reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko- Aaronowi tez sie podobalo- jak najbardziej!! Tylko cala droge przezywal,ze go na zdjeciu nie ma grupowym bo wlasnie wtedy byl w samochodzie...:-D

A ja tez jem loda!! Juz drugiego! Ale taka tanioche z Lidla 16 lodow w paczce...ale co tam..zimne i lodowe wiec luzzz:-D

Spotkanie w Galway- coz za fantastyczny pomysl!!:cool2:
Ja tam jestem za, ale w takim ukladzie niektorzy beda mieli na prawde daleko...

reklama
Antosiatato coz za piekny avatarek:-D:-D
Anineczko tak sponsorzy jak najbardziej,bo jak pomysle ile mam wydatkow to szok:szok:
Mowie do mojego m ze jakbysmy nie pojechali wczoraj to bym miala jedno okno na poddasze:-D (zartowalam) niczego nie zaluje-bylo swietnie

Ewelcia po dwoch dniach na pelnych obrotach, w tym kilku godzinach jazdy, przy tym przedniej zabawy... usiadlem przed laptopkiem i otworzylem zimne pifko i postanowilem to utrwalic... no i jest

No i ja lody tyż już zjadłam ale mnie przysłodziło :eek::-D
Jestem jak najbardziej ZA jeżeli chodzi o spotkanie w Galway :tak: jak dla mnie data może być każda oprócz czerwca bo mnie wtedy nie ma:sorry: a teraz jak jest autostrada z Dublina do Galway to nawet łatwiej będzie dziewczynom niektórym dojechać :tak:
Misia to musisz zacząć robić prawo jazdy co by tego swojego mężczyznę odciążyć za kółkiem :-)
Wiktorek jeszcze nie śpi ja zaraz nosem będe szorowac po ziemi a plan gwałtu na P jeszcze niezrealizowany :baffled::sorry: jak zaraz nie uśnie to chyba zostanie tylko "na śpiocha":eek::-D

Powiadasz pifffko....mmmmm ochoty mi narobiles...ale coz sama nie bede pila:sorry:

pauletta uwazaj zeby m sie nie wystrachal jak ja dzis w nocy....:)

oj chyba wszyscy szorują nosami po podłodze. :-D

Mnie się stopy zaparzyły chyba w adidasach :baffled:

a chciałam pytac o moniadan? Co z autem?Ona wracała ze zgagą? choc dziś przeważały pytania "Gdzie mama_ady ?" ale to z przyzwyczajenia :sorry:

Paulettko- a coz Cie tak naszlo!!??? hahahahahahah! Jak ja sobie przypomne siebie w miesiac po porodzie...to....szok....wszytsko tylko nie zadne gwalty!! I tak mi zostalo....hahaha..nie no zartuje. Wychodze na prosta!

Anineczko- zaparzone stopy powiadasz?? Antosiatato- slyszales???!! Ulzyj zonie i pomasuj :) A Moniadan wracala z Mama-Ady. (dla mnie to mama ady- bo ze zgaga mi sie nie kojarzy) :) toz to oaza ciepla :)

Dobra ja ide spac bo padne zaraz na klawiature! Dobranoc dziewczeta i chlopcy :)

Ostatnia edycja:
Jak to sama? A ja, anineczka, no i pewnie jeszcze pare innych osob? Dawaj i sie nie krepuj. A Mackowi zostaw puszki na stole rano do powachania - niech wie co traci ;)

reklama
Antosiatato chyba puszke,bo pifffko mam tylko jedno:sorry:
Nie wiem czy zaczynac bo jak mi braknie to do sklepu kto pojedzie:-D:-D:-Dhehe

Do góry