reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

ech, ja odliczam czas do lotu w druga strone :)

katka, mam wrazenie, ze jeszcze chwila i cie w lodowce znajde ;D ale poki co mam nadzieje, ze wreszcie w piatek bedzie okazja pogadac!!! jesli cos mi sie w pracy zmieni, a nie powinno, jestem od 12.00-12.30 powiedzmy wolna :)

rany, padnietam ejstem strasznie. glowa mi peka, do tego cale popoludnie u lekarza.. u gastrologa bylismy, bo maly kiepsko tyje. obejrzal, pogadal i stwierdzil, ze wlasciwie to jest w normie..

marianeczka, jak malzonek? wszystko w porzadku? daj znac!!

reklama
witam :)

ojejku jakis ruch sie tu zaczyna
witam nowe mamusie :)
a mi czasu brak
dzisiaj powoli wziełam sie za sprzątanie, do piątku bedzie błysk
powoli bo wystarczyło ze załadowaąłm zmywarke, powiesiłam pranie i sprzątnełam ogólnie w kuchni a juz musiałam godzine leżec
szybko sie męcze i zaraz boli mnie brzuch :/

wczoraj byłam u lekarza, obiecał załatwic usg na jak najszybszy termin ze względu na wczesneijsze komplikacje
zobaczymy keidy to sie stanie
ja musiałam kupic sobie portki rozmiar wieksze bo juz w nic sie nei mieszcze, a ciążowych nie znalazłam ładnych
jakos tak strasznie szybko mi ten czas ucieka
chciałbym juz kwiecien i szukanie domku, przeprowadzka a później wycieczka do PL

w piątek tesciowa przyleci, przywiezie pysznosci z Polski, tesc ugotuje mi swój wspanaiły bigosik i przywioza rzeczy które kupiłam dla małego przez net :) dowiedzą sie oczywiscie o fasolce, choc wydaje mis ie ze tesciowa juz powinna sie domyslic potym jak na liscie zakupów znalazł sie magnez, zelazo i scopolan
zobaczymy jaką "szczesliwą" zrobi mine

zegnam sie na dzisiaj, jeszcze poprasowac bym chciała i lulu

hej
ja tylko na momencik, bo musze sie wreszcie zaczac uczyc na wilki egzamin, ktory mam jutro, i ktoreoi tak nie zdam, ale moze takiej idiotki z siebie nie zrobie... :(
pawel zmeczony, ale zachwycony. kilkenny kolorowe, ludzie laza usmiechnieci, pani menadzer mu jutro pomoze nawet mieszkania szukac. na razie zakwaterowali go w hotelu, bidulek sie zastanawial jak wode w wannie odkrecic, bo tam wszystko automatyczne, hehehehhe. sam hotel super exlusive, pawel mowi, ze jak dla niego za duzo marmurow i zdobien... no i okzaalo sie, ze z miasta do hotelu piechta jakies 50 min spacerku, na szczescie jezdzi autobus pracowniczy za 10e/tydzien.
no, lece
dziewczyny, dzieki az wszystko
buzka
m

Witajcie!

Anineczka! U mnie wszyscy już śpią...tylko ja klikam.HA!
W Polsce nie byłam już równe pół roku i bardzo tęsknie za rodziną.
Cieszę sie ogromnie,że za niecałe dwa tygodnie lece...HURA!
Chociaż dobija mnie troszkę tamtejsza śnieżna i mrożna pogoda...

No no Flipi ....Moja teściowa nie byłaby zachwycona taką nowiną.... ;)
Ale to cudowne -nosić w sobie życie! Bardzo lubiałab "być w ciąży".

Marianeczka! Widzisz-wszystko jest ok! Powoli sie ułoży. POWODZENIA!

mmm...ja tez bardzo lubialm byc w ciazy..:)...chociaz jeszcze 3 miesiace temu bylam i czulam to kopanie..:)..jejku wydaje mi sie teraz to tak dawno..:)

milej nocy laski..papa..ja muyusze juz zmykac bo moj maly ksiaze chce cycka..i czas spac..:)..jak dla niego oczywiscie..:D

adusia watpie zeby moja tez była zachwycona ::)
ale to taki typ człowieka któremu nigdy nie dogodzisz, zawsze ma mine na nie i uwielbi apokazywac jak bardzo jej dana sytuacja nei po myśli
ale ja mam to w ... bo to moje zycie, moja rodzina i moje dziecko
najwazniejsze ze mój maż jest szczesliwy

marianeczka!! brawo!! czyli jest dobrze!!
super, ciesze sie, prynajmniej juz sie nei martwisz
teraz tylko czekac a czas szybko zleci, zobaczysz ;D

Oj! Filpi,to chyba mamy tą samą teściową!! HA!!  :laugh:
ja też czasem myśle o dzidziusiu....ale Paulinka jest jeszcze taka wymagająca....bałabym sie,że nie dam rady...
Ale nic nie chce planować. Zobaczymy co przyniesie życie...
Jak będzie następne dzidzi,to też będe szczęśliwa!
Pozdrawiam!

hej hej
mam pytanie - w jakim banku macie konta. aib? bank of ireland? jak wygladaja oplaty za przelewy do polski?

reklama
marianeczka, ja sugerowalabym bank of ireland. ale moze dziewczyny maja inne zdanie. a koszt przelewu, jesli masz swift, to bodajze 20 centow.

Do góry