Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pauletta zeby mnie mój o 3 obudził to szybko by tego pozałował:-d
No a jakNie mów Pauletta,że rodzenie Zuzi przesunęłaś na jutro ?![]()
Kochana gdyby to była normalna pobudka to też by żałował ale to co on zrobił to hmmmm mogę sie tak budzić codzienniepauletta zeby mnie mój o 3 obudził to szybko by tego pozałował![]()
No a jakmój m cały weekend w domu musi nie jeszcze poprztykać
Kochana gdyby to była normalna pobudka to też by żałował ale to co on zrobił to hmmmm mogę sie tak budzić codziennieszczególnie że później też się fajnie zasypia ;-)
![]()
No to niech wypisze zdanie " Stara wstawaj mam chcicę" tylko musi zrobić to językiem w wiadomym miejscuale mnie teraz zaciekawilasmoze dam ci numer do mojego K i niech twoj mu powie co ma robic
bo tez tak chce
:-)
No to niech wypisze zdanie " Stara wstawaj mam chcicę" tylko musi zrobić to językiem w wiadomym miejscu![]()
Taaa córkipopłakałam sie
to on tak córki nie moze sie doczekac ze az tamtędy zagląda
![]()
:-d:-d:-dtaaa córkiChyba urlopu bardziej :-d:-d:-d