reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko nawet o tym myślalam ale nie dam rady jechac,mój k powiedział zeby sie ludziom nie pokazywała,i tylko dzięki madbebe przestałam płakac:)co tu gadac przeżyłam szok i nie potrafie sie pozbierac:/

reklama
Acha kamcia ze zdjątka widac że laska z Ciebie;-);-)ktoś tu pisał żeś wyskoka...
ja pisalam bo nie posadzalam kamci o taki wzrost:tak:
Idę zabrac się za gołąbki.Wstyd przyznac,ale nigdy nie robiłam i nie wiem od czego zacząc i jak się zabrac za to :baffled::-p
odsylam na odpowiedni watek gdzie z pauletta wypocilysmy nasze produkcje golebi:tak:

Ja już zrezygnowałam z gołąbków.Wbiłam nóż w głąba i nie mogę wyciągnąc :baffled:
ugotuję ryż,pomieszam z mielonym a M zajmie się kapuchą jak wróci z pracy.

y
:-D:-D:-Dzaprzyj sie dobrze i ciagnij mocno!Rozumiem ze srodek chcialas wyciac?Ja tez zasze mam z tym problem;-)
crazygirl-moze jakis niedobor zelaza,czy cus.Uzupelnic pierwiastki nie zaszkodzi:tak:
Marta-niewielka tu moja zasluga,ja tylko odciagnelam Twoja uwage od palca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Marta ło matko:szok: to przygodę miałaś nie złą :no: przy Twoim szczęściu kochana to Ty powinnaś mieć gaśnice w każdym pomieszczeniu :tak: bo benzyny włąsciwie wodą nie powinno się gasić tylko pianą i tak szczęście w nieszczęściu że to tylko tak się skończyło a Ty powinnaś w cztery litery z pasa dostać za takie rozpalanie:angry::sorry2:
Moniadan utul Emmę biedactwo na szczęście nie będzie tego pamiętać:sorry2:
Misia ja dostałam CHB w piatek ale tylko połowę :dry:
Anineczka pomerdaj tym nożem w przód i w tył powinien wyleźć :tak: no co do głąba to trza w wyjęcie jego troche siły włożyć :sorry2:
Obiadek się pichci zaraz pranie wystawię bo już się wyprało i chyba jak zjemy na spacerek uderzymy tu koło domku na plac pójdziemy :tak:

Ostatnia edycja:
Kurdele z tą klawiaturą wcale nie jest lepiej :no:

Marta a dlaczego masz się nie pokazywac ludziom?
Może się zdarzyc każdemu,a ja bym zadzwoniła po taxi i pojechała opatrzyc tego palca :tak:
No ale to zależy od Ciebie.

A ,że Kamcia wysoka to fakt.ja staramy sie koło niej nie za długo stac bo wygylądam jak karzełek przy niej :-D:-D:-D:-D
Lepiej wyglądam jak siedzimy :szok::-D:-D:-D:-D

Co do gołąbków,poczekam na M bo nie lubię ich robic.Tak więc mam wymówkę :-D
Zresztą z dzisiejszym moim nastawieniem i pechem wolę się nie tykac noża,już i tak zbiłam szklankę do whiskey,ulubioną członka....:sorry2::baffled:

no i ryż przypaliłam y:angry:y

Witam kochaniutkie:-)

Widze ze dzien dzisiejszy pelen wrazen, a nie bylo mnie tylko 2 dni:-p.
Pierw chcialam wam wszystkim podziekowac za zyczenia i pamiec,
milo mi strasznie bylo, bo jakos te moje ur nie za dobrze znioslam:baffled: chodzi mi oczywiscie o samopoczucie i fakt, ile to juz mi na koncie stuknelo:szok::szok::szok:. A poza tym towarzystwo mialam przesympatyczne wiec nie moge narzekac dziekuje dziewczynki za nalocik:-D:-D:-D

A wracajac do was to widze chorobsk ciag dalszy:dry:
Moniadan i Misia zdrowka dla dzieciaczkow oby szybko doszly do siebie.

Andzulina a ty jak sie dzis czujesz? Mam nadzieje ze juz troszke lepiej:tak:

Wilwia slyszalam o Tobim, tak mi przykro. Mam nadzieje ze do wieczorka bedzie lepiej:happy:

Tichonku super ze mezowi wrocily juz sily. Jesli dobrze literki obily sie o moje oczeta twoj slubny mial wczoraj rowniez urodzinki:happy: 100 lat dla meza!!!!!!!:-D

Lubiczanko fakt skleroza nie boli ale czasem nogi na tym cierpia;-):-)

MartaF ciebie zostawilam na koniec...:szok: ale wiem co przezywasz ja na starym mieszkaniu mialam takie dwie chwile grozy raz dzieki mezowi a drugi raz dzieki tesciowej. Wiec wyobrazam sobie twoje roztrzesienie i przerazenie. Najwazniejsze ze tobie i dzieciakom nic sie nie stalo, ze jestescie cali i zdrowi. Teraz musiasz znalezc sposob aby ten caly stres odreagowac bo inaczej zwariujesz chyba:tak::-)

A teraz uciekam bo pranie juz drugie trzeba powiesic bo piekna pogoda i zabieram sie za pakowanie. Jedziemy na 2-3 dni do Killarnej :-D:-D:-D Hurrraaa ciesze sie jak dziecko bo potrzebuje troszke zmienic otoczenie.

Milego popoludnia wszystkim:happy:

dziewczyny to moje drzwi po wyczyszczeniu,kurcze znowu wyje:baffled:
IMG_2808..jpg

Marta oj drzwi odmalujecie i będzie git.A jak podłoga w kuchni?
Spójrz na to z innej strony.To są tylko rzeczy,dobrze,że wy jesteście cali i zdrowi.

frog chyba się wyspałaś co? Bo późną nocą Cię nie było ;-)
Fajnie,że jedziecie odsapnąc :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam

MartaF :szok::szok::szok: rany:szok:!!!!:szok::szok: kochana trzymaj sie!!! ogromne całuski ...

Moniadan zdrówka dla Emmy! bidulka moja !!!

Misia zdrówka!!

przepraszam ze tylko tyle ale Fi dalej marudzi.
Sofijka do konca tygodnia jeszcze w domu wiec mam wesolo.

zycze miłego dnia

reklama
Ewelcia, Karolinanicola,Anineczka, Crazygirl-Dziekuje bardzo w imieniu Nati!

Martaf-ale mialas horror w domku! Nie lam sie!!!! Ciesz sie, ze tylko tak sie skonczylo! Moglo byc gorzej! Paluszek sie zagoi! Najwazniejsze, ze dzieciakom nic sie nie stalo!

Anineczko-ja na swieta robilam golabki z wloskiej kapuchy,szybciej sie gotuje niz biala i tez smaczniutka.

Moniadan-ale macie urlop! Niech to szlag! Zdrowka dla Emmy.

Nie chce zapeszyc ale Nati czuje sie duzo lepiej nabrala sil, zjadla jeszcze mleko z platkami, 2 male danonki, wypila herbatke i jak na razie nie chafta.
Wydaje mi sie, ze to nie jelitowka tylko przeziebienie.Oby...., zreszta to sie okaze...

Do góry