reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie z rana
Mamusia sernik na zimno robi mniam:)
Zaraz jedziemy do Oranmore na spacer:)
Monia fotelik pewnie bede sprzedawac jak znajde jakis nowy dla Oliviera podejrzewam że niedługo.

Laski moze mi pomożecie w pewnej sprawie, mianowicie mama ma juz zrobiona odprawe online w przszly czwartek i wpadlismy na taki pomysł że Olivier pojedzie z nia do Polski na wakacje tylko teraz mam problem poniewaz nie moge zmienic i nic dodawac w mamy rezerwacji , a odzielnie nie moge kupic samego tyllko biletu dla Oliviera... wiec nie wiem czy jedyna opcja jest zadzwonic do nich czy jak...??
Drugie pytanie mama i Oli maja takie same nazwisko wiec nie powinni o nic pytac na lotnisku..? A znowu jak to jest jak ktos inny by Oliviera odbierał z Polski z innym nazwiskiem to czy musze jakas zgode po ang napisac ze dana osoba opiekuje sie nim na czas lotu czy jak??
Dzieki za pomoc

reklama
cześć :)

U nas słoneczko piękne jest na razie i niech tak zostanie :)
Zaraz kawka i my pewnie pojeździmy na rowerze :)
Milego dnia kobietki :)

Dziendoberek:-)
A podziekowac Wam kobiety za pochwaly:zawstydzona/y:,normalnie tak mnie to wciagnelo ze wczoraj wieczorkiem tez siedzialam i dubalam he he tym razem zamienie w cos:-p male pudeleczko po bucikach.

no cos dzis jakas taka senna jestem, chyba kawulinde trzeba lyknác;-) i zabrac sie za kuchnie i obiadek.
Milego dnia

Lubiczanko wracam razem z moja mama mamy bilety na 12 sierpnia

Kamcia chcesz sie dziecka pozbyc ;-)
Chyba musisz zadzwonoc bo przez neta nic nie zalatwisz
Andziulina jak tam Igor zasuwa z pchaczem?

Ostatnia edycja:
Ka.M`cia ale słodka ta Twoja córcia:) Ona ma kolczyki?
tak ma od 3 miesiąca:tak: wiem że niektórzy sa przeciwko przebijaniu w tak młodym wieku , ale ja się na to zdecydowałam świadomie bo małe dziecko nie chwyta jeszcze uszu, no i szybko zapomina o bólu:tak:
wogóle mała to więcej płacze podczas szczepienia niż przy tych kolczykach;-)
i wiem przynajmniej że w przyszłości nie będzie się bała przebić drugiego ucha tak jak ja kiedy byłam mała... 1 kolczyk nosiłam 2 tyg a po 2 tyg dopiero pozwoliłam sobie przebić 2 ...
no a moja kuzynka do tej pory nie pozwala sobie zmieniać kolczyków bo boi sie bólu (miała przebite gdy miała 8 lat)

a dzie Ty te kolczyki dojrzałaś?? :p

Ostatnia edycja:
Moniadan - po trawniku daje radę :tak: ale w domu muszę go asekurować bo nie mam wykładzin, więc pchacz zapiernicza, a Igor czasem nie nadąża...:baffled:
Kasiuleczka - a ty skąd wynalazłaś takie pomysły??? super :tak:

reklama
Hejoo :-) synek zrobił mi dziś święto lasu i wstał o 9:10 :-) ale za to nie daje się ubrać udało się tylko założyć pampka i koszulkę :sorry2: od rana jakiś taki marudny bo nie mógł znaleźć taty po przebudzeniu :sorry2: no i już nie mam ciszy spokoju i porządku w domu :baffled::-D ale za to mam kochanego synka który co chwilkę przychodzi i całuje ;-)
Chatkę wczoraj zaklepaliśmy :-) już zaliczka wpłacona cieszę się jak dziecko :tak:
Ka.M'cia kciuki trzymam ;-)
Kasiuleczka no zdolniacha z Ciebie a gdzie kupujesz materiały>????sama wymyślasz wzorki czy czerpiesz skądś inspiracje??

Do góry