reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie i ja.Moja czestotliwosc troche spadla,ale odpoczywam ostatnio od kompa.Przynajnie sie staram..Za pare dni przylatuje moja tesciowa wiec czasu tez nie bede miala.

Hej Dziewczeta:-)
Czytam Was juz chyba od godz. i jakos nie moge skonczyc:eek:
Musialam pilnowac Ady i dopiero niedawno udalo mi sie zlapac wieksza czesc do nocnika. Niestety troche tez obok wyladowalo... Ale dzielnie sama sobie Sto Lat zaintonowala:-D No pojecia nie mam, skad jej sie to wzielo:confused: Ze brawo i tuzin innych blizej nieokreslonych okrzykow, to rozumiem ale, zeby Sto Lat:confused::-)

Ja juz dzisiaj czuje sie lepiej, dziekuje.
Ale wczoraj czulam sie naprawde kiepsko. Nie chcialam panikowac tez sama przed soba. Moj brzuch bolal na 2 rozne sposoby. Jeden, to taki jak przy okresie tylko troszenke slabszy a drugi taki, jakby mi sie faktycznie cos w srodku rozciagalo... I tak na przemian, pol dnia.
Balam sie, bo z Ada czegos takiego nie mialam. Czasem tylko czulam, jak macica mi sie rozciaga ale to nie trwalo tak dlugo...
Zaraz mam wizyte u GP, bo i tak mialam w tym tyg. isc. Zobaczymy, co mi powie.

Crazy Girl, to mam przechlapane. Teraz sie bede wszystkim ze zgaga kojarzyla albo raczej zgaga ze mna:-D:-D:-D:-D
Wiecie, z Ada, to mialam zgage niemal 24h. Ciagle!!! A teraz przewaznie wieczorami (choc i czasem sie zdarzy w dzien) i to tez zalezy, co i o ktorej zjem na kolacje...
A Twoje reczne robotki sa przepiekne;-):tak::-) Moze potrzebujesz reklamy?????:-)

Joannn, no nie wierze normalnie w to bezproblemowe wysadzanie:szok: Wieeeeeeeelkie gratulacje!!!!!!!!!!!

Nie wiem, komu co chcialam jeszcze pisac ale teraz juz nie mam czasu, bo zbieram sie do lekarza. O 11.20 mam wizyte.
Do pozniej

Witam ponownie-po spacerku-temperatura b.przyjemna,ale u nas już się chmurzyska zbierają
Dzięki Dziewczynki-ale zamiast się poprawiać jest coraz bardziej do du...szy;)Kumpela,z którą rozmawiałam wczoraj dziś mnie zobaczyła i szok-jak można się tak doprawić w jeden dzień?Ale zdolna jestem;))
CrazyGirl-no śliczne,ja też chcę,tylko dużego misia-takiego jak z bajki o uszatku:)Zdolna bestyjko Ty:)))
LadyZgaga-udanej wizyty u lekarza:)
Margaritta-niech Cię nie łapie(chyba że mżowski;))-nic fajnego.Zdrówka:*

hi girls!:blink:
dyta jak tam się czujesz dzis? mam nadzieje ze lepiej:tak:
lubiczanko a ty? zdrowiej tam :tak: bo wakacje czekają!
crazy girl cudowny piesek :tak:miałam takiego jak byłam mała:-p masz talent nie ma co!:tak:
u nas antek juz lepiej ale wiadomo katar to bity tydzien trwa:sorry: dzis juz hania też smarka:dry:

pogoda ladna tyle dobrze:blink:
miłego dziewuchy!:-)

niech mnie ktoras kopnie w D.... bo ja jeszcze leze w wyrku a musze w koncu zabrac sie za robote... kuchan wola ..posprzataj mnie" i pranie chce aby ulozyc je na polki..jenny..ale mam lenia..

Crazy girl... nono..super piero a powiedz wzor jak go robic bralas z jakiejs ztronki..wiesz ile oczek i te sprawy ..bo powiem ze jak czytam o tych wlooczkach itd to mi tez sie chce szydelkowac a kiedys to czesto gesto ale tylko szaliki..hahaha i sweterki dla lalek

witam witam witam
didi nie tylko ciebie dopadl len bo mnie tez, gary czekaja,odkurzacz tez a mnie sie ruszac nie chce- a to pewnie dlatego ze za dlugo dzis spalysmy (do 9,30) i do tego pogoooddaaaa dochodzi nie za ciekawa, bo co chwile pada.

Jesli chodzi o me dziecko to zastanawiam sie co sie z niá dzieje??:eek:Wymyslila sobie nowá zabawe, od wczoraj wyciága me stringi:-D z szuflady i zaklada raz sobie na szyje a poxniej swojemu miskowi i mówi ze ma naszyjnik:-D
A zabawki w kácie lezá i sie wogole nimi nie bawi no jedynie puzlle czasem uklada.:cool:
Echhhh.....
Zdrówka Wam zyczé kobitki i dzieciaczkom tez...

Ciao Babeczki!

Ostatnio troche niedopieszczam forum ale to przez tego kompa. Ciagle zepsuty a ten awaryjny sytem, choc super ze jest, to jednak jest wielce upirdliwy i odbiera mi ochote!

Crazy Girl- super piesa! Uwielbiam takie zabawki a la Zuzia- lalka nieduza,cala ze szmatek:-) Ja jak bylam mala mialam takiego Muminka:-DMama mi zrobila. Niestety ja bym szaleju dostala jakbym miala guzik przyszyc takze niestety...moje dziecko ma kupne:-D

Co do kupnego, a raczej darowanego to moj maly rozpustnik zabawkowy dostal dzis od tatusia traktor z naczepka pelna lego...:-D Ujezdza od rana po kuchni. Tylko szkoda, ze narazie jarzy jak sie poruszac w tyl....i tylko w tyl....

A ja pieke murzynka...mojej babci. :-)

Na dwor chyba nie ide bo jakos tak dziwnie a i celu brak. :sorry:

Mamo Ady i Julianka (nikt mnie do tej Zgagi nie przekona:sorry:)- dobrze,ze Ci lepiej kochana. !!! Wypoczywaj dzis!!

Milego dnia!!

Acha- Joann- jestem w szoku!:szok:

AAA i Margarettko- slicznie Twoja corcia wygladala- no ale coz- w koncu to MISIA!:-D
A wlosy to taaaa......pol zycia mialam za tylek- dziecinstwo to trauma czesania i lez za kazdym razem bo moja mama do delikatnych nie nalezala...:eek:

A i dodam jeszcze co do tematow osobnych pokoikow,ze Alex ma swoj wlasny pokoj odkad skonczyl 2 miesiace. jasne,zdarza sie,ze sypia z nami przez czesc nocy ale rzadko. Zawsze zasypia u sebie w lozku i tylko jak zabkuje i noce sa straszne, to go przynosze do nas. Ale zeszlj nocy naprzyklad zasnal o 19 i obudzil sie o 8 rano :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry