reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ha! A mi się przypomniało jak mi Renni machała w basenie.A ja nie wiedziałam kto to,ale dzielnie odmachałam :rofl2:
Natalka najdzielniejsza do późna tańcowała :-D
Mam kilka filmików jak ten pan śpiewa ;-)

Pauletta szukałam po całej chacie czegoś co przyniesie mi ulgę :-D I dywanik sprawdził się w 100 % :sorry:
No i racja,zadaję się z najmądrzejszymi :-D
Nie no wiecie,takie miłe towarzycho zgrac to nie lada wyczyn.

Zresztą ja dzisiaj do M całą drogę powtarzałam,że jakoś się tak super zgrało,że się każda z każdą dogaduje,ale i że się nasi faceci dogadują,to jest dopiero wyczyn :rofl2:

Ewelcia może lokator poczuł świnkę i zapomniał zamknąc chatę :sorry:

reklama
Anineczko swinka przyjechala zaraz po tym jak burakowi zafundowalam w zamian za otwarte drzwi zimny prysznic:rofl2::sorry::-D.
Jak jutro bedzie kwiczala to sie zapytam czy tu jest hotel??:sorry:
A po za tym musze wziasc markera i na moich kosmetykach napisac dont touch:baffled:.
Nieraz zapomne zabrac i on uzywa:angry:

Wiecie jakiego nerwa zlapalam jak przyjechalismy?
Zajerzdzamy atu swiatlo sie pali w kuchni,za klamke otwarte,w pokoju sie pali na korytarzu tez.
Ide na gore u tego cymbala pokoj otwarty swiatlo zapalone a jego kur*a nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Co za debil....?:wściekła/y:.

jak szyma usypialam to on przyjechal i m mowi do niego ze nie zamknal drzwi a on na to i co i co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

To po co w ogole te drzwi sa,najlepiej zdjasc i postawic obok:baffled:
Ależ mnie przestraszyłaś :szok: myślałam że się pali w sensie ognia :baffled: światło to jeszcze ujdzie..u nas lokator drzwi zapominał zamknąć! Masakara..nie ma to jak mieszkać samemu..mu już nie wyobrażamy sobie z lokatorami...:sorry:
A jak to lokator używa Twoich kosmetyków - pudru? czy szminki? heh..ale niezły pomysł anineczki - płyn do szyb :-D buahaha
Ale tak serio to nie zazdroszczę..no i świnka..:sorry:

o... jaki ruch sie zrobil:-D Widze, ze spotkanko sie udalo:-) Superrr!;-)

Hej
No ruchu tu nie ma ostatnio i wiemy wszyscy dlaczego :-)
frog4, sylllwia ja jestem z Radomia a do Skarzyska to pociagiem bądz samochodem rzut beretem może jakoś się w Polsce najdziemy:-D:-D
No prosze;-)i jest nas coraz wiecej:-)

Karolinanicola no jeszcze Ewelcia z Szydlowaca:-). Wiec koniecznie jakies spotkanko, jesli bedziemy w tym samym czasie w PL, trzeba umowic:happy::happy::happy:. Teraz pytanie ktora kiedy wybiera sie w rodzinne strony??? Moze bedziemy w tym samym czasie?????;-)
Ja planuje gdzies na koniec czerwca albo w lipcu:-) wszystko zalezy od tego jak szybko uda nam sie wyrobic nastepny paszport dla malego bo wlasnie stracil wznosc :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
No ruchu tu nie ma ostatnio i wiemy wszyscy dlaczego :-)
frog4, sylllwia ja jestem z Radomia a do Skarzyska to pociagiem bądz samochodem rzut beretem może jakoś się w Polsce najdziemy:-D:-D No prosze:-) to jest nas coraz wiecej:-)
sardrusinska jejku wspólczuje wiem co to za ból mi tak się składało zawsze że jak wychodziły mi 8 to i @ dostawałam dotego przeziebienie wiec ból za bóllem:baffled::baffled::baffled:
Kobietki wracajcie już z majówki bo smutno:sorry:

Karolinanicola no jeszcze Ewelcia z Szydlowaca:-). Wiec koniecznie jakies spotkanko, jesli bedziemy w tym samym czasie w PL, trzeba umowic:happy::happy::happy:. Teraz pytanie ktora kiedy wybiera sie w rodzinne strony??? Moze bedziemy w tym samym czasie?????;-) Ja planuje koniec czerwca albo lipiec;:-) Wszystko zalezy od tego jak szybko uda nam sie wyrobic nowy paszport dla malego bo ten wlasnie stracil waznosc:baffled:

Kamcia super ze spotkanko udane. Milego wieczorku dla ciebie i MartyF:-D

Gastone jak twoje samopoczucie. Mam nadzieje ze juz dobrze sie czujesz. Dbaj o siebie kochaniutka i spokojnego wieczorku zycze:happy:

:confused2::confused2::confused2: O kurcze!!! Cos mi nie wyszlo to cytowanie postow:baffled: dziewczyny pomozcie :sorry: Jak to zrobic zeby nie cytowac calego posta tylko kawalek??? :sorry:

Ostatnia edycja:
sylwia już naprawione.Tak miało byc?

ewelcia no chciałabyś się podmyc płynem do szyb? Bo ja nie.I świnka pewnie też nie.
miałam oczywiście na myśli jakieś inne środki typu olej silnikowy,albo domestos ale to by zakrawało na złośliwośc. :zawstydzona/y:
A płyn do szyb to popiecze w oczy i gościu nauczy się,że cudzego się nie rusza :sorry:

Lece spac.....
dobranoc...

Syyylwiiia jak wezmiesz cytuj tyo jak potzrebujesz tylko kawalek to reszte zaznaczasz i wycinasz lub usuwasz....mam nadzieje ze mnie zrozumialas????

Nie kumam juz...zmeczona jestem...papaa

Anineczko a to o to ci chodzilo-dzieki za wyjasnienie:)

reklama
Do góry