reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello z rana

A ja wczoraj 2 min. po powrocie A. z pracy bylam spowrotem na gorze w lozeczku:baffled:
Ten to wie, jak wkurzyc czlowieka:wściekła/y: Ale ja wiem, kiedy sie wycofac, zeby nie wybuchnac wiec sobie poszlam i marudzacego gada samego na dole zostawilam:tak:
I sam malowal jajka ale taaaaaak mu to wyszlo, ze wstyd sie z czyms takim w koszyku w miejscu publicznym pokazac:baffled: No nic, jakos dam rade. W najgorszym wypadku takie niepomalowane wrzuce... albo czekoladowe:-)

Kurde, mam dylemat... Nie wiem, na ktora jechac te jajca poswiecic, bo na 14. mi nie pasuje a na 16.45 jeszcze bardziej:baffled:

Dobra, to na tyle
Do pozniej

Aaaaaaaaa, i ja oczywiscie chcialam Was zlozyc zyczenia- glownie po to tu weszlam:-D
ZDROWYCH, WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKIEJ NOCY. MOKREGO JAJKA I SMACZNEGO DYNGUSA...:-D:-D:-D:-D I OBY ZAJAC O WAS PAMIETAL;-)

reklama
witam:-)

ale sobie pospaliśmy!!!:tak:jestem w szoku:szok:do 9!!! w końcu:-)

a ja zebry nie robie bo stary powiedział ze bez niczego w środku nie będzie jadł:baffled:i zażyczył sobie kopiec kreta:tak: i jeszcze sałatke gyrosa na którą chyba wszyscy znajomi wpadną:baffled:niby spróbowac więc musze chyba wielką miche zrobic:sorry2:tylko czy ja pora dzisiaj kupie bo wczoraj nie mogłam znaleźc:baffled:

miłej sobotki i przygotowań;-)

no właśnie koleżanka mi powiedziala ze jest lepsza z porem więc sprawdzimy :)
Ja w te swieta jej nie robie ale jak bede robila nastepny raz, to moze tez dodam. A jak kroisz tego pora? W koleczka czy w kostke czy moze jeszcze jakos inaczej?
Ja znam przepis na pyszna salatke z bekonem, selerem naciowym, biala kapusta i czerwona fasolka :-) Polecam. Jedna z najbardziej rozchwytywanych salatek (zaras po gyrosie :-D) Pozniej wrzuce na przepisy

Doberek:happy2:
U nas wreszcie wszystko do normy wróciło:-)Ale się cieszę,młody wczoraj trochę już pojadł,nie zwrócił ani razu,lepiej wygląda,mówi i się czuje:-)Oby tylko teraz P nic nie dopadło:tak:
Dziś Radek już od rana lata jak szalony po domu i woła jeść:-DAż mi chęć do życia wróciła.Pogoda za oknem też piękna,ale nie mówię,że tak będzie cały dzień bo tu wiadomo,że z pogodą nigdy nic nie wiadomo:baffled:
Dytka niedługo wpadnie po naszą święconkę,biorę się za sernik z brzoskwiniami i sałatkę z gyrosa(marta:happy2:),ale ja też do tej pory robiłam z cebulka a nie z porem.Zresztą odmian tej sałatki jest zatrzęsienie,więc nic mnie już nie zdziwi:happy2:...z ketchupem,z fasolą czerwoną,z mielonym zamiast piersi...a i tak zawsze jest pyszna i znika w moment ze stołu:tak:
A ja robiłam babkę tzw.tęczową,czterokolorową,jest bardzo prosta i przepyszna,zrobię potem fotkę i wrzucę ,jak się spodoba to i przepisik podam:tak:
A za słowa zachwytu nad tortem dziękuję,mnie się też bardzo podoba,zobaczymy czy tak samo pięknie będzię wyglądał i smakował w rzeczywistości:happy2:
Idę teraz odkurzać i podłogi pomyć bo po tygodniu haftów i takiego pobieżnego zmywaniu tego wszystko aż się lepi:baffled:
Owocnego gotowanie i miłego dnia:happy2:

Hejooooooo:-) Witia mi dzisiaj pobudkę o 5:30 zaserwował:baffled::dry:na szczęście do 7 jeszcze sobie ze mną poleżał a później zwaliłam P z wyra i zaliczyłam pół godz. drzemkę i tym razem Zuzka na cyca się obudziła:sorry2:więc jak tylko zasnęła wzięłam się za pichcenie :tak: już mam za sobą sławną Zebrę;-) i usmażone naleśniki na krokiety wielkanocne, jaja pomalowane wczoraj:tak: teraz przerwa w robocie bo mi się mała znowu do cycka przykleiła i nie pozwala się odłożyć do łóżeczka :sorry2:

http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Ja tylko ie odmeldowac bo lece zaraz makowce wyciagac;-):-)...

Kruche tez juz zrobilam do sernika.....Szym buszuje,juz nie mam sily do niego...balaganu mi narobil:baffled:teraz wyciaga ,mi kabel od laptopa:baffled:

Marta my pospalismy dzis do 8:45 a wczoraj do 9:07:-)
Szym zasnalwczoraj przed 21 obudzil sie o 6 na mleko...ja juz myslalam ze ten gad nie zasnie ale na szczescie zasnal:tak:;-)

Do góry