julia28
Mama lutowa 2007
Moze on ma TESTY po POLSKU...:-)tez bym chciala by tak bylo ale gdzies widzialm ze ktos ma testy do sprzedania............chyba w GAZETA.IE w ogloszeniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniay no coś tyCzesc dziewczyny ja z PL sie melduje. Wszystko nam sie zmienia z dnia na dzien i nie wiadomo czy juz w PL nie zostane. Moglabym sie wrescie nauczyc nie ufac zbyt dobrym wiadomoscia ><
Oli zdrowa ja juz drugi raz od przyjazdu zagrypiona i sie odchudzam musze bo w ciazy nie jestem a waze tyle ile 9tym miesiacu
Chocolate a kuzynki pracują w salonach czy przyjmują w domkach. I tak szczerze to dobre są ( ja też fryzjer i nie chce poprawiać fryzjerki ).Anineczka ja mam 3 kuzynki fryzjerki w Dublinie, jesli bedziesz chciała kontakt daj znac.
Co do biletow, to my przebukowaliśmy Wrocław na warszawe w tej samej cenie. W ryanair byśmy nie dali rady kupic biletow dla 6 osób .
W ogole to waszego bloga nie idzie czytac.........czy to sie zmieni??
Hej dziewczyny
Widze ze pojawil sie temat prawa jazdy. Ja robie w Polsce i za mna juz dwa oblane egzaminy z jazd Kurcze a tak bym sobie juz pojezdzila....wrrr:-)
.