reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek alez ty zdolna jestes:tak::tak: super!
ja nawet przepisu na babke nie mam:sorry2:
a ty wklejalas gdzie przepis na ta babke???
moze bym kiedys upiekla

chce ktos mlodego???
jeszcze doplace:dry::happy2:

reklama
Hello babeczki
Ja wpadlam zlozyc Wam tylko zyczenia Wesolych Swiat Wilkanocnych, smacznego Jajka i mokrego Dyngusa:-):-):-)

Ja jakos tych swiat nie czuje:-(mam jakis kiepski nastroj wszystko mnie drazni i bez kija nie podchodz. Do tego moj R od 2 tyg w domu gosciem bo albo w pracy albo w domu ale spi bo trza nocke odespac. Jutro jedynie zdazymy sie jajem chyba podzieclic bo ja rano do pracy a R na popludnie - wszystko do bani:-:)-:)-(plakac mi chce :baffled::baffled::baffled:
Wszystkie pichcicie a u mnie jeszcze nic poza swieconka nie przygotowane, bigos sie pyrkoli, zaraz za salatke sie wezme a i jeszcze dwa placki mam do upieczenia ale proste wiec migiem je zrobie;-)
P.S. Tichonku i Kamciu super wyszly wam tez zebry, moze ja sie skusze jako to drugie bo sernik musze koniecznie bo zamowienie maz zlozyl:tak: i te dekoracje...slicznie

Milego popoludnia kochane i jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim:-)

mamo ady sałatka wyszła przepyszna:tak::-)własnie sie nią zajadam:zawstydzona/y:
ja tez juz mam wszystko:tak:i portfel pusty tez:baffled:bo ja podwójną imprezke jutro bo święta i Damiana urodzinki:-)

reklama
Sofik nie smutaj;-)
A jutro ma wolne...?
naszczescie tak... :) :) :)
Mowisz ze Twoj Sz. taki wspinacz, moj z sofy na parapet ostanio wchodzi, dobrze ze mam okna uchylne... musze zamykac bramke do salonu jak jestem w kuchni bo jak ja nie widze to ona chop na sofe i na parapet...

Frog nie smuc sie ja tez tych swiat nie czuje... jakos zawsze mi smutno jak sa swiet aze nie jestesmy w PL :(

Do góry