reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Crazy Girl, od kilku dni do skrzynki @ nie zagladalam ale mi przypomnialas i wlasnie sciagam poczte:-) I juz widze, ze foty sa:-) Dziekujemy bardzo:tak:
Misia, ja sama nie dam rady wciagnac tyle sztuk (cos kolo 70 szt.) wiec moja zamrazarka stoi dla Ciebie otworem:-D:-D Ale nie wiem czy Ci beda smakowaly, bo to takie wodne lody;-)
Kasiun, moj adres, to em.pe1@wp.pl Z gory bardzo dziekuje:tak:

Ide sprzatac, prac, prasowac i co tam jeszcze... Takie tam przyziemne zajecia kazdej kury domowej:-D

reklama
Kasiuleczka gdzie Ty kupujesz wszystko do decoupage tutaj czy sprowadzasz z pl??? chce malej do pokoju zrobic szafke i nie wiem skad najlepiej kupywac, bo ja jak dziewica to bedzie moj pierwszy raz hehehehehe

Bry:-)
Pogoda przecudna:confused2:,ale jedyny plus tego,że jednak prognoza w moim kompie nie kłamie,wczoraj chyba pisałam,że ma być paskudnie,pokazuje mi,że jutro też (Misia:sorry2:)
Chłopaków wysłałam na zakupy i mam spokój:happy:
Tichonek - stres nie pomaga, wiem latwo mowic, trzymam kciukasy
Ano właśnie się wcale nie stresuję:happy:Miałam stresa,że znów nie będzie owulki ale jak się pojawiła to cała happy:tak:A teraz to już luz:tak:Będzie co ma być:tak:
Tichonek-no problemos:)))tak jakoś wczoraj busy byłam.To kiedy testujemy?tzn -Ty testujesz:))))
Za 2 tygodnie:tak:
Jak pracodawcy zareagowali na Twoje odejście?
Tichonek-szykujta sie!
Szykujemy!:-):tak:

hejka w poludnie,
faktycznie zaczela sie znowu pogoda w kratké... zeby wyjsc na spacer trzeba lukac czy jakies chmurzysko nie nadciaga... buuu
Butterflay ooo ty widze odrazu na gleboka wode sie rzucasz szafeeee chcesz dekoupazowac:szok::-p ja narazie cwicze na malych przedmiotach jak pudelka czy sloiki teraz ucze sie cieniowac a poxniej bedzie nauka postarzania ha ha. wiec mieszkasz w Dublinie to macie gdzies tam sklep takie forum kiedys czytalam i ponoc tam sa rzeczy do decoupage
Decoupage - Forum Gazeta.ie

Ja narazie ze tak powiem po domowemu sie ucze, farbe jak narazie uzywam taka od scian malowania bo znalazlam na naszej chacie wiaderko z farbá po malowaniu, zamiat kleju jak narazie uzywam bialka kurzego, no i kupilam sobie lakier satynowy i miekki pedzelek do przyklejania serwetek, to wazne bo gdy serwetka jest mokra to sie drze.
No i cos czuje ze zakupie sobie lada dzien taki zestaw startowy do decoupage juz mam upatrzony bo mnie to bardzo wcioglo.:rofl2:

Ja to lece odrazu z szafa i jeszcze chce ja zrbic tym krakle czy jak to tam zeby wygladala na stara, ale najpierw zrbie probe na czyms malym, to forum juz poczytalam i tam tez pisze dzieki za link :)
A skad chcesz kupic ten zestaw?? ja tutaj patrzylam w sklepie ale byly taki dla dzieci bardziej i nic ciekawego

U nas tez leje:baffled:
Teraz akurat przestalo na chwilke....a mialam taki plan rano...ugotowac barszcz bialy i wyskoczyc do Lidla...ugotowac,ugotowalam ale juz do Lidla nie poszlam.
Moze jak mlody wstanie i nadal nie bedzie padac to pojdziemy;-).

Nie dosc zepogoda do kitu to raz mi zimno a raz cieplo:wściekła/y::baffled:nos zapchany i gardlo mnie boli:baffled:.
Szym tez gile po pas.

Lubiczanko , tak stolika nam brakuje do salonu,ale w poniedzialek ma Landlord przywiesc-mam nadzieje.....ciekawe czy pozostale rzeczy tez dowiezie.

Tichonku az nie moge sie doczekac ,kiedy wpadnie na forum i oglosisz nam sie ze nosisz faolinke pod serdzuszkiem:-)

Hey girls :-)
Nie wiem czemu narzekacie na pogode u nas slonce i goraco ;-)
Lubiczanko Emma obudzila sie o 5 na mleko i juz tak okolo 6 nawolywala nas M ja wzial do nas co zdarza sie niezwykle rzadko moze 3 raz dopiero i ppspala jeszcze do 7 przytulona do M
Oni ppzniej zeszli na dol a ja sie obudzilam o 10

Kasiun a co powiesz na jutro po poludniu zebym was odwiedzila cala rodzinka?

reklama
Jaki spokój przy sobocie:sorry2:
Mój P dziś rano dał mi pospać i zajął się Radkiem,a teraz odsypia:sorry2:Młody się bawi a ja idę włosy prasować bo wyglądam jakby piorun w szczypior walnął:baffled:
Wieczorkiem jedziemy do Renni,Radek już się nie może doczekać:tak:Cały podjarany:-D i pyta czy to ta Natalka co w hotelu,w barze z nim siedziała:-DA potem mówi,ja znam jeszcze jedną Natalkę,taką co świeci:-D:-D...o latarkę mu chodziło:-D:-D:-D

Do góry