reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

z doświadczenia wiemn ,że z psiciem moze pomóc coca cola schłodzona i wygazowana podawana łyzeczka w malych ilosciach

tichonek ja tez własnie nie wiem jak jest jelitówka:/ ja tez czekam na otwarcie przychodni:(no własnie dawaj rozgazowaną cole bo Damianowi pomogło i dałam nurofen i narazie spokój
Wiem,dziewczynki o coli,ale raz,że jej nie mam,muszę kupić,dwa nie wiem czy on ją do buzi weźmie.Kiedyś mu chciałąm dać spróbować i mu nie smakowała:no:P koledze z pracy córka jelitówką jak załapała to kazali dawać Sprita z solą,A pamiętam jak w Polsce mi pediatra mówił,że na dolegliwości żołądkowe paluszki słone dobre.
To która wiej jak jelitówka po angielsku?Marta a Nurofenu Ci młody nie zwrócił?Bo mam,ale Radek wszystko,nawet łyk powietrza zwraca:sorry2:

Didi,lubiczanka dzięki za tłumaczenie!

reklama
Dzień dobry z rana u mnie za oknem deszcz.....teraz gdzie sie nie słyszy wszyscy chorzy u mnie t ez cały dom cholera chory,a ja na dodatek na pobranie krwi mam isc oczywiscie godzina odpoiednia 11.30 i bez kawy i jedzenia maja poczucie humoru hhehe ale juz kawe i tak pije trudno bedzie wiekszy cukier!!!!mam nadzieje ze wyniki beda dobre bo juz mi odstawili tabletki na tarczyce..........no zobaczymy miłego dnia kobitki i szybkiego powrotu do zdrowia

Tichonek..a moze on juz z glodu tak wymiotuje...
ja czasami tak ma tez jak jestem bardzo glodna
Też tak myślałam,teraz zjadł kaszkę ryżową i na razie nie zwraca,ale to dopiero z 15 minut temu.Chociaż wodę to po 3 minutach zwracał:baffled:Dałam mu coli trochę bez gazu i wziął,nawet mu zasmakowała:tak:On już chyba weźmie wszystko co mu mama powie,że pomaga:sorry2:Miałczy cały czas,że nie chce mu to przejść,a jemu niedobrze:sorry2:Wizytę u lekarza mamy na 12-tą.

a my wizyty nie mamy :( bo jak nie ma gorączki to antybiotyk tylko zaszkodzi na żołądek:/
olej sie skończył a dopiero po lunchu przywiozą

a my wizyty nie mamy :( bo jak nie ma gorączki to antybiotyk tylko zaszkodzi na żołądek:/
olej sie skończył a dopiero po lunchu przywiozą
A,to świetne podejście lekarzy:baffled:A choćby dziecko zobaczyć to nie łaska?Radek ma 37,4 ciągle.A może Damianowi przeszła po Nurofenie,a jak przestanie działać to się pojawi:confused:

narazie brzuch go nie boli,mówi ze dobrze sie czuje więc nie ma powodu zeby faszerowac go antybiotykiem ale jak wieczorem znów sie zacznie to sobie w łeb strzele

Radek mówi,że go brzuch nie boli tylko mu niedobrze.
Ale niestety kaszka właśnie upiękniłą mi całą kanapę:baffled:Radek do kąpania,pranie do pralki.Wczoraj zrobiłam 3,dziś już się znów zaczyna:wściekła/y:

Lepiej sobie nie strzelaj,bo szkoda tak dzień urodzin zakończyć:sorry2:
Martuś,sorki,że dopiero teraz ale zaaferowana byłam Radkiem i zapomniałam napisać życzenia:baffled:
Wszystkiego naj,najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń

HappyBirthday8.gif

reklama
Do góry