reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hellooo wieczorową porą :-)
ja też potwierdzam, że dzień można zaliczyć do bardzo udanych - najpierw spacer po salthill, a potem pyszna kawka u Moniadan. i normalnie słońce nas opaliło :szok:
Butterfly, Kasiuleczka - zdolne bestyjki z was - ja kiedyś bawiłam się haftem krzyżykowym... ale teraz przy Igorze, to szans nie ma... może jak podrośnie, to wrócę do dziergania;-)
Kasiun - nie ma za co - ja kiedyś też nie znałam tych okolic... ale przez te nasze spotkania, to szybko obczaiłam skróty, co by godzinami w korkach nie stać;-)
Misia - boszzz to już zaczynasz?
Joann - hot-dogi powiadasz? sama rozpusta tak na noc :-p smacznego życzę
uciekam, bo książka czeka...
spokojnej nocki Lejdis :-)

DZIEKI DZIEWCZYNY ZA DOCENIENIE CIEZKIEJ PRACY :)
Misia kolorow na szczescie nie trzeba doierac samemu sa napisane jakie beda potrzebne, bo tak to jakas abstrakcja by mi wyszla :)
Ostatnio wzielam sie z siostra za robienie bizuteri wiec jak juz cos wyczarujemy fajnego to sie pochwale a moze akurat cos komus przypadnie do gustu.
Jeszcze przede mna kwiatki z bibuly jak Kasiuleczki, konczenie pokoju malej, moze jeszcze szafe decoupage zrobie......... tylko ze dni za krotkie sa :) eh
No dobra laseczki spokojnej a moze lepiej ostrej nocki wam zycze hehehhe i slodkich senkow :)

My już w domku:tak:
Pokawkowałyśmy,pogadałyśmy,połaziły po sklepach i do domku:happy:
U nas też upał się normalnie zrobił,czekając na autobus myślałam,że się zagotuję:baffled:
Dla zainteresowanych i nie mających ze sobą co w weekend zrobić,w Swords jest: Salute! Home
Byliśmy 2 lata tamu i nam się podobało:tak:Chodzą żołnierze z czasów 2 wojny światowej,Rzymianie,Wikingowie,można pooglądać,wleźć i fotki porobić na różnych pojazdach wojskowych:czołgi,amfibie,samoloty,dżipy:tak:..Jest symulacja wojny:tak:I standardowo:lody,słodycze,pierdółki:happy2:No jednym słowem ostatnio było git:tak:

No i chyba namówiłam chłopaków i pewnie się wybierzemy.

Fajnie się tak wyrwać na kawusię i pogaduchy, chociaż jak Andzia chodzi to usiedzieć w miejscu nie może:-). Chyba nieźle sobie radzi, ale i tak w centrum wolę, żeby chodziła z mamusią za rączkę, bo inaczej raczkuje po podłodze:baffled:, co już fajne nie jest. Rybki dojechały, aklimatyzują się w akwarium. Dzień zaliczam do udanych. Ania ucięła sobie drzemkę w autobusie, poszalała i śpi, mam nadzieję, że dzisiaj nocka lepsza będzie. Dzięki za kawkowanie:-):tak:

Dobranoc

Na discovery leci program "Ciąża z zaskoczenia" kobiety kompletnie nie wiedziały ze są w ciązy az do momentu az zaczęły rodzic :szok: matko dla mnie to niewyobrażalne
:-)Oglądałam we wtorek po południu ten program:tak:Niezłe przypadki :-DByła dziewczyna,która nie wiedziała,że jest w ciąży,przytyła tylko 4 kg.,wcale nie miała brzucha.Zorientowała się dopiero jak ją (jak sądziła) ostre zatwardzenie złapało,poszła na kibelek i tak pocisnęła,że dziecko do sedesu wpadło:szok:Chciała wstać bo nadal nie zakumała,ale coś ją trzymało a to była pępowina:baffled:Na szczęście dziewczynce nic się nie stało:sorry2:,urodziła się zdrowa a i upadek do kibelka krzywdy jej nie wyrządził:blink::szok:

hmmm tą serię na travel and living już powtarzają ;-)
chyba wszystkie obejrzałam odcinki.
zresztą bardzo lubię ten kanał,jest sporo programów ciekawych :)

ale dzieki Tichonek za te salut! bo my raczej też tam będziemy ;-)

Witam się;-)
Dziś chyba jako pierwsza:-)

Mój E odprawiony... Wyjechał na weekend na kurs... ten to zawsze sobie coś wymyśli....Miałam jeszcze nie wstawać ale tak mi szkoda małej jak ona potem na mnie czeka bo mi się z łóżka zwlec nie chce... Jak przebudze się kolo 7-ej to moge wstawac ale przed 9 to taka zamulona jestem ze szok... Czasem stoi ze spodniami w reku zebym wstawala..ostatnio grzecznie cofała się do pokoju u leżała na łóżku spokojnie no ale strasznie smutno jej tam było...

Miłego dnia kobietki!

Hej!
Cos mi sie wydaje zedzis tez bedzie ladnie....slonko juz jest,tylko czuc ze chlodno:-)....
Szym mi sie wiercil od 23:30 do 2,spal z przerwami,nie wiem co mu bylo,ale jak juz zasnal okolo 2 to spalismy do 7:20;-):-)wolalabym do 8;20 tak jak wczoraj:-p

Marta pewnie ziemniory na sniadanie skrobie:-D:-D:-D

reklama
Dzieńn dobry również:)))
A ja nawet się wyspałam-z tym,że po raz pierwszy się złamałam i Daniel spał z nami w łóżku:(((nie chciałam ryzykować ponownej niespanki,bo już wczoraj o 21w pracy myślałam,że na stojąco usnę:(((
Monidan-ja też oglądałam ten program-jakiś czas temu-masakra...aż się wierzyć nie chce;)
Crazy Girl-wykorzystaj czas bez męża-choć czekaj,czekaj-Ty lada dzień przecież wyjeżdżasz???Hmmmm-zrób sobie jakąś liste może żebyś niczego nie zapomniała;)))
Tichonek-o!Może ja mojego J namówię na takie bajerki-on lubi takie rzeczy-a ja jako pochodząca z rodziny "żołnierskiej"też:)))
Joann-jak hot dogi?Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio lodzikowałam z J:((((A! pamiętam-w poniedziałek;)))
Pauletta-wściec się można z takim netem...A jak P na nim funkcjonuje???
Uciekam-mielismy z Młodym mały wypadeczek:/Miłego dnia-ja za pół godz.szukam dalej chaty:/
Ewelcia-a Ty skąd się tu o tej porze wzięłaś?;))))))))
Didi-za to gdzie Ciebie wcięło?

Do góry