reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

dzisiaj jestem jak zombie..mloda cala noc rewolucja dolem i gora..rano Al..gora ..i mial nie osc do przedszola bo on chory i lezal w lozeczku..a o 9:15 oznajmia ze chce juz isc..wiec zawiozlam spoznialskiego...

Dziewczyny,a Wy sie wybieracie na parade 17go?Mysle ze to tez swietna okazja zeby sie spotkac:tak:Co Wy na to?
my wybieramy sie na parade..wiec jestem za spotkankiem.... no to co Eyre Square jesli niebedzie padalo

ja bede juz napewno przed 12 - tą

Ostatnia edycja:
Witam
Jako ostania dziękuję Wam za wczorajsze spotkanko:-D:-D:-D. Było super, ładnie wszystko streściłyście, więc się powtarzać nie będę:-):-):-). Już nie miałyśmy siły wczoraj wchodzić, a dzisiaj troszkę pospałyśmy z Anulką, zmęczyła się, ale grzeczna była jak aniołek nawet w drodze do domu.

Witam!
Dziewczyny poradzcie mi prosze.
Zajrzalam Szymkowi do buzi a on ma pinezke wbita w dziaslo u gory:-:)-:)-(
Nie wiem skad on ja wzial,codziennie sprzatam w domu a jednak:-(
Jak to zobaczylam normalnie nogi z waty mi sie zrobily...cala sie trzese nie wiem czy do GP jechac czy do szpitala?
Sama napewno mu nie wyjme bo sie nie da,bedzie sie rzucal i darl...masakra

Dobry:-)
Ja już dziecię do przedszkola odstawiłam i wpadłam się przywitać:tak:Chrypę mam dalej:sorry2:,ale tak to jest jak się język pcha do gadania:sorry2:Mam nadzieję,że wielkich pierdół nie gadałam:baffled:
Idę jakiegoś kawosa walnąć bom nie pospała.W nocy miałam powtórkę z wczorajszego spotkania i spałam dobrze,ale potem to mi się jakieś wypadki śniły i ciągle się wybudzałam:dry:
Ja dziś oczywiście do niańczenia idę więc czasu mam z rana niewiele,ale tu nie zajrzeć....Tu nie zajrzeć?Się nie da,normalnie...i nienormalnie też:-D
Ło matko,Ewelcia,pinezkę?!:szok:Może wczoraj w parku ją znalazł i do buzi wziął,ale ,ze nie płakał jak mu sie w dziąsło wbijała:baffled:.Ja bym do szpitala pojechała,myślę,że oni są od takich nagłych,nieprzewidzianych wypadków i lepiej sobie z tym poradzą niż u GP.Poza tym,sama bym nie wyjmowała,na pewno trzeba będzie to miejsce odkazić,żeby się coś nie przyplątało.

Ostatnia edycja:
witam

dzisiaj jestem jak zombie..mloda cala noc rewolucja dolem i gora..rano Al..gora ..i mial nie osc do przedszola bo on chory i lezal w lozeczku..a o 9:15 oznajmia ze chce juz isc..wiec zawiozlam spoznialskiego...

my wybieramy sie na parade..wiec jestem za spotkankiem.... no to co Eyre Square jesli niebedzie padalo

ja bede juz napewno przed 12 - tą
Hej dziewczynki

Moniak, gratulacje.

Pauletta, Wiktorka urodzilas szybciej wiec ominely Cie uroki ostatnich dni ciezarni :-D Teraz, zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, musisz przenosic :-D :-D

Didi a Ty Ala z wirusem zoladkowym do przedszkola zawiozlas:szok::szok::szok::szok::szok: Niezla jestes. Poczestuje polowe przedszkola... Jak dojdzie do Dunmore, to Cie scigne i nogi z...!!!

Ja uciekam, pozniej popisze

Witam!
Dziewczyny poradzcie mi prosze.
Zajrzalam Szymkowi do buzi a on ma pinezke wbita w dziaslo u gory:-:)-:)-(
Nie wiem skad on ja wzial,codziennie sprzatam w domu a jednak:-(
Jak to zobaczylam normalnie nogi z waty mi sie zrobily...cala sie trzese nie wiem czy do GP jechac czy do szpitala?
Sama napewno mu nie wyjme bo sie nie da,bedzie sie rzucal i darl...masakra

do szpitala pojechalaby odrau..jeny ja to panikara i chyba sama probowalabym wyjac ..ale lepiej do szpitala jechac

Didi a Ty Ala z wirusem zoladkowym do przedszkola zawiozlas:szok::szok::szok::szok::szok: Niezla jestes. Poczestuje polowe przedszkola... Jak dojdzie do Dunmore, to Cie scigne i nogi z...!!!

Ja uciekam, pozniej popisze

przyniosl z przedszkola to i niech odda ...a co .hehe ale chyba jemu cos na zoladku stalo

Probowalam ale on sie rzuca i palcze,nie da sobie zajrzec do buzi.

Kurna m w pracy a ja nawet nie mam z czego do niego zadzwonic:baffled:.....
Zaraz chyba mlodego wpakuej w krzeselko i wyskocze na podworku ,bede go wolac jak Lubiczanka swojego mezowskiego.

Kuzwa no to musze do Kilkennow jechac

reklama
to się porobiło normalnie...
Ewelcia-a znasz nr.do swojego mężowskiego?to może bym zadzwoniła i powiedziała,że nagły wypadek w domku?
Madbebe-niezmiernie kusząca propozycja,ale podejrzewam,że w tym tyg.J nigdzie nie będzie chciał brykać-a i jeszczeDawid ma brać udział w paradzie,więc chyba jednak świętować będziemy na miejscu:)
Tichonek-kiedy niby tyle gadałaś,jak ja normalnie nic nie usłyszałam jeśli sama nie zapytałam o coś?

Do góry