reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam porannie;-) wlasnie koncze pic kawke. U nas pobudka dzis przed 7
Lubiczanka-zdrowka zycze!!!
Anineczka- Calkiem oryginalny pomysl z tym jezem:-D A czy takiego jezyka to sie gdziesz trzyma czy on sobie tak lata po domu jak piesek???

A co do odpieluchowania..pochwalę się, że Patryk od kilku miesięcy robi na kibelek siku i kupkę :-) a od kilku dni na nocnik bo nam pękła nakładka na kibelek - taki ciężarek mały z niego :-D Wysadzam go zawsze po drzemce albo gdy widzę jak się napręża.. Czekam niecierpliwie aż zacznie mówić "siku" i sam będzie mi mówił kiedy chce... ja mu zawsze na kibelku mówię "eee" i "sisi" by wiedział z czym ma kojarzyć te słowa..on "eee" na razie potrafi powiedzieć i raz powiedział "ee" i szok bo chciał siku i zrobił :-) ale do słownej informacji nam jeszcze daleko...i póki co na razie to ja się domyślam kiedy chce..:-D
Trzymam kciuki za wasze odpieluchowywanie maleństw..
Wow! To bardzo szybko! Brawo brawo!!!:-)

U nas slonecznie :cool2:moze cos bedzie dzisiaj z tej pogody:tak:

reklama
hej.. Melduję się i ja;-)
Trochę nie wyspana bo poszłam spać o drugiej:sorry: A to wszystko za sprawą psa Którego robię dla Emilki...

Miłego dnia!

Dzień dobry:-)

Nie wiem, jak to jest możliwe, że moje dziecko im później uśnie tym wcześniej wstaje, taka potem jestem rozbita jak usnę znowu:dry:, ale może kawka pomoże.:-)

:szok::szok::szok:Andzia próbuje stawać w łóżeczku.... i skończyło się płaczem, bo się bujnęła za bardzo do przodu i uderzyła się w szczebelki:-(

Joann wielki szacun dla Ciebie:-):-):-) i brawa dla dzielnego Patryka

Hejooooooo:-) zapowiada się ładna pogoda póki co jest słonecznie :tak: pranko już się kręci a my wszyscy wcinamy śniadanko:-) tylko mi się mleko kozie skończylo i musze wcinać jakieś kanapki :dry::sorry:boszzzzzz już dzisiaj piątek jak miło P jutro kończy pracę wcześniej i będe miała komplet w domku:tak:
Lubiczanka zdrówka życzę :tak:a co do Ufo to mi sie codziennie takie odrywa rano z gardła :szok::dry:
Marta zdrówka dla Szymka ;-)
Crazy Girl a czy można u Ciebie jakieś zamówienia robić????:-) Np na sweterek na chrzciny czy cuś w tym rodzaju???;-) Tys zdolna babka jest a co to za piesek??
asieńka Wiktor tak samo ma że im później tym wcześniej :tak: choć jak za wcześnie pójdzie spać to jeszcze wczęśniej wstaje :dry: on musi tak 21-22 wtedy jest ok

witam

lekko przymulona i niewyspana bo dzieciaki w nocy straszny kaszal maja wiec mama niestety nocy spokojnie nie przespi..

Joannn... gratulacje dla Patryczka..zdolnego masz synka ale i Ty super mama jestes i cierpliwa do nauki takiego malucha siusiania na kibelek..podziwiam

Ewunie mam w planach uczyc jak bede w Pl... wiec juz niebawem

jeny jak mi sie nie chce nic a ta pogoda w kratke mnie dobija... a musze jechac na poczte zaplacic za tv... no i moze zaliczymy plac zabaw..ale najpierw musze wygramolic sie z lozka..haha

Lubiczanka...ale z Ciebie ranna ptaszyna..haha.. i prawda takie wczesne wstawanie ma swoje plusy ..

d.dobry!
slonce i u mnie tylko ciekawe jaka temperatura.Wczoraj w rodzinnej miescinie burza i grad:szok:W ogole patrzylam na prognoze wakacyjna i lipiec na Mazurach-tragedia-deszcze ulewne,traby powietrzne:szok:Coraz ciekawiej sie robi musze powiedziec:no:
anineczko-chwal sie telefonem!
lubiczanka-zdrowka!jeszcze tylko 2 dni...:blink:;-)
joannn-w szoku jestem.Dzielny chlopak,ale to faktycznie Twoja zasluga w wiekszosci:tak:
crazygirl-zdolniacha z Ciebie,widze:szok:Ja kiedys wyszywalam krzyzykiem,aledawno to bylo:eek:jak na razie wszystko lezy w kacie:zawstydzona/y:
Milego dnia!

Hej,:-)

Lubiczanko-zdroweczka Ci zycze!

Joann-Wielkie brawa dla Ciebie i syneczka!:tak::tak:
Natalka ostatnio zaczela do kibelka mnie prowadzic, ale jednak pampers dominuje.

Kamcia- fajnie ten aparat wyglada.

Zgaga-jak sie dzisiaj czujesz?

Dytko-and You?

U nas za oknem sloneczko, zaraz jedziemy do Navan.

Do potem, milego dnia!

Crazy Girl a czy można u Ciebie jakieś zamówienia robić????:-) Np na sweterek na chrzciny czy cuś w tym rodzaju???;-) Tys zdolna babka jest a co to za piesek??
o taki piesek: tylko moj jest fioletowy i jednokolorowy.. bo myslalam ze nie bede potrafila i wzielam pierwsza lepsza wloczke ale jednak wychodzi.. glowę i klate już mam jeszcze tylko rece nogi uszy i ogon :D
90232ada.jpg

A zamówienia.. może moze.. ale najpierw musze dla swojej cory zrobic jakis sweterek i zobaczymy czy wyjdzie. jak tak to podejme się czemu nie ;-)

Ostatnia edycja:
witam

Crazy Girl nie ma pieska:sorry:

Joann nie chcesz powiedzieć chyba,ze on juz bez pampka- nie uwierze :-D No i dołączasz do grona wiedzących co znaczy miec włosy sięgające do pupy:sorry:

drapie mnie wciąz i łeb dziś pęka.Za oknem słonko jednak-chociaz tyle.Tylko co z tego jak w domu zimno

ide pod kocyk

edit o juz jest piesek:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez na komunie mialam jeszcze wlosy do d*** i zaraz po scielam:tak:Ale lok na pamiatke w domu gdzies jest:tak:
crazygirl-fajowy piesiek.Nie ma to jak zabawki-szmaciaki,a jeszce zrobione przez mamusie.... ;)

Do góry