reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey :-)
ewelcia a moja jeszcze spi :-p o wlasnie sie budzi
U nas tez slonko
Moj M pojechal i wzial auto a my siedzimybw domku
Nie mam kompletnie pomyslu co gotowac duzego wyboru zreszta nie mam bo w lodowce pustki

Milego dnia dziewuszki :-)
Ps Tichonek wczoraj leciala inna wersja o babce co urodzila na sedesie akurat nie bylo niezle zatwardzenie dzizas!!!

reklama
Bry:-)
Ja już włosy wyprasowałam,męża do pracy wyprawiłam a mój syn standardowo śpi:sorry2:Ciekawa,że zawsze kiedy ja chcę pospać to on wstaje szybciej,a jak ja wstanę wcześniej to on chrapie w najlepsze:dry:
Pogoda...boska:tak:Ciekawe co przyniesie weekend:sorry2:
...ale dzieki Tichonek za te salut! bo my raczej też tam będziemy ;-)

Tichonek-o!Może ja mojego J namówię na takie bajerki-on lubi takie rzeczy-a ja jako pochodząca z rodziny "żołnierskiej"też:)))
Dziewczyny dawajcie do Swords:tak::tak::tak:Asienka chyba będzie,Margaritty się coś nie mogę doprosić o odpowiedź w tej sprawie,ale mam nadzieję,że się wyrwą w ten ostatni weekend wakacyjny w te 7 minut drogi:dry:,my się wybieramy...Będzie wesoło:-)
Z tym,że my będziemy w niedzielę bo jutro mam fryzjera:tak:Na zachętę wrzucam parę fotek sprzed 2 lat:happy:

Załączniki

• DSCN4072_800x600.jpg
    DSCN4072_800x600.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN4067_800x600.jpg
    DSCN4067_800x600.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN4091_800x600.jpg
    DSCN4091_800x600.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCN4109_800x600.jpg
    DSCN4109_800x600.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCN4086_800x600.jpg
    DSCN4086_800x600.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCN4100_800x600.jpg
    DSCN4100_800x600.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN4075_800x600.jpg
    DSCN4075_800x600.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 21
hejo

Lubiczanko..jestem jestem..bylam tutaj juz o 7 ale lekko zamulona i pisacmi sie nie chcialo...

dzisiaj nie mam Zuzi..wiec polezalam sobie dluzej i zabieram sie za sprzatanko... i czekam za paczka z Pl bo dzisiaj bedzie mam nadzieje ze do poludnia..pozniej zakupki..wpadne do Martuśki i do domku przygotowywac cos na jutro pomalutku... bo jutro mam Zuzie wiec jakosnei bede miala jak zabardzo cokolwiek zrobic...

ok..lece polatac na odkurzaczu ale najpierw wciagne sniadanko

Bry:-)
My pospałyśmy do 8.30, Anuśka wymęczona ostatnimi nocami to i dłużej śpi:-), zrobiłyśmy śniadanko, dopijam kawkę, siostrę na skype złapałam i pogadałyśmy chwilkę:-)

Tichonku my też w niedzielę na Salute będziemy, może mały zlocik BB zrobimy, ja co prawda oprócz naszej trójki mam szwagra, ale damy radę;-).

Miłego dzionka

G.Morning
Az nie wierze mamy slonce, mam nadzieje ze ta pogoda chociaz przez weekend sie utrzyma. No nic trzeba sie wziasc za sprzatenie jakis obiadek, a potem moze znajdzie sie chwile czasu dla siebie. Slonecznego dnia laski

helllooo Dziewczynki :)
dzisiaj też słoneczko, ale jakoś chłodniej??? no nic - i tak trzeba będzie wykorzystać te promyki;)
Didi - a już myślałam, że namówię cię na plac albo plażę koło ciebie...

reklama
Do góry