reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta - nie bój żaby :D teraz to juz z górki :)
Ewelcia - dobrze ze z Szymonkiem wszytsko ok. Kamien pewnie spadl Tobie (nam tez ) z serca.

Reszty nie pamietam :D
Ponawiam prosbe do dziewczat Dublinskich o fotki ze spotkanka... papros@poczta.fm jedynie Dyta i Tichonek nie olały mojej skromnej osoby ;) tak jak reszta...
:p :p :p
jak tylko zrzuce z aparatu to Ci podesle-szefowo nasza;-):-)

złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-:)-:)-:)-(
Daj jej moze glukoze do picia jak masz??Ona przeciz jest na wzmocnienie

Zycze Wam zdrowka..

MamoAdy mam juz ta broszurke-wielkie dzieki:-)

Ja juz domek ogarnelam,Szym lula,obiad mam z wczoraj tylko ziemnorow obralam;-).
Drugie pranie sie pierze...a ja jakos weny na nic nie mam,zmeczona jestem jakas

MamoAdy mam juz ta broszurke-wielkie dzieki:-)

Ja juz domek ogarnelam,Szym lula,obiad mam z wczoraj tylko ziemnorow obralam;-).
Drugie pranie sie pierze...a ja jakos weny na nic nie mam,zmeczona jestem jakas
Nie ma sprawy. Mam nadzieje, ze sie przyda i dzieki niej milo urlopik spedzicie :-)

Nic się nie zapowiada abym się wybierała :sorry2: nawet mnie wczoraj m swoim yhy yhy poprztykał :-D ale nic to nie daje może dzisiaj jeszcze raz spróbuje tylko mam nadzieję że o normalnej porze bo wczoraj to mnie obudzil o 3 w nocy ale jak miło obudził :-D:-D:-D
Paulettooooooooooooo:-D:-D:-D:-D:-D

Moniadan, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!

A ja mam takiego lenia dzisiaj, ze nie wiem o co chodzi:szok:
A takie ambitne plany na dzisiaj mialam. I na planach sie skonczylo...:baffled:

Witam

Moniadan kurcze,ale was wzięło :-( Podawaj małej probiotyki.Zdrowiejcie szybciutko :tak::tak:

Pauletta :-D:-D:-D

Mamoady też mam ambitne plany,jeszcze mam,moze jak odejdę od forum w przeciągu 10 min.to jeszcze je spełnie :baffled:

Puletta :-D:-D:-D
Tez bym tak chciala:-p:sorry2:

Ja tez jakos nie moge odejsc-wciagajace to strasznie jest:cool2:.
ale juz ziemniaki zaczynaja sie gotowac i trzeba malego nakarmic...

reklama
Do góry