Zmienicco jeden to lepszy tu jest,dzisiaj ide sie upomniec,moze wkoncu sie zainteresujanaprawde wiem ze wiekszosc dziewczyn chwali sobie opieke tutaj ale ja niestety nie moge tego zrobic:-(mam nadzieje ze na porodowce chociasz bedzie troche lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama też mozesz wyliczyć sobie termin porodu.wystarczy,że znasz pierwszy dzień ostatniej miesiączkiTeraz jak tak czytam,to sobie mysle ze w kazdej miejscowosci w kazdym miescie jest inaczej,a tak propo lekarza to moja doktor GP tez nie jest zla,mi tu bardziej chodzilo o lekarzy przy usg,bo wlasciwie to oni tam namieszali z moim terminem i teraz sami niewiedza co i jak(rasistka nie jestem,ale bylam trzy razy na usg i za kazdym razem byl jakisczarny ktory po angielsku niewiele umial,)ale juz chyba wkoncu cos sie zaczelo dziac bo mam coraz wieksze bole brzucha,