was. 3majcie sie. Najwazniejsze, zeby teraz Tobi wydobrzal jak najszybciej i zeby ropien sie nie odrodzil tak jak rozmawialysmy o tym. Bede trzymac kciukule.Swoja droga zobacz jaki dzielny Twoj Synus. Maly mezczyzna Ci rosnie.
A co do wkluwania to oni chyba nie potrafia sie wkluwac tam.Moja mala spala a oni tez nie potrafili, tylko potem widzialam, ze byla pokluta doslownie wszedzie.Masakra. No to dzisiaj nasze dzieciaczki beda mogly wymienic sie swoimi doswiadczeniami z Galway Theatre.Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Tobiska:-):-) i do zob
;-)
Gastone wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek.
Kamcia milego wypoczynku w Alicante, oby Wam sie podobalo i zeby pogoda dopisala. Adios ;-);-)
Sandrulinska dawaj swoim dzieciom codziennie po lyzeczce miodu. Ma swietne wlasciwosci i jest to wskazane. Moze kiedys to zaowocuje. A jak nie lubi to z herbatka. Ale nawet jak nie beda chore. Nic sobie nie zarzucaj, swietna z Ciebie Mamuska, to wina wirusow paskudnych, ktore sa coraz silniejsze i silniejsze a male organizmy maja duzo roboty, zeby je zwalczyc a organizm takiego szkraba jest wciaz niedojrzaly Zycze zdrowka pociechom. Fajnie to zdjecie powiekszylas!!!
Sliczne masz Dzieciaczki, jak malowane.
A my wczoraj spedzilismy dzien na malych zakupach w Galway. MOj B kupil swojej coreczce odkurzacz i dzisiaj od rana caly czas odkurza, hihhih
wyrecza mamusie. Dodatkow kupilismy jej z propocji rozowy,drewniany stoliczek i dwa krzeselka. Naprawde jest ladny, ale zachwalam
ale naprawde, szkoda, ze za czasow kiedy ja bylam mala takich ladnych rzeczy nie robili.
A dzisiaj skacze na wizyte do Tobiaszka
, zebys sobie Wilwiu nie myslala, ze do Ciebie;-);-)
:-) a potem odbieram moich rodzicow, wiec jestem podekscytowana. Zycze wszystkim milego dnia. BUzka Mamunie.