pauletta82
Sexy Big Mamma
Anineczka wczoraj mi pan od pralki powiedział że moja będzie działać przy dobrych wiatrach za tydzień bo części z anglii sprowadzają a moja pralka to nówka funkiel ma chyba z dwa miesiąca a już komputerek siadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, mam nadzieje, ze szybko wydobrzeje ale poki co zaczyna sie pokladac. Ze zmeczenia i przez powoli zblizajaca sie temperature :-( A z ta imprezka, to chyba mnie pomylilas z Karolinanicola ;-) U nas najblizsza impreza (pomijajac majowke) 2. czerwaca pozniej kolejno 18. i 21. Ale z tych 2 ostatnich, to sie chyba 1 wspolna, jak co roku, zrobi ;-)mamo Ady zdrówka dla małej i udanej jutrzejszej imprezki;-)
A u nas jak stad do Polski katarzysko dopadł Emilkę...... Można z zakatarzonym dzieckiem na dwór wychodzić?? Chyba tak, nie?
No z tym podziwianiem to poleciałaś bo nie ma czego...przy dwójce małych dzieci i jednym dużym dzieckiem (czyt. mąż) odpoczynek jest stanem a wykonalnym trzeba posprzątać ugotować itp. niestety samo się nie chce zrobić a w krasnoludki nie wierzęPauletta Ty dopiero miesiąc po porodzie i prawdopodobnie jeszcze osłabiona jesteś.. Uważaj na siebie! Zawsze podziwiałam Cię jak pisałaś kilka dni po że sprzatalas gotowałaś czy coś tam jeszcze.. Myślałam sobie skąd ta kobieta siłę bierze ?? Pamiętam że jak miesiąc po porodzie byłam jeszcze tak słaba że sama nigdzie nie wybywałam.. Może jakieś witaminki zażywaj;-)