lady_Zgaga
Fanka BB :)
No wlasnie nie!!! Ojciec na sucho, maszynka elektryczna jedzie...Adulika chyba tatusia podpatrywała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie!!! Ojciec na sucho, maszynka elektryczna jedzie...Adulika chyba tatusia podpatrywała
Adulika chyba tatusia podpatrywała
No wlasnie nie!!! Ojciec na sucho, maszynka elektryczna jedzie...
Mamusia podgala swoje futro, jak juz dziecko w lozeczku lezy. Wiec ta opcja tez odpada...jak nie tatusia to moze mamusie;-)
Mam info od Tabasi "Nasz synek Alexander przyszedl na swiat o god. 9:56, 2880g 49cm Jest sliczny i grzeczny, czujemy sie dobrze Pozdrawiamy "
Mamusia podgala swoje futro, jak juz dziecko w lozeczku lezy. Wiec ta opcja tez odpada...
od nas do Ciebie jest 103 km...myślę,że wyjedziemy ok9.30-zobaczymy na którą zajedziemy,to może na jakąś kafę się wprosimyLubiczanka to lepiej nie bierz;-)
O ktorej jutro bedziecie u mnie?\
Biore sie wreszcie za sernik;-)