reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc dziewczyny ja z PL sie melduje. Wszystko nam sie zmienia z dnia na dzien i nie wiadomo czy juz w PL nie zostane. Moglabym sie wrescie nauczyc nie ufac zbyt dobrym wiadomoscia ><
Oli zdrowa ja juz drugi raz od przyjazdu zagrypiona i sie odchudzam :p musze bo w ciazy nie jestem a waze tyle ile 9tym miesiacu :szok:

Czesc dziewczyny ja z PL sie melduje. Wszystko nam sie zmienia z dnia na dzien i nie wiadomo czy juz w PL nie zostane. Moglabym sie wrescie nauczyc nie ufac zbyt dobrym wiadomoscia ><
Oli zdrowa ja juz drugi raz od przyjazdu zagrypiona i sie odchudzam :p musze bo w ciazy nie jestem a waze tyle ile 9tym miesiacu :szok:
Aniay no coś ty :szok::szok:
Uchyl rąbka tajemnicy dlaczego miałabyś zostać w Polsce?
Ja też sie odchudzam...ale słabą wole mam jak narazie.
Własnie z moim Antkiem vel. Julja (dzis kazał tak na siebie wołac :baffled::dry: ) zjedliśmy pyszne lody czekoladowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

A własnie....chocolate :-D do nas juz dzwonili z Centraliwngs,ze w przeciągu 2 tygodni zwrócą kasiorke na karte kredytową :tak::tak:

didi w Polskiej Gazecie jest kilka ogłoszeń z irlandzkimi testami po polsku :tak:
To jednak zdajesz tutaj?
Ja się zapisuje tutaj w Dublinie.
Kurs jest prowadzony po polsku i pózniej sie egzamin zdaje po polsku.
Koszt 280 euro :baffled:
No ale coz zrobic.Musze isc na te prawko bo zgnije w tej dziurze :sorry2:

Musze sie pochwalić,ze Rigth Commissioner zainweresował sie moją sprawą i właśnie czekam na forumlarz zgłoszeniowy,który mi wysłali ;-)
Tak wiec Kasia Irlandka bodajze .Jezeli pracowalas ponad rok u szefa to złamał prawo zwalniając Cie ;-)

Chocolate może ktoś Ci przywiezie lewatywe?
Tutaj nie robią moniadan. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :no:
Moniadan milego pobytu w Pl.:tak:
anaklim nic nie moge niestety polecic,bo nie mamy ubezpieczenia.
Mam tylko Gp card ale teraz bede sie starac o Medical.W koncu juz jestem bezrobotna to moze nam przyznaja :sorry2:
Kamcia Oliwier juz taki duzy.A pamietam jak w brzuszku byl :-):sorry2:

Salome powiedz czy to coś poważnego z Natankiem? Dlaczego jest wam potrzebny rehabilitant?

Ja tez szukam fryzjerki :laugh2::laugh2::laugh2:
Grzywke sobie sama nawet fajnie i prosto obciełam,ale balejza moje wlosy potrzebują,a tego sama wszedzie sobie nie zrobie.
Z przodu to jeszcze ale gorzej z tylem.
:sorry2:

chocolate, proponuję iść do gp i zapytać, bo podobno lewatywa tutaj jest na receptę, ale pewności nie mam... ja przywiozłam sobie z Polski, można normalnie dostać w aptece bez recepty za około 7 zł. Może niech ktoś Ci przywiezie albo podeśle...

Anineczka ja mam 3 kuzynki fryzjerki w Dublinie, jesli bedziesz chciała kontakt daj znac.

Co do biletow, to my przebukowaliśmy Wrocław na warszawe w tej samej cenie. W ryanair byśmy nie dali rady kupic biletow dla 6 osób :no:.

W ogole to waszego bloga nie idzie czytac.........czy to sie zmieni??

Anineczka ja mam 3 kuzynki fryzjerki w Dublinie, jesli bedziesz chciała kontakt daj znac.

Co do biletow, to my przebukowaliśmy Wrocław na warszawe w tej samej cenie. W ryanair byśmy nie dali rady kupic biletow dla 6 osób :no:.

W ogole to waszego bloga nie idzie czytac.........czy to sie zmieni??
Chocolate a kuzynki pracują w salonach czy przyjmują w domkach. I tak szczerze to dobre są ( ja też fryzjer i nie chce poprawiać fryzjerki :sorry2: ).

A bloga za jakiś czas odblokuje :tak:

Witam sie po dlugiej przerwie. Mam internet taki od siedmiu bolesci- broadband i to pozyczony. W przyszlym tygodniu moze bede mial spowrotem moj wlasny. A tymczasem korzytstajac z waszego doswiadczenia chce sie o cos zapyatac: przyjechala do mnie mama, chce zeby zostala tutaj, ale nie moge znalesc pracy dla niej (jezyk ;/ ) no i wpadam na pomysl zeby zarejstrowac ja w fasie. No i jak to jest. Zarejstruje ja i co?? Bedzie miala jakies szanse bez jezyka?? ( umie wloski bardzo dobrze, ale nie angielski ;/ ) A moze wysylaja z fasu na jakies kursy jezykowe ?? POmozcie mi PLIS :p
Pozdrawiam i sciskam wszystkie mamy :)

Hej dziewczyny
Widze ze pojawil sie temat prawa jazdy. Ja robie w Polsce i za mna juz dwa oblane egzaminy z jazd :no: Kurcze a tak bym sobie juz pojezdzila....wrrr:-)

Aniay co tam dzieje sie u Ciebie? dlaczego myślisz, ze zostaniesz w Polsce?

Anineczka dziekuje ze pytasz o zdrowie Natanka. Problemy pojawily sie podczas mojego pobytu w Polsce. Nie bede opisywala moze tu dokladnie ale troche przezylismy..... Szczerze mowiac bardzo cieszymy sie, ze skonczylo sie tylko na rehabilitacji. Natanek juzma sie lepiej i mamy nadzieje ze wszystko wraca na prosta.

reklama
:-D
Hej dziewczyny
Widze ze pojawil sie temat prawa jazdy. Ja robie w Polsce i za mna juz dwa oblane egzaminy z jazd :no: Kurcze a tak bym sobie juz pojezdzila....wrrr:-)

.

ja dokladnie tak samo juz mamza soba 4 egzamny w Pl w w tym 2 z jazd oblane..alene zalamuje se moze w wrzesniu albo w pazdzernku nastepnepodjsce w Pl..bo bardzo chce jezdzc ale bez paperka boje sie ..:-D

no i wlasnie zastanawiam sie czy aby tutajnie zrbic chociaz tego tymczasowego

Do góry