reklama
ja pisalam bo nie posadzalam kamci o taki wzrostAcha kamcia ze zdjątka widac że laska z Ciebie;-);-)ktoś tu pisał żeś wyskoka...
odsylam na odpowiedni watek gdzie z pauletta wypocilysmy nasze produkcje golebiIdę zabrac się za gołąbki.Wstyd przyznac,ale nigdy nie robiłam i nie wiem od czego zacząc i jak się zabrac za to
zaprzyj sie dobrze i ciagnij mocno!Rozumiem ze srodek chcialas wyciac?Ja tez zasze mam z tym problem;-)Ja już zrezygnowałam z gołąbków.Wbiłam nóż w głąba i nie mogę wyciągnąc
ugotuję ryż,pomieszam z mielonym a M zajmie się kapuchą jak wróci z pracy.
y
crazygirl-moze jakis niedobor zelaza,czy cus.Uzupelnic pierwiastki nie zaszkodzi
Marta-niewielka tu moja zasluga,ja tylko odciagnelam Twoja uwage od palca
Ostatnia edycja:
pauletta82
Sexy Big Mamma
Marta ło matko to przygodę miałaś nie złą przy Twoim szczęściu kochana to Ty powinnaś mieć gaśnice w każdym pomieszczeniu bo benzyny włąsciwie wodą nie powinno się gasić tylko pianą i tak szczęście w nieszczęściu że to tylko tak się skończyło a Ty powinnaś w cztery litery z pasa dostać za takie rozpalanie
Moniadan utul Emmę biedactwo na szczęście nie będzie tego pamiętać
Misia ja dostałam CHB w piatek ale tylko połowę
Anineczka pomerdaj tym nożem w przód i w tył powinien wyleźć no co do głąba to trza w wyjęcie jego troche siły włożyć
Obiadek się pichci zaraz pranie wystawię bo już się wyprało i chyba jak zjemy na spacerek uderzymy tu koło domku na plac pójdziemy
Moniadan utul Emmę biedactwo na szczęście nie będzie tego pamiętać
Misia ja dostałam CHB w piatek ale tylko połowę
Anineczka pomerdaj tym nożem w przód i w tył powinien wyleźć no co do głąba to trza w wyjęcie jego troche siły włożyć
Obiadek się pichci zaraz pranie wystawię bo już się wyprało i chyba jak zjemy na spacerek uderzymy tu koło domku na plac pójdziemy
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asieńka ja wniki dostałam do domu,przysłali mi z tego Cervical
y
Mi niby też tak mówili, że wyniki przyjdą, ale to już prawie dwa miesiące, więc raczej sam muszę odebrać od GP.
anineczka
królowa mrówek :P
Kurdele z tą klawiaturą wcale nie jest lepiej
Marta a dlaczego masz się nie pokazywac ludziom?
Może się zdarzyc każdemu,a ja bym zadzwoniła po taxi i pojechała opatrzyc tego palca
No ale to zależy od Ciebie.
A ,że Kamcia wysoka to fakt.ja staramy sie koło niej nie za długo stac bo wygylądam jak karzełek przy niej
Lepiej wyglądam jak siedzimy
Co do gołąbków,poczekam na M bo nie lubię ich robic.Tak więc mam wymówkę
Zresztą z dzisiejszym moim nastawieniem i pechem wolę się nie tykac noża,już i tak zbiłam szklankę do whiskey,ulubioną członka....
no i ryż przypaliłam yy
Marta a dlaczego masz się nie pokazywac ludziom?
Może się zdarzyc każdemu,a ja bym zadzwoniła po taxi i pojechała opatrzyc tego palca
No ale to zależy od Ciebie.
A ,że Kamcia wysoka to fakt.ja staramy sie koło niej nie za długo stac bo wygylądam jak karzełek przy niej
Lepiej wyglądam jak siedzimy
Co do gołąbków,poczekam na M bo nie lubię ich robic.Tak więc mam wymówkę
Zresztą z dzisiejszym moim nastawieniem i pechem wolę się nie tykac noża,już i tak zbiłam szklankę do whiskey,ulubioną członka....
no i ryż przypaliłam yy
Witam kochaniutkie:-)
Widze ze dzien dzisiejszy pelen wrazen, a nie bylo mnie tylko 2 dni.
Pierw chcialam wam wszystkim podziekowac za zyczenia i pamiec,
milo mi strasznie bylo, bo jakos te moje ur nie za dobrze znioslam chodzi mi oczywiscie o samopoczucie i fakt, ile to juz mi na koncie stuknelo. A poza tym towarzystwo mialam przesympatyczne wiec nie moge narzekac dziekuje dziewczynki za nalocik
A wracajac do was to widze chorobsk ciag dalszy
Moniadan i Misia zdrowka dla dzieciaczkow oby szybko doszly do siebie.
Andzulina a ty jak sie dzis czujesz? Mam nadzieje ze juz troszke lepiej
Wilwia slyszalam o Tobim, tak mi przykro. Mam nadzieje ze do wieczorka bedzie lepiej
Tichonku super ze mezowi wrocily juz sily. Jesli dobrze literki obily sie o moje oczeta twoj slubny mial wczoraj rowniez urodzinki 100 lat dla meza!!!!!!!
Lubiczanko fakt skleroza nie boli ale czasem nogi na tym cierpia;-):-)
MartaF ciebie zostawilam na koniec... ale wiem co przezywasz ja na starym mieszkaniu mialam takie dwie chwile grozy raz dzieki mezowi a drugi raz dzieki tesciowej. Wiec wyobrazam sobie twoje roztrzesienie i przerazenie. Najwazniejsze ze tobie i dzieciakom nic sie nie stalo, ze jestescie cali i zdrowi. Teraz musiasz znalezc sposob aby ten caly stres odreagowac bo inaczej zwariujesz chyba:-)
A teraz uciekam bo pranie juz drugie trzeba powiesic bo piekna pogoda i zabieram sie za pakowanie. Jedziemy na 2-3 dni do Killarnej Hurrraaa ciesze sie jak dziecko bo potrzebuje troszke zmienic otoczenie.
Milego popoludnia wszystkim
Widze ze dzien dzisiejszy pelen wrazen, a nie bylo mnie tylko 2 dni.
Pierw chcialam wam wszystkim podziekowac za zyczenia i pamiec,
milo mi strasznie bylo, bo jakos te moje ur nie za dobrze znioslam chodzi mi oczywiscie o samopoczucie i fakt, ile to juz mi na koncie stuknelo. A poza tym towarzystwo mialam przesympatyczne wiec nie moge narzekac dziekuje dziewczynki za nalocik
A wracajac do was to widze chorobsk ciag dalszy
Moniadan i Misia zdrowka dla dzieciaczkow oby szybko doszly do siebie.
Andzulina a ty jak sie dzis czujesz? Mam nadzieje ze juz troszke lepiej
Wilwia slyszalam o Tobim, tak mi przykro. Mam nadzieje ze do wieczorka bedzie lepiej
Tichonku super ze mezowi wrocily juz sily. Jesli dobrze literki obily sie o moje oczeta twoj slubny mial wczoraj rowniez urodzinki 100 lat dla meza!!!!!!!
Lubiczanko fakt skleroza nie boli ale czasem nogi na tym cierpia;-):-)
MartaF ciebie zostawilam na koniec... ale wiem co przezywasz ja na starym mieszkaniu mialam takie dwie chwile grozy raz dzieki mezowi a drugi raz dzieki tesciowej. Wiec wyobrazam sobie twoje roztrzesienie i przerazenie. Najwazniejsze ze tobie i dzieciakom nic sie nie stalo, ze jestescie cali i zdrowi. Teraz musiasz znalezc sposob aby ten caly stres odreagowac bo inaczej zwariujesz chyba:-)
A teraz uciekam bo pranie juz drugie trzeba powiesic bo piekna pogoda i zabieram sie za pakowanie. Jedziemy na 2-3 dni do Killarnej Hurrraaa ciesze sie jak dziecko bo potrzebuje troszke zmienic otoczenie.
Milego popoludnia wszystkim
anineczka
królowa mrówek :P
Marta oj drzwi odmalujecie i będzie git.A jak podłoga w kuchni?
Spójrz na to z innej strony.To są tylko rzeczy,dobrze,że wy jesteście cali i zdrowi.
frog chyba się wyspałaś co? Bo późną nocą Cię nie było ;-)
Fajnie,że jedziecie odsapnąc
Spójrz na to z innej strony.To są tylko rzeczy,dobrze,że wy jesteście cali i zdrowi.
frog chyba się wyspałaś co? Bo późną nocą Cię nie było ;-)
Fajnie,że jedziecie odsapnąc
Ostatnia edycja:
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
MartaF rany!!!! kochana trzymaj sie!!! ogromne całuski ...
Moniadan zdrówka dla Emmy! bidulka moja !!!
Misia zdrówka!!
przepraszam ze tylko tyle ale Fi dalej marudzi.
Sofijka do konca tygodnia jeszcze w domu wiec mam wesolo.
zycze miłego dnia
MartaF rany!!!! kochana trzymaj sie!!! ogromne całuski ...
Moniadan zdrówka dla Emmy! bidulka moja !!!
Misia zdrówka!!
przepraszam ze tylko tyle ale Fi dalej marudzi.
Sofijka do konca tygodnia jeszcze w domu wiec mam wesolo.
zycze miłego dnia
reklama
renni
Fanka BB :)
Ewelcia, Karolinanicola,Anineczka, Crazygirl-Dziekuje bardzo w imieniu Nati!
Martaf-ale mialas horror w domku! Nie lam sie!!!! Ciesz sie, ze tylko tak sie skonczylo! Moglo byc gorzej! Paluszek sie zagoi! Najwazniejsze, ze dzieciakom nic sie nie stalo!
Anineczko-ja na swieta robilam golabki z wloskiej kapuchy,szybciej sie gotuje niz biala i tez smaczniutka.
Moniadan-ale macie urlop! Niech to szlag! Zdrowka dla Emmy.
Nie chce zapeszyc ale Nati czuje sie duzo lepiej nabrala sil, zjadla jeszcze mleko z platkami, 2 male danonki, wypila herbatke i jak na razie nie chafta.
Wydaje mi sie, ze to nie jelitowka tylko przeziebienie.Oby...., zreszta to sie okaze...
Martaf-ale mialas horror w domku! Nie lam sie!!!! Ciesz sie, ze tylko tak sie skonczylo! Moglo byc gorzej! Paluszek sie zagoi! Najwazniejsze, ze dzieciakom nic sie nie stalo!
Anineczko-ja na swieta robilam golabki z wloskiej kapuchy,szybciej sie gotuje niz biala i tez smaczniutka.
Moniadan-ale macie urlop! Niech to szlag! Zdrowka dla Emmy.
Nie chce zapeszyc ale Nati czuje sie duzo lepiej nabrala sil, zjadla jeszcze mleko z platkami, 2 male danonki, wypila herbatke i jak na razie nie chafta.
Wydaje mi sie, ze to nie jelitowka tylko przeziebienie.Oby...., zreszta to sie okaze...