reklama
hellooo wieczorową porą :-)
ja też potwierdzam, że dzień można zaliczyć do bardzo udanych - najpierw spacer po salthill, a potem pyszna kawka u Moniadan. i normalnie słońce nas opaliło
Butterfly, Kasiuleczka - zdolne bestyjki z was - ja kiedyś bawiłam się haftem krzyżykowym... ale teraz przy Igorze, to szans nie ma... może jak podrośnie, to wrócę do dziergania;-)
Kasiun - nie ma za co - ja kiedyś też nie znałam tych okolic... ale przez te nasze spotkania, to szybko obczaiłam skróty, co by godzinami w korkach nie stać;-)
Misia - boszzz to już zaczynasz?
Joann - hot-dogi powiadasz? sama rozpusta tak na noc smacznego życzę
uciekam, bo książka czeka...
spokojnej nocki Lejdis :-)
ja też potwierdzam, że dzień można zaliczyć do bardzo udanych - najpierw spacer po salthill, a potem pyszna kawka u Moniadan. i normalnie słońce nas opaliło
Butterfly, Kasiuleczka - zdolne bestyjki z was - ja kiedyś bawiłam się haftem krzyżykowym... ale teraz przy Igorze, to szans nie ma... może jak podrośnie, to wrócę do dziergania;-)
Kasiun - nie ma za co - ja kiedyś też nie znałam tych okolic... ale przez te nasze spotkania, to szybko obczaiłam skróty, co by godzinami w korkach nie stać;-)
Misia - boszzz to już zaczynasz?
Joann - hot-dogi powiadasz? sama rozpusta tak na noc smacznego życzę
uciekam, bo książka czeka...
spokojnej nocki Lejdis :-)
butterfly46
Zaangażowana w BB
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA DOCENIENIE CIEZKIEJ PRACY
Misia kolorow na szczescie nie trzeba doierac samemu sa napisane jakie beda potrzebne, bo tak to jakas abstrakcja by mi wyszla
Ostatnio wzielam sie z siostra za robienie bizuteri wiec jak juz cos wyczarujemy fajnego to sie pochwale a moze akurat cos komus przypadnie do gustu.
Jeszcze przede mna kwiatki z bibuly jak Kasiuleczki, konczenie pokoju malej, moze jeszcze szafe decoupage zrobie......... tylko ze dni za krotkie sa eh
No dobra laseczki spokojnej a moze lepiej ostrej nocki wam zycze hehehhe i slodkich senkow
Misia kolorow na szczescie nie trzeba doierac samemu sa napisane jakie beda potrzebne, bo tak to jakas abstrakcja by mi wyszla
Ostatnio wzielam sie z siostra za robienie bizuteri wiec jak juz cos wyczarujemy fajnego to sie pochwale a moze akurat cos komus przypadnie do gustu.
Jeszcze przede mna kwiatki z bibuly jak Kasiuleczki, konczenie pokoju malej, moze jeszcze szafe decoupage zrobie......... tylko ze dni za krotkie sa eh
No dobra laseczki spokojnej a moze lepiej ostrej nocki wam zycze hehehhe i slodkich senkow
Witam ja tylko na chwilke, chce kupic klatke dla świnki morskiej jakby któras cos słyszla let me know))
No a to dla fanów Tomka ciufci moze jacych chetni żeby sie wybrac z dziecmi bo mnie kusi Thomas & Friends Live! On Stage tickets, dates. Official Ticketmaster site.
Dobranoc
No a to dla fanów Tomka ciufci moze jacych chetni żeby sie wybrac z dziecmi bo mnie kusi Thomas & Friends Live! On Stage tickets, dates. Official Ticketmaster site.
Dobranoc
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My już w domku
Pokawkowałyśmy,pogadałyśmy,połaziły po sklepach i do domku
U nas też upał się normalnie zrobił,czekając na autobus myślałam,że się zagotuję
Dla zainteresowanych i nie mających ze sobą co w weekend zrobić,w Swords jest: Salute! Home
Byliśmy 2 lata tamu i nam się podobałoChodzą żołnierze z czasów 2 wojny światowej,Rzymianie,Wikingowie,można pooglądać,wleźć i fotki porobić na różnych pojazdach wojskowych:czołgi,amfibie,samoloty,dżipy..Jest symulacja wojnyI standardowo:lody,słodycze,pierdółkiNo jednym słowem ostatnio było git
No i chyba namówiłam chłopaków i pewnie się wybierzemy.
Fajnie się tak wyrwać na kawusię i pogaduchy, chociaż jak Andzia chodzi to usiedzieć w miejscu nie może:-). Chyba nieźle sobie radzi, ale i tak w centrum wolę, żeby chodziła z mamusią za rączkę, bo inaczej raczkuje po podłodze, co już fajne nie jest. Rybki dojechały, aklimatyzują się w akwarium. Dzień zaliczam do udanych. Ania ucięła sobie drzemkę w autobusie, poszalała i śpi, mam nadzieję, że dzisiaj nocka lepsza będzie. Dzięki za kawkowanie:-)
Dobranoc
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
:-)Oglądałam we wtorek po południu ten programNiezłe przypadki Była dziewczyna,która nie wiedziała,że jest w ciąży,przytyła tylko 4 kg.,wcale nie miała brzucha.Zorientowała się dopiero jak ją (jak sądziła) ostre zatwardzenie złapało,poszła na kibelek i tak pocisnęła,że dziecko do sedesu wpadłoChciała wstać bo nadal nie zakumała,ale coś ją trzymało a to była pępowinaNa szczęście dziewczynce nic się nie stało,urodziła się zdrowa a i upadek do kibelka krzywdy jej nie wyrządziłNa discovery leci program "Ciąża z zaskoczenia" kobiety kompletnie nie wiedziały ze są w ciązy az do momentu az zaczęły rodzic matko dla mnie to niewyobrażalne
anineczka
królowa mrówek :P
hmmm tą serię na travel and living już powtarzają ;-)
chyba wszystkie obejrzałam odcinki.
zresztą bardzo lubię ten kanał,jest sporo programów ciekawych
ale dzieki Tichonek za te salut! bo my raczej też tam będziemy ;-)
chyba wszystkie obejrzałam odcinki.
zresztą bardzo lubię ten kanał,jest sporo programów ciekawych
ale dzieki Tichonek za te salut! bo my raczej też tam będziemy ;-)
Crazy Girl
Fanka BB :)
Witam się;-)
Dziś chyba jako pierwsza:-)
Mój E odprawiony... Wyjechał na weekend na kurs... ten to zawsze sobie coś wymyśli....Miałam jeszcze nie wstawać ale tak mi szkoda małej jak ona potem na mnie czeka bo mi się z łóżka zwlec nie chce... Jak przebudze się kolo 7-ej to moge wstawac ale przed 9 to taka zamulona jestem ze szok... Czasem stoi ze spodniami w reku zebym wstawala..ostatnio grzecznie cofała się do pokoju u leżała na łóżku spokojnie no ale strasznie smutno jej tam było...
Miłego dnia kobietki!
Dziś chyba jako pierwsza:-)
Mój E odprawiony... Wyjechał na weekend na kurs... ten to zawsze sobie coś wymyśli....Miałam jeszcze nie wstawać ale tak mi szkoda małej jak ona potem na mnie czeka bo mi się z łóżka zwlec nie chce... Jak przebudze się kolo 7-ej to moge wstawac ale przed 9 to taka zamulona jestem ze szok... Czasem stoi ze spodniami w reku zebym wstawala..ostatnio grzecznie cofała się do pokoju u leżała na łóżku spokojnie no ale strasznie smutno jej tam było...
Miłego dnia kobietki!
Hej!
Cos mi sie wydaje zedzis tez bedzie ladnie....slonko juz jest,tylko czuc ze chlodno:-)....
Szym mi sie wiercil od 23:30 do 2,spal z przerwami,nie wiem co mu bylo,ale jak juz zasnal okolo 2 to spalismy do 7:20;-):-)wolalabym do 8;20 tak jak wczoraj
Marta pewnie ziemniory na sniadanie skrobie
Cos mi sie wydaje zedzis tez bedzie ladnie....slonko juz jest,tylko czuc ze chlodno:-)....
Szym mi sie wiercil od 23:30 do 2,spal z przerwami,nie wiem co mu bylo,ale jak juz zasnal okolo 2 to spalismy do 7:20;-):-)wolalabym do 8;20 tak jak wczoraj
Marta pewnie ziemniory na sniadanie skrobie
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Dzieńn dobry również))
A ja nawet się wyspałam-z tym,że po raz pierwszy się złamałam i Daniel spał z nami w łóżku((nie chciałam ryzykować ponownej niespanki,bo już wczoraj o 21w pracy myślałam,że na stojąco usnę((
Monidan-ja też oglądałam ten program-jakiś czas temu-masakra...aż się wierzyć nie chce
Crazy Girl-wykorzystaj czas bez męża-choć czekaj,czekaj-Ty lada dzień przecież wyjeżdżasz???Hmmmm-zrób sobie jakąś liste może żebyś niczego nie zapomniała))
Tichonek-o!Może ja mojego J namówię na takie bajerki-on lubi takie rzeczy-a ja jako pochodząca z rodziny "żołnierskiej"też))
Joann-jak hot dogi?Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio lodzikowałam z J(((A! pamiętam-w poniedziałek))
Pauletta-wściec się można z takim netem...A jak P na nim funkcjonuje???
Uciekam-mielismy z Młodym mały wypadeczek:/Miłego dnia-ja za pół godz.szukam dalej chaty:/
Ewelcia-a Ty skąd się tu o tej porze wzięłaś?)))))))
Didi-za to gdzie Ciebie wcięło?
A ja nawet się wyspałam-z tym,że po raz pierwszy się złamałam i Daniel spał z nami w łóżku((nie chciałam ryzykować ponownej niespanki,bo już wczoraj o 21w pracy myślałam,że na stojąco usnę((
Monidan-ja też oglądałam ten program-jakiś czas temu-masakra...aż się wierzyć nie chce
Crazy Girl-wykorzystaj czas bez męża-choć czekaj,czekaj-Ty lada dzień przecież wyjeżdżasz???Hmmmm-zrób sobie jakąś liste może żebyś niczego nie zapomniała))
Tichonek-o!Może ja mojego J namówię na takie bajerki-on lubi takie rzeczy-a ja jako pochodząca z rodziny "żołnierskiej"też))
Joann-jak hot dogi?Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio lodzikowałam z J(((A! pamiętam-w poniedziałek))
Pauletta-wściec się można z takim netem...A jak P na nim funkcjonuje???
Uciekam-mielismy z Młodym mały wypadeczek:/Miłego dnia-ja za pół godz.szukam dalej chaty:/
Ewelcia-a Ty skąd się tu o tej porze wzięłaś?)))))))
Didi-za to gdzie Ciebie wcięło?