reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

marta-a ja mam to na dvd-co prawda wersja angielska,ale nawet ja rozumiałam:))))
No-a my zaczęliśmy pomaleńku przewozić rzeczy-a konkretnie 3 roślinki i kilka świeczników:))))Ale jutro ostro się bierzemy do pracy...Jak sobie tylko pomyslę o tym malowaniu,to mnie skręca:pAle i tak postaramy się coś wykombinować-bo my lubimy:)i zamiast cały pokój Dawidka malować(niestety zdzierając naklejki i farba poszła)zrobimy pasy-niesymetryczne,ciemniejsze w pionie:)...zmykam bo już mi się chce spać,a jak pomyślę co będzie jutro,to mnie nikt z wyra nie wytaszczy:)Miłego wieczorku Dziewczynki i jeszcze milszej nocki:)
wiesieńko-dobrze,że lot w porządku.i gratki dla niuni-teraz uważaj,bo Ci wszystko pogryzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję,ze z Reni i Asieńką wkrótce się spotkamy w Swords;-)

Jasne, ze sie spotkamy!Niezmiernie milo bylo Was poznac.:tak:

hejka, ja tylko pisze ze dolecialam szczesliwie i Asia ma pierwszego zabka:-D

Zycze udanego pobytu w PL.:-)

Lubiczanko-sprawnej i szybkiej przeprowadzki!

Ale dzisiaj tu puchy, ja z malzonkiem delektujemy sie winkiem i ogladamy teli.
Pelen relax.;-)

Wklejam music aby tak smutno i cicho nie bylo.:tak:
[video=youtube;ZSM3w1v-A_Y]http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y[/video]
[video=youtube;nXskfsgBihE]http://www.youtube.com/watch?v=nXskfsgBihE[/video]

Asienko ty wyglądałaś na zdjeciach jak turystka :-):-D

A czemu tak?? Aż tak źle???:-D:-D:-D

Reszty nie pamietam :D
Ponawiam prosbe do dziewczat Dublinskich o fotki ze spotkanka... papros@poczta.fm jedynie Dyta i Tichonek nie olały mojej skromnej osoby ;) tak jak reszta...
:p :p :p

Ja szefowej nie olewam tylko nie mam kiedy zdjęć zrzucić, bo mamy przeprowadzkę na głowie. Dostaną te, które będą chciały, tylko poczekajcie troszkę

ooo kurcze zapomnialam sie tutaj przywitac :( ale z wiadomego powodu ale juz sie witam :)

kurcze jakie te moje dziecię ostatnio marudne :/

Hej dziewczynki
U nas jakos szaro i ponuro dzisiaj. Ale mam nadzieje, ze jeszcze sie pogoda poprawi, to sie bujniemy na jakis spacerek...
Ide pransko zrobic i pomyslec nad jakims obiadem trzeba a pozniej kupic cos, z czego bede ten obiad czarowala...
No to milego dnia

D.dobry!
hejka, ja tylko pisze ze dolecialam szczesliwie i Asia ma pierwszego zabka:-D
woooow!gratuluje zebola!Wikta tez sie slini straszliwie i pokasluje-wyczytalam ze to chyba na zeby ten kaszel,bo juz sie zaczelam martwic:szok:Milego pobytu w PL!
renni- w tym 1szym kawalku timbalanda jestem zakochana:-DA teraz nie moge przestac sluchac tego:

[video=youtube;9A3iX0icSxU]http://www.youtube.com/watch?v=9A3iX0icSxU&feature=PlayList&p=71BD5A622D832A7F&playnext=1&playnext_from=PL&index=5[/video]
i tego - pieknego,mocnego glosu tej Pani...
[video=youtube;PQZhN65vq9E]http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E[/video]

reklama
Do góry