reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A my wlasnie wrocilysmy ze sklepu, a teraz konczymy piec murzynka z kremem czekoladowym :-) Niebawem bede gruba. Bo jak nie lody, to pieke ciastka, a jak nie ciastka to ciasto :-) codziennie cos :-D ok uciekam na kawke i potem trza za obiad sie brac :-) bo mezowski wroci za 2 h:-)

Witajcie moje Kochane
Jakoś podniosłam moje cztery litery i po mału doczłapałam się do laptopa, mój J śpi z Agutką w pokoju więc musze sobie sama radzić.
No więc ja już po zabiegu jestem uśpili mnie na godz i to jedyna radość w tym bo nic nie czułam a teraz to tak mnie rwie ciągnie w tym miejscu gdzie zszywali ucinali :-:)-(
Nie mogę chodzić a co dopiero do wc dojść jestem już w domku bo nie miałam ochoty dłużej w szpitalu przebywać a paracetamol i inne świnstwa sama moge w łóżku zażywać więc na własne życzenie i dobry stan rany puścili mnie do domciu. Dochodzić do siebie będe przez 6 tyg mam nadzieje że w przyszlym tyg sie polepszy cos bo ja nie naleze do domowników:tak::-D:-D tu bym poszła ..... Imprezka u dyty mi odpadnie więc :angry::angry::angry: ja to mam wesoło.
Nic nie marudze już bo moglo byc gorzej ważne że J ma wolne to skika kolomnie a i tesciowa przez wulkan w next week przylatuje na 12 dni więc jedyny promyk w moich meczarniach.
Ok lece znow do łózka bo siedziec tez mi nie bardzo idzie trzymajcie się :-p
A Moniadan Wszystkiego Naj Naj Naj

Karolinanicola, zyczę szybkiego powrotu do formy

zrobiłam pulpety, dzieciaki spałaszowały az miło :-)

Ja to bym teraz najbardziej chciała auto, bo w dalszym ciągu nie mamy i jestesmy zdani na łaskę czyt. dobre serducha znajomych, mam nadzieję, ze juz niedługo bedziemy jeżdzić jakimiś fajnymi 4 kółkami

jaka jestem słaaabaaa, wy tez??

Rety!!! Moje dziecko dzisiaj tez jakies takie bez humoru:-( W koncu go polozylambo rady nie dawalam :sorry2:Dobrze,ze juz weekend i M bedzie wreszcie w domu;-)
A u nas taki wiatr, ze szok:szok: Musielismy uciekac z dworu bo by nam glowy pourywalo!!! A pranie na dworze to mi do pionu staje:szok:

Witam popołudniowo:)
Sylwwwiaaa-dobrze,że się ukryliście...A pranie-obyś nie musiała potem szukać u sąsiadów;)))
Monidan-że też chce Ci się:/Ja jak mam jakąś uroczystość(tylko ja)to prawie nic nie robię-prosty i szybki obiad i tyle:p
A ja spacerek z Martą zaliczyłam-powodzenia u fryzjera:)))Pamiętaj,że się masz pokazać
Widzę,że ostatnimi czasy powcinało gdzieś towarzystwo-z Galway,Wolfię,Anineczko-gdzie jesteś,Tichonek-zapracowana,Renni-błyskawicznie,Margaritta,Dyta,I inne Dublinianki-echo po Was...Joann-juhuuuu...Czy Wy macie jakąś inną strefę klimatyczną niż ja i korzystacie z pogody;)))?Nawet CrazyGirl dziś cichusio siedzi:/

tichonku no te moje pięciomiesięczne odrosty wyglądają super!!!:szok::-D

madbebe ja biore te tabletki jak juz mnie bardzo mocno boli:baffled:ze chodzic juz nie moge:sorry2:
lubiczanka hahaha jak nie wyjdzie to zamkne sie w 4 ścianach:szok::baffled:ale jak ładnie to pokaże:tak:
pauletta dziękuje za fotki;-)

..ja chcialam skorzystac z pogody,ale dziecie mi posnelo.Wczesniej jakos nie chciala spac,pare minut i tyle.Teraz zanim wstanie to bedzie po pogodzie:baffled:
Wydaje mi sie ze i u nas zebowa przygoda sie zaczyna.Mala maruda sie Wikcie wlaczyla pare dni temu,poza tym łapki gryzie straszliwie:no:Dzis jakies kupy dziwnej konsystencji doszly..A smierdza:szok::-D

Kuchenki sie wczoraj doczekalam,wiec sie ciesze:-)Jeszcze tylko lodowka,ale juz nieprosze.Sami sobie chyba kupimy ktoregos dnia..

Witam

Dziś mam m w domku,ale niby jest a i tak siedział od rana w papierach i raportach.
Ale właśnie się zbiera z Mateuszkiem do lekarza bo gorączkuje,kaszle jak gruźlik i wczoraj o dziwo spał mi popołudniu,a to nie podobne do niego.Widac,że się źle czuje :sorry2:

Nooo i to tyle.Siedzimy w domu bo i pogoda nie taka a i pustawy dzban z pieniędzmi :baffled:

Moniadan Sto Latek.Spełnienia marzeń :tak::tak:

reklama
Witam

Dziś mam m w domku,ale niby jest a i tak siedział od rana w papierach i raportach.
Ale właśnie się zbiera z Mateuszkiem do lekarza bo gorączkuje,kaszle jak gruźlik i wczoraj o dziwo spał mi popołudniu,a to nie podobne do niego.Widac,że się źle czuje :sorry2:

Nooo i to tyle.Siedzimy w domu bo i pogoda nie taka a i pustawy dzban z pieniędzmi :baffled:

Moniadan Sto Latek.Spełnienia marzeń :tak::tak:
qrcze,znowu cos sie przyplatalo?Oby nic powaznego
o pieniadzach to ja juz nawet nie wspominam:baffled:ale wiedzialam ze tak bedzie,wiec zaciskam zeby..
i milcze;-)

Do góry