reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

O ja!!:szok::sorry2:zapomniałam napisać dzień:zawstydzona/y:
W piątek :-)
Ja w piątek Dylana pilnuję,więc:no:
kasiuleczka,wazonik jest śliczny:tak:Na prawdę,masz dryg w rączkach:-)
A ja nawet nie wiedziałam,że mój P jeszcze w poniedziałek ma chorobowe,rano jedzie na ściąganie szwów a potem już do pracy nie,a mamy w poniedziałek rocznicę ślubu:-)Będziemy cały dzień świętować razem:tak:
...Parę dni temu pytam się syna:"A co by było jakby mama miała taki duży brzuch jakby piłkę połknęła(o ciążowy mi chodziło)?"A on na to,że nie mogę bo bym pękła:errr::-D
Albo ochrzaniam Radka bo ma taki odruch,że się za siusiaka łapie a on do mnie:"Piłkarze też się łapią,a ja będę piłkarzem to mogę"
hahaha.gif

...Chyba widział jak mur robią i się zasłaniają:sorry2:
Deszcz mi pokazuje prognoza na następne dni,wrrr...:dry:

reklama
Kasiuleczko wazonik piekny:)
Lubiczanko no nie wiem czy uda nam sie do Cashel zawitac...
My bylismy dzis w Kilkee na klifach i wyspie było pięknie pogoda widoki dopiero wrócilismy.
Laski widze korzystaja z pogody no i dobrze!!:)

kasiuleczka-wesssss nic nie mow o zagieciach.Ja bym glowe w chmurach nosila jakby mi sie cos takiego udalo zrobic:sorry2:Bomba!
renni-na zdrowko:tak:
Tichonek-to mowisz ze bedziesz pamietac dzien poczecia..;-)To Cie Radoslaw zgasil:-Dpogadaj z nim jak z chlopem,a nie jakies pilki wymyslasz;-):tak::-D:-D

od tych dolow szajba mi odbija:sorry2::-D:-D

Witam:-)

Tichonku teksty Radzia są bezcenne:):-D

Ania walczyła po kąpieli tylko godzinkę, więc chyba metoda na długi spacer działa, oby, żeby nie zapeszyć. Za to obudziła się przed 6:wściekła/y: i nie chciała prawie godzinę usnąć. Ciekawe, czy wstanie zaraz, czyli tak jak zwykle czy troszkę dłużej pośpi. Po siódmej już się ogarnęłam. Jedno pranie zrobione, drugie czeka i sterta prasowania. No ale najpierw chciałam się przywitać i kawkę wypić.

Witam
Ja od wczoraj juz sama z dzieciakami M wrocil do Irlandii
U nas pogoda tak jak na lato przystalo
Dzis do kin wchodzi 3 cz Zmierzchu - Zacmienie
Wybralabym sie tylko trzeba jakas nianke skombinowac ;-)

Kamcia kiedy ty bedziesz ten fotelik sprzedawac? Moze ja bym odkupila od ciebie

Milego dnia wam zycze :-)

reklama
A u nas się słonecznie srobiło:)))
ale miałam szał w domku-4ro dzieci dziś się szykowało do zakończenia szkoły(właściwie to 3je+ Dadzia)...Nie przeżyłabym tego drugi raz;))))Fajnie się kryły za krzakami jak szliśmy do szkoły,żeby nauczycielka nie zobaczyła prezentów od nich:)))
Kasiuleczko-wow...przepiękny ten wazon...Szacuneczek
Tichonek-mówisz,że rocznicę spędzacie razem...mhmmmm-może w poniedziałek zaczniecie wprowadzać plan "w życie":)))
Monidan-i sama do Irlandii będziesz wracać?
Asieńko-nie ma lekko z tymi Maluszkami...Ja wolę już nie kombinować,bo jak wieczorkiem zaśnie szybko to rano pobudka,za to jeśli ma pospać dłużej(choć i to nie zawsze)to do póznej nocy trzeba z nim walczyć...Jak widzę,że jest zmęczony to go kładę spać i tyle-wstawanie inna rzecz...ale trudno się mówi(choć akurat dziś spałam do 7.30:)))))

Do góry