reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Popieram zdanie anineczki, ja tez nie rzucam sie na kazda szczepionke. Kazda wazniejsza tutaj jest w programie, czekam tylko na pneumokoki.

popieram jak beda one obowiazkowe wtedy bedziemy szczepic.

mamuski mam pokoj do wynajecia nie znacie kogoś w Galway???

dzieki

Hej dziewczny ale mam zaleglosci staram sie was podczytywac co jakis czas ale do pisania ciezko sie zebrac......po malutku dchodzimy do siebie troche mnie jeszcze szwy ciagna ale jest juz duzo lepiej,hemoroid tez sie juz zmiejszyl znacznie takze po malu ale dzielnie wracam do formy.Moj syneczek kochany siedzi na cycu dzien i noc powiedziano mi ze mam karmic na tzw zadanie ale powiedzcie kiedy mozna zaczac jakas rutynke wprowadzac ???Dawidek ma dopiero 8dni i je co 1,5godz przez jakies 30-45min troche to meczace ale chcialabym pozostac przy piersi :tak:moze jakies rady kobitki????
Jesli chodzi o porod to nie chce go wspominac, pamietac i o nim mowic byl okropny bolesny dlugi i zakoczyl sie kleszczami takze nie ma co wspominac najwazniejsze ze moj skarb jest szczesliwie na swiecie(i glowka tez jest piekna i bez siniakow i blizn po kleszczach).......no imoj czas sie skonczyl malenstwo wzywa :tak: pozdr

Emeralda- biedna, porody mialysmy podobne, wiec bardzo mi Cie szkoda :sorry2::sorry2:Trzymam kciuki za szybko rekonwalescencje. Nie mysl o porodzie tylko o tym co dzieki niemu masz, napewno szybciej Ci przejdzie bol. Pozdrawiam
A co do karmienia to nie pomoge, bo ja nie karmie piersia ;/

Emeralda..karm na rzadanie..:tak: po 2 tygodniach owinno unormowac sie i maly bedzie jadl co3 godzinki i mniej troszke..ale poki co nie odmawiaj mu...:-D ja pamietam ze w 2 tygodniu przelezalam 2 cale dni na kanapie bo moj Alutek chcialcagle miec cycusia w buzi :sorry2: no ale co sie dziwic mezczyzna ..maluski ale zawsze i tak juz im zostanie to cycusiowanie do starosci..hehehe...

jakby co sluze rada w sprawach cyckowania w koncu 2 lata mnie ssal :-D:-D

Powidzcie mi o której godzinie rozpoczyna się parada na St Patrick Day w Dublinie i kiedy bo tu mi każdy mówi inaczej, więc mamusie z Dublina powinny być najlepiej poinformowane:tak:

events_parade.gif

Monday 17th March
Event: St. Patrick's Festival Parade
Time: Starting at Parnell Square North at 12 noon
:-)

reklama
Hej
dzis dostalam P45 od szefuncia.I zaczynam z nim walke :angry:
Bo P45 wystawione z data 11.10.2007 czyli z dniem kiedy poszlam na macierzynski :szok:
Oj beda wiory lecialy :-D:-D:-D

Co za swinia! Moją koleżankę pracodawca załatwił w ten sam sposób. Nie daj się anineczka i walcz z gadem, bo chociażby kasa za 10 dni urlopu Ci się należy po macierzyńskim.

Do góry