reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

kacik smutasow nam sie robi.. powtorze za adusia - bedzie dobrze, wszystko sie ulozy!! a latem zorganizujemy spotkanie forumowych irlandzkich mam :) marianeczka, uda wam sie na pewno!

reklama
czesc..:)

ja tez bez mojego pana jestem teraz on na "zielonej wyspie"..a ja w tej paskudnej zimowej Polsce..juz mam dosc tego sniegu...:(..ale w maju bedziemy juz razem..:) i juz sie ciesze ze mozemy spotkac sie latem..jesli mnie przygarniecie do swego grona oczywiscie..:D

mam pytanko..powiedzcie mi ..co potrzebne jest i najakich warunkach aby zalatwic sobie ta Medical Card...o z tym moim dziadem nie moglam dojsc do porozumienia ja swoje i ona swoje w koncu powiedzial ze mam sie was zapytac..:)

didi w Galway swieci sloneczko ;D
A co do medical card pytaj adusi lub flipi, bo ja niestety nie mam :(

pewnie ze sie spotkamy,a powiedz mi na jakiej ulicy mieszka twoj malz??

cze dziewczyny

chcialam sie przywitac :)

Calkiem mozliwe,ze od kwietnia bede czesciej do Was zagladac,o ile mnie nie przegonicie..hiih ;).Maz bedzie jechal w Wasze strony,ja na razie zostaje tutaj.Mam wiele pytan.Ale jak dojdzie wyjazdu,zaczne Was zasypywac ;D.

Pozdrawiam

Witaj Katka! Zaglądaj częściej! Zapraszamy!
U nas dziś słońce na przemian z delikatnymi płatkami śniegu...bleee...
A tak dawno nie padało....
Moja mała strasznie dziś zmierzła,płaczliwa i wyjąca.Aż mnie głowa rozbolała!
O! Właśnie widzę jak na niebie leci samolot do Polski! Już nie moge sie doczekać! Lecimy za niecałe dwa tygodnie!
Pozdrawiam~!!!

reklama
Witam
Oooo adusia to Ci dobrze! ;) :)
My lecimy dopiero 10 kwietnia a juz tez sie nie moge doczekac. ::)
Po raz drugi dziadki zobacza Antka :)

Dla mnie na szczescie ten wieczor nie jest smutny ani nudny.
Wlasnie Antek gada do zabawki po swojemy w lozeczku ;D ;D ;D
Wyslalam meza na zakupy a ja siedze tutaj z wami ;D
Ciekawy masz suwaczek ;D ;D

Witaj Katka.
Duzego ruchu tu nie ma niestety :(
Ale jestesmy My ;D ;)

PYtaj pytaj , ekspertkami to nie jestesmy, ale zawsze podpowiemy co nie co ;)

Do góry