reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
:-D:-D:-D Mamusia podgala swoje futro, jak juz dziecko w lozeczku lezy. Wiec ta opcja tez odpada...:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Dzieciaki sa boskie a ich pomysly....az mi sie plakac ze smiechu chce jak przypomne sobie moja mala.:tak:
Pare dni temu przychodzi do mnie do kuchni i krzyczy PICIU, PICIU no wiec ja daje jej kubek z soczkiem (ale bez dziubka, bo z dziubkiem nie chce pic) za 5 minut wraca i znowu krzyczy PICIU,PICIU mysle sobie ale spragniona wlewam sok do kubka , Nati odchodzi, 5 minut mija i znowu kubek-sok itd, nagle moje dziecko wraca po 30 sekundach krzyczy PICIU, PICIU , cos mnie tknelo, przeciez tak szybko by nie wypila. Pytam" gdzie wylalas slonko soczek?"
A Nati na to z wyraznym znakiem zapytania na koncu jej krotkiego zdania-"Miki, Miki?????"
Ide do livingu a na lawie lezy Myszka Miki zalana kaluza soku!:baffled::-)

Lubiczanka chomika sobie sprawila-czarnego, chyba na rekawiczki go przerobi co by do futra pasowaly:-D

Ewelcia-tak mnie kusi,ale sobie pomyslałam,że którejś się spodoba i będę marzła:)))
Renni-to taka bestia,że na czapę(moja mama kiedyś miała taką futrzaną-ale z siostrą miałyśmy z niej polewkę:))))))
MamoAdy-Dadzia to już duża pannica a mimo to gdy tylko ma w zasięgu wzroku cokolwiek co się da smarować jej rasie idą w ruch:/.A Adulinka pewnie za Mikołajem tęskni:)
No-pizza jak się patrzy w piekarniczku dochodzi-aż mi ślinka cieknie...Dawid juz ze szczęścia szaleje,że ma nową grę...Dziś zapewne mam swoich panów z głowy(poza Danielkiem)

reklama
Do góry