reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Taaaaaaaa...:baffled:
No to sie pogoda zmienila:-( Nie ma co... Liczylam na sloneczko a dostalam deszcz. Chyba ktos od pogody mnie zle zrozumial:baffled:
To moze jeszcze raz: SLONKO POPROSZE!!!!!!!!!!

dzień dobry-wymknełam się-hehe
MamoAdy-carboot-fajna sprawa,mam nadzieję,że uda Ci się znalezć:)
Marta-przemęczyć się musisz bidulko.Chcesz te czopki
Kasiu-kochana-nie mogę zrzucić fotek,bo pojecia nie mam gdzie jest kabel-ale obiecuje,że będziesz pierwszą osobą do której zdjęcia wyślę:)
Lecę-boszze-co za burdel w mym domku....Nie chce mi się jak diabli
asieńko-Wam też powodzenia:)

złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-:)-:)-:)-(

witam

ale pogoda bawi sie z nami
oby na Partyka nie padalo
złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-:)-:)-:)-(
wspolczuje choroby ..wracajcie do zdrowka
i chcialam powiedziec Monia ze jednak moje dzieci nie rozdaja wirusa bo u mnie wszystko ok..mielismy tylko chwilowa awarie ale to raczej niestrawnosc byla ...parde dni temu bylam u Pauliny i jej dzieciaki zdrowe..a gdyby moje rozdawaly to juz mialaby chore dzieci plus Julcia Marty a tak to wszycy zdrowi...

reklama
Witam drogie Panie.;-)
U nas tez pogoda nijaka, zaraz chyba bedzie padac.:no:
No nic trzeba jakis obiad ugotowac.

Do góry