reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-dobrze,że synek taki ochotny do pomocy:)))A szczerze mówiąc ja też już wieeeki całe nie czytałam-a chce mi się-tylko ja lubię naprawdę dobrą lekturę-taką,która wciąga i nie chce się odłożyć...Czytałyście może"pamiętnik Hanny Fill"nie wiem czy dobrze napisałam tytuł-to pierwszy mój erotyk,który przeczytałam...

reklama
widze ze temat czytania..mam ksiazke od siory( dostalam na urodziny w 2009) i czeka az ja w koncu doczytam jestem na 4 rodziale chyba:dry:
a kiedys to loo jezu 4 h i ksiazka 400 stron pochlonieta..tylko ze ja romaniar ai czytam te z Da Capo ..z serii " nie chowaj tez ksiazki przed zona bo i tak kupi sobie nowa" haha i to prawda sa super...a teraz mam ta od siostry jakas" szkola czarownic " czy jakos tak..

lubie tez czytac Paulo Coelho :)

Kamcia-dobrze,że synek taki ochotny do pomocy:)))A szczerze mówiąc ja też już wieeeki całe nie czytałam-a chce mi się-tylko ja lubię naprawdę dobrą lekturę-taką,która wciąga i nie chce się odłożyć...Czytałyście może"pamiętnik Hanny Fill"nie wiem czy dobrze napisałam tytuł-to pierwszy mój erotyk,który przeczytałam...
Lubiczanko, prawie dobrze:-D Fanny Hill. Ja czytalam chyba w liceum. Mialam chyba na to jeden wieczor, bo sie zapisy zrobily niemal i kazda czekala na ta ksiazke:-D Jakis czas temu na TVN STYLE (nie jestem na 100% pewna czy to wlasnie na tym kanale) leciala ekranizacja. Tyle, ze duuuuuzo mniej "pikantna" wersja i jak to z ekranizacjami bywa, duuuuuzo gorsza od ksiazki

A mnie dzisiaj od poludnia dol brzucha pobolewa:baffled: Jutro rano umowilam sie do GP, bo i tak musze sie tam w tym tyg. pokazac i zobaczymy, co mi powie. Pewnie, ze wszystko ok...

dziękuje dziewczynki za miłe slowa - ten kju soł macz :zawstydzona/y::-D ;-)

zgaguś
no pewnie,ze wszytsko będzie ok:tak: Cię pobolewa , bo finał niebawem i maluszek naciska coraz bardziej;-)

Margaritta ale masz śliczne córcie i jakie piękne włoski;-)Super fotki:-)
Lady_zgago zapomniałam Ci powiedzieć... Po wczorajszym McDonaldzie mialam zgage w drodze powrotnej i od razu przyszłaś mi na myśl:-D;-) A boli Cie dół brzucha bo dzidzia rośnie i rozciąga sobie co trzeba żeby jej za ciasno nie było;-)

Witam mamunie:-)
Ja jestem padnieta.Dzisiaj robilismy kolejne podejscie z Tobim do basenu i kolejny raz byl straszny placz...ale to tylko gdy mamusia go miala na rekach a jak tylko przekazalam dziecko znajomej to juz zachowywal sie jak ryba w wodzie:-DPo prostu szalal,na pleckach,na brzuszku...przy tym wypil chyba z pol basenu wody:-DZa tydz.mam zamiar wybrac sie kolejny raz i mam nadzieje,ze tak samo bedzie sie zachowywal przy mnie:tak:
Widze,ze temat przeprowadzek maluszkow sie pojawil.Ja swojego brzdaca przenioslam do jego pokoju wczoraj:tak:Ostatnio bardzo czesto sie budzil w nocy,zreszta zawsze sie budzi...Ale pierwsza osobna nocka wypadla na +.Zdarzylo mu sie przebudzenie,ale juz nie tak jak ostatnio.Wiec mam nadzieje,ze w koncu powiem,ze przespalam nocke albo porzadnie sie wyspalam:-)

hmm..w takim razie chyba jeszcze nie czas na przeprowadzkę Patryka ;-) muszę się do tego przygotować :tak: a pomysł z naklejkami na ścianie chodził nam już od dawna po głowie..i czas chyba to zrealizować :-)
(...)
chciałam dodac, ze.... ścięłyśmy Martysi włosy:sorry2: (sama chciała i nie mogła się doczekać ) normalnie się biedna popłakała u fryzjera z zalu- w koncu nie scinałam jej ich od 8 lat :sorry2: no ale teraz ma takie do łopatek i znacznie lepiej.Bo tylko ja i ona wiedziałyśmy jakie to uciązliwe;-)
Twoja córa prześliczna (druga też!)..a miała może papiloty? Bo tak mi się przypomniało, że ja miałam na komunii takie loczki dzięki papilotom - i w następnym miesiącu ścinałam włosy, które sięgały mi już po pupę.. ale tak na króciutko..bo miałam strasznie rzadkie..potem mi się wzmocniły ale niestety ściemniały bo ja wcześniej jaśniuteńką blondi byłam :-) i tego mi najbardziej było żal..tego kolorku..:sorry2:

A co do odpieluchowania..pochwalę się, że Patryk od kilku miesięcy robi na kibelek siku i kupkę :-) a od kilku dni na nocnik bo nam pękła nakładka na kibelek - taki ciężarek mały z niego :-D Wysadzam go zawsze po drzemce albo gdy widzę jak się napręża.. Czekam niecierpliwie aż zacznie mówić "siku" i sam będzie mi mówił kiedy chce... ja mu zawsze na kibelku mówię "eee" i "sisi" by wiedział z czym ma kojarzyć te słowa..on "eee" na razie potrafi powiedzieć i raz powiedział "ee" i szok bo chciał siku i zrobił :-) ale do słownej informacji nam jeszcze daleko...i póki co na razie to ja się domyślam kiedy chce..:-D
Trzymam kciuki za wasze odpieluchowywanie maleństw..

reklama
Zgagus rosnie Ci chłopina:-D:-D:-D co tu sie dziwic;-)
Wilwia no to super ze Tobi tak fajnie sie juz bawil, moze Ty za delikatnie to robisza a on chce poszalec;-):-D Oby nastepnym razem bylo tak samo fajnie z mamusia;-)
Joann tak czytam Twojego posta i szczena mi opadla...:szok: Patryk zalatwia sie juz na nocnik i na kibelek???? To ja taka zacofana czy Patrys taki zdolny chlopak...gratki dla Ciebie, bo to napeno Twoja w tym najwieksza zasluga...jestem pod ogromnym wrazeniem:-)

Do góry