reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc dziewczyny ja z PL sie melduje. Wszystko nam sie zmienia z dnia na dzien i nie wiadomo czy juz w PL nie zostane. Moglabym sie wrescie nauczyc nie ufac zbyt dobrym wiadomoscia ><
Oli zdrowa ja juz drugi raz od przyjazdu zagrypiona i sie odchudzam :p musze bo w ciazy nie jestem a waze tyle ile 9tym miesiacu :szok:

Czesc dziewczyny ja z PL sie melduje. Wszystko nam sie zmienia z dnia na dzien i nie wiadomo czy juz w PL nie zostane. Moglabym sie wrescie nauczyc nie ufac zbyt dobrym wiadomoscia ><
Oli zdrowa ja juz drugi raz od przyjazdu zagrypiona i sie odchudzam :p musze bo w ciazy nie jestem a waze tyle ile 9tym miesiacu :szok:
Aniay no coś ty :szok::szok:
Uchyl rąbka tajemnicy dlaczego miałabyś zostać w Polsce?
Ja też sie odchudzam...ale słabą wole mam jak narazie.
Własnie z moim Antkiem vel. Julja (dzis kazał tak na siebie wołac :baffled::dry: ) zjedliśmy pyszne lody czekoladowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

A własnie....chocolate :-D do nas juz dzwonili z Centraliwngs,ze w przeciągu 2 tygodni zwrócą kasiorke na karte kredytową :tak::tak:

didi w Polskiej Gazecie jest kilka ogłoszeń z irlandzkimi testami po polsku :tak:
To jednak zdajesz tutaj?
Ja się zapisuje tutaj w Dublinie.
Kurs jest prowadzony po polsku i pózniej sie egzamin zdaje po polsku.
Koszt 280 euro :baffled:
No ale coz zrobic.Musze isc na te prawko bo zgnije w tej dziurze :sorry2:

Musze sie pochwalić,ze Rigth Commissioner zainweresował sie moją sprawą i właśnie czekam na forumlarz zgłoszeniowy,który mi wysłali ;-)
Tak wiec Kasia Irlandka bodajze .Jezeli pracowalas ponad rok u szefa to złamał prawo zwalniając Cie ;-)

Chocolate może ktoś Ci przywiezie lewatywe?
Tutaj nie robią moniadan. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :no:
Moniadan milego pobytu w Pl.:tak:
anaklim nic nie moge niestety polecic,bo nie mamy ubezpieczenia.
Mam tylko Gp card ale teraz bede sie starac o Medical.W koncu juz jestem bezrobotna to moze nam przyznaja :sorry2:
Kamcia Oliwier juz taki duzy.A pamietam jak w brzuszku byl :-):sorry2:

Salome powiedz czy to coś poważnego z Natankiem? Dlaczego jest wam potrzebny rehabilitant?

Ja tez szukam fryzjerki :laugh2::laugh2::laugh2:
Grzywke sobie sama nawet fajnie i prosto obciełam,ale balejza moje wlosy potrzebują,a tego sama wszedzie sobie nie zrobie.
Z przodu to jeszcze ale gorzej z tylem.
:sorry2:

chocolate, proponuję iść do gp i zapytać, bo podobno lewatywa tutaj jest na receptę, ale pewności nie mam... ja przywiozłam sobie z Polski, można normalnie dostać w aptece bez recepty za około 7 zł. Może niech ktoś Ci przywiezie albo podeśle...

Anineczka ja mam 3 kuzynki fryzjerki w Dublinie, jesli bedziesz chciała kontakt daj znac.

Co do biletow, to my przebukowaliśmy Wrocław na warszawe w tej samej cenie. W ryanair byśmy nie dali rady kupic biletow dla 6 osób :no:.

W ogole to waszego bloga nie idzie czytac.........czy to sie zmieni??

Anineczka ja mam 3 kuzynki fryzjerki w Dublinie, jesli bedziesz chciała kontakt daj znac.

Co do biletow, to my przebukowaliśmy Wrocław na warszawe w tej samej cenie. W ryanair byśmy nie dali rady kupic biletow dla 6 osób :no:.

W ogole to waszego bloga nie idzie czytac.........czy to sie zmieni??
Chocolate a kuzynki pracują w salonach czy przyjmują w domkach. I tak szczerze to dobre są ( ja też fryzjer i nie chce poprawiać fryzjerki :sorry2: ).

A bloga za jakiś czas odblokuje :tak:

Witam sie po dlugiej przerwie. Mam internet taki od siedmiu bolesci- broadband i to pozyczony. W przyszlym tygodniu moze bede mial spowrotem moj wlasny. A tymczasem korzytstajac z waszego doswiadczenia chce sie o cos zapyatac: przyjechala do mnie mama, chce zeby zostala tutaj, ale nie moge znalesc pracy dla niej (jezyk ;/ ) no i wpadam na pomysl zeby zarejstrowac ja w fasie. No i jak to jest. Zarejstruje ja i co?? Bedzie miala jakies szanse bez jezyka?? ( umie wloski bardzo dobrze, ale nie angielski ;/ ) A moze wysylaja z fasu na jakies kursy jezykowe ?? POmozcie mi PLIS :p
Pozdrawiam i sciskam wszystkie mamy :)

Hej dziewczyny
Widze ze pojawil sie temat prawa jazdy. Ja robie w Polsce i za mna juz dwa oblane egzaminy z jazd :no: Kurcze a tak bym sobie juz pojezdzila....wrrr:-)

Aniay co tam dzieje sie u Ciebie? dlaczego myślisz, ze zostaniesz w Polsce?

Anineczka dziekuje ze pytasz o zdrowie Natanka. Problemy pojawily sie podczas mojego pobytu w Polsce. Nie bede opisywala moze tu dokladnie ale troche przezylismy..... Szczerze mowiac bardzo cieszymy sie, ze skonczylo sie tylko na rehabilitacji. Natanek juzma sie lepiej i mamy nadzieje ze wszystko wraca na prosta.

reklama
:-D
Hej dziewczyny
Widze ze pojawil sie temat prawa jazdy. Ja robie w Polsce i za mna juz dwa oblane egzaminy z jazd :no: Kurcze a tak bym sobie juz pojezdzila....wrrr:-)

.

ja dokladnie tak samo juz mamza soba 4 egzamny w Pl w w tym 2 z jazd oblane..alene zalamuje se moze w wrzesniu albo w pazdzernku nastepnepodjsce w Pl..bo bardzo chce jezdzc ale bez paperka boje sie ..:-D

no i wlasnie zastanawiam sie czy aby tutajnie zrbic chociaz tego tymczasowego

Do góry