reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

lubiczanko ,ze jaka ospa? ze skąd? ze po co ? ze skąd wiesz?:confused2: o mamo- siły Ci zycze i ..Ty wiesz..;-)

gastone sto lat sto lat, zdrowia, i mnóstwo samej pozytywnej energii:-)

kamcia sie byczy na słoncu pewnie:rofl2: ale i my nie mamy co narzekac bo za oknem pięknie jest :tak:

polatalam na odkurzaczu, pralka wre- dzien jak co dzien:confused2: i za godzine juz po Niki- czemu to tak szybko leci:-D

aaa sandrulinska się cieszę ,ze mała przeszczęsliwa. I powiem Ci ,ze i my mamy słuchane jak tylko zamiast "simoą" czy jakos tak:baffled: mówimy simon albo zamiast "mali" nie waz się powiedziec" moli" :-D:-D udane sa :-D

alex jak to mało optymistyczna- toż to u mnie ślicznie jest :tak: pojdzie słonko i do Ciebie;-)

ineczka spita. Nie wiem gdzie mam kółko i rękawki dla małej :nerd: moze mozna na miejscu kupic- co myślisz lubiczanko?

reklama
Lubiczanka...wspolczuje choroby.gdyby bylo to mozliwe podeslalabys mi wiruska w kopercie..haha.. bo chcialabym aby moje tez zalapaly a tu w Galway nikt z znajomych nie zalapal..
jeszcze raz zdrowka dla chlopakow.. musial starszejszy ze szkoly przytargac bo to 2 tyg sie wyklowa..

Sandrulinska dzieki kochana, ale jakos sobie poradze, wezme na razie te 2 od Danki a mama ma mi przesyłke wysłac, bo zostawiłam w PL suchawki do telefonu i tak mi miała wyslac
a ile sztuk jest w opakowaniu tych viburcolow?
Emka mi takie kusko strzeliła ze w całym domu smierdzi :baffled:

Lubiczanko a jestes pewna ze to ospa?

Caio!

za nami niefajna noc...Al ryczal co chwila...nawet u mnie w lozku wiec nie powiem,zebym sie wyspala....nie wiem....zeby moze ale mialam tez opcje,ze brzuch go boli bo sie ciagle spinal i pierdzial...hehe

Teraz kima na kanapie,a ja chcialam zrobic golabki bez zawijania ale mi sie wszytsko rozpdlo i wyszedl sos miesny...hahaha...nie wiem o co kamman ale kotlety to mi sie trzymac kupy nie chcialy!

A ja muszę pochwalić moją córcię:-), od jakiegoś czasu uczymy ją siadania na nocniczek. Wcześniej był ryk nie z tej ziemi, że na nim w ogóle siedzi, potem w ubraniu siedziała, a od wczoraj już zadowolona siedzi z gołą pupcią. Dzisiaj to nawet sama mówiła si, poszła do łazienki po nocnik i pokazywała, żeby ją porozbierać:-D:-D:-D. Nic nie zrobiła, ale pomalutku, pomalutku:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Tichonku
do prezentu od Ciebie kupiłam Ani laleczkę i tak ją ładnie wozi:-):-):-):-). Na razie tylko nosidełko schowaliśmy, bo nie łapała o co w tym chodzi i rozbierała na części. Poczekamy jeszcze troszkę

Asienko brawka dla Anusi,Pauletta dla Twojej Zuzanki oczywiście też:tak:
Margaritta ja mam kółko i motylki,motylek Ci nie mogę pożyczyć bo Radek na basen we wtorek musi mieć ale jak chcesz kółko to służę:tak:
Misia ciężarnej czasem nie wychodzą różne rzeczy,to normalne:tak:U nas nie ma z tym kłopotu,że coś teraz pokiełbaszę bo mój P się śmieje,że z moim piździelstwem życiowym to normalne,że ja zawsze coś...nie muszę być w ciąży żeby coś spierdzielić,zapomnieć,pomieszać:sorry::-D:-D:-D
A ja sałatkę trzasnęłam bo wieczorem gości mam,posiedzą do jutro popołudniu,posprzątane,obiad zrobiony (bo taka filozofia ziemniaki obrać:-D)i spadam zaraz po Młodego.

Ostatnia edycja:
mONIDAN-NO RACZEJ TAK...oczywiście w necie sprawdziłam objawy i...szystko się zgadza...W dodatku nauczycielka od razu o to spytała,więcpewnie ktoś wcześniej chorował:/
Didi-Marta jakoś dla Młodego nie chciała...a ja mam nadzieję,że i Dadzię chwyci;)))
Margaritta-a no myślę myślę-my zabraliśmy cały ekwipunek pływający a na miejscu zakupiliśmy jeszcze więcej-nie tachaj-s tam mega stragany z takim sprzętem-od kółek dla niemowląt(które oczywiście zakupiliśmy)po krokodyle i inne dyle(a swoją drogą takie duze właśnie kroki i delfiny ostatnio kupiliśmy w Tesco za 1.20!!!!)
Misia-sosik też fajna sprawa...a wszystko od mięcha zależy
Asieńko,Pauletta-brawa dla Waszych Dziewczynek!!!!
e_1_50.gif

Ostatnia edycja:
reklama

witam!
ja dopiero teraz bo od rana w kuchni:confused2:
margaritta-kupisz wszystko na miejscu:tak:tym bardziej ze teraz wszedzie posezonowe wyprzedaze:tak:
misia-ja robilam juz 2razy i wiecej nie robie-tez mi sie rozwalaly,poza tym nie smakuja mi tak jak te wlasciwe:tak:
gastone-najlepsze zyczonka!
Mala tez dzisiaj tak sobie spala;-)Moze wspominala swoje narodzinki;-)Rok temu,o 2.43am byla juz nami...:happy::rolleyes:
Niom ciagle mowia ze taki piekny weekend ma byc-oby,oby;-)
lece!Milego popoludnia!

Do góry