reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam;-)

tichonku kamcia ma racje to tylko ponad 2000 a nie 20000:no:tak jeszcze sie nie rozpędziliśmy:no::-p

ewelcia a ja już wiedziałam wczoraj jakie lubiczanka auto kupiła:tak::-)ale nie powiem:no:sama zaraz napisze:tak:chyba:errr::dry:

salii witaj;-)

aa Tabasia trzymam mocno kciuki,będzie dobrze,ja 2 przeżyłam :)

miłego dnia:cool2:

reklama
Dzieki Kochane :blink:
Pauletta moze sie spotkamy w szpitalu, bo Ty masz jakos termin niedlugo? :happy2:
Tichonek moje lozysko jest za blisko ujscia i nie pozwolili mi rodzic sn, a tak bardzo chcialam :-(

U mnie wszyscy maja stracha, bo moja Mamcia tez miala cc i niestety byly komplikacje i z tego nie wyszla. Ja wiem, ze to bylo 30 lat temu, teraz jest inaczej, ale wiecie jaka rodzina ma po tym traume :-(
Boje sie samego zabiegu i tego jak bedzie po. Ale jestem dobrej mysli, moj M bedzie ze mna caly czas.

Sorki, ze zagladam tu do Was tak rzadko ostatnimi czasy...
Odezwe sie na pewno jak bede juz po!
Trzymajcie sie cieplutko ;-)

Witam
oj napiszę ,napiszę-hyundaya Trajeta(czyli tego wymarzonego)
Marta-dzięki za dyskrecję:)a ty spać po nocy nie możesz?
tylko troszke jestem wpieniona-nie mam dysku z NCT-dzisiaj mam jechać do Thurles po niego,ale nie mam ważnego Taxu-taxu nie wykupie,bo najpierw muszę ubezpieczyć-w Thurles oczywiście:/i taka kołomyjnia
MamoAdy-i Ty przeciwko mnie-o ruskich mi się tutaj rozpisujesz;)
Tabasia-pewnie,że kciuki będziemy trzymać
Ewelcia-nie,nie studiowałam mapy,ale już mojemu J powiedziałam,że jedziemy inną trasą:D.A swoją drogą nie będzie Ci przeszkadzało,że my właśnie po konsulatach będziemy się szlajać?
Tichonek-mam nadzieję,że jednak damy radę...Chybaże któraś z Was(Anineczko np)zwerbowałaby swojego mężczyznę również-i nie bedzie tak łyso i dziwnie.Tylko żeby mi się nie okazało,że sami pod klatką małp stoimy;)
miłego dnia dziewczynki

tabasia nie przejmuj sie ja mam porównanie bo w Pl wszystko mi popękało i leżałam bardzo długo a tutaj na drugi dzień juz sobie chodziłam i jak dziewczyny pamiętają na 3 dobę byłam w domku i bardzo szybko doszłam do siebie,rana dużo szybciej sie zagoiła niż w PL :)a z mamą współczuje :(

D.Dobry!:-)
Dziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje... :zawstydzona/y:

Dzieki Kochane :blink:
Pauletta moze sie spotkamy w szpitalu, bo Ty masz jakos termin niedlugo? :happy2:
Tichonek moje lozysko jest za blisko ujscia i nie pozwolili mi rodzic sn, a tak bardzo chcialam :-(

U mnie wszyscy maja stracha, bo moja Mamcia tez miala cc i niestety byly komplikacje i z tego nie wyszla. Ja wiem, ze to bylo 30 lat temu, teraz jest inaczej, ale wiecie jaka rodzina ma po tym traume :-(
Boje sie samego zabiegu i tego jak bedzie po. Ale jestem dobrej mysli, moj M bedzie ze mna caly czas.

Sorki, ze zagladam tu do Was tak rzadko ostatnimi czasy...
Odezwe sie na pewno jak bede juz po!
Trzymajcie sie cieplutko ;-)
Wszystko bedzie dobrze-tu jest zupelnie inaczej niz w Polsce,a poza tym lekarze wiedza duuuuzo wiecej niz 30lat temu:tak:Przykro mi z powodu mamy...:-(Anyway kciukasy beda trzymane i myslami z Toba bedziemy:tak:;-)

Witam
oj napiszę ,napiszę-hyundaya Trajeta(czyli tego wymarzonego)
oooo,no to gratulejszyn!Ale co tak tajemniczo?Moze jakas fotka?Ktory rok,kolor?Uzupelniaj tu info szybko!;-)Fajnie ze masz to, co chcialas.
Co do tych dyskow-wal smialo.Jak Cie wstrzymaja to im zamachaj dowodem(jesli Ci koles zostawil do odeslania).Jak nie to powiesz ze wczoraj auto kupilas i dysku niet.A ubezpieczenia nie mialas wczesniej?Nie mozesz go jedynie przetransferowac?Tu gardziarze sa duuuzo bardziej ludzcy niz nasz psiarnia;-):-)Good luck!Ciesz sie zakupem a nie tam jakimis dyskami sie przejmujesz :-D
Pauletta - jak tam? Jestes z nami jeszcze?

I ja się witam:tak:
Tak szybciutko bo dziś "służba",a jeszcze chcę przed Dytę odwiedzić:tak:
witam;-)

tichonku kamcia ma racje to tylko ponad 2000 a nie 20000:no:tak jeszcze sie nie rozpędziliśmy:no::-p
Ej!Co Wy ślepe czy se jaja ze mnie robicie?A może mój komp zer dodaje?:-DPostów jest ponad 20000,a stron ponad 2000!Liczyć mi tu dobrze zera:sorry2::-D
Lubiczanka,gratulejszyn:tak:Fotę zarzuć:tak:

Witam
pogoda nam dopisuje i oby juz tak pozostalo
moje dzieciaki maja sie dobrze wiec chyba wybiore sie na spacerek i pojade na plac zabaw na Doughiske.. moze ktoras ma ochote..
Kamcia co Ty na to aby sie spotkac tam popoludniu

Witam dziewczyny,dzieki za mile powitanko:-)Ja mieszkam na tzw Poliszce Doughisce:-)Jakies sasiadki?
ale super..nasze grono z tej strony Galway powieksza sie ..ja jestem Renmore
Salii- welcome! Andzulina z Doughiski tez. Dawac na Knocknacarre!:-):-D

Ona jest nasza...was juz na Knocknakarze duzo... i miejsca nie ma :p

Dziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje... :zawstydzona/y:

beddszie dobrze i nie martw sie..blizna po cc szybko przestaje bolec ..kup tylko szare mydlo do jej mycia i raz dwa sie zagoi... i nie boj sie wszystko bedzie ok..i niech rodzina bedzie dobrej mysli bo kazda kobieta jest inna ..wiec nie boj sie ..zobacz 10 - nego juz bedziesz tulila swojego maluszka i zapomnisz o wszystki szybko

ja tez jestem po cc...i jako jedyna miala ja w mojej rodzinie..

Salii.witam serdecznie.Chodź,rozgość się,my nie takie straszne jakby się wydawało:-DUmiemy się razem pośmiać,ale i popłakać:tak:Takie my:do tanca i do różańca:happy:Mam rację,co foremki?
Z tym spotkaniem...Super,ze w takim gronie mogłybyśmy się spotkać:tak:Ale Lubiczanka wizytę ma w konsulacie 15:30,zanim ją zakończy i dojedzie do zoo,która może być?16:30,później?Bo zoo do 18-tej otwarte:sorry2:
Z moim dojechaniem tam to może być problem bo ja niemobilna a autobusami to już zupełnie nie wiem jak dojechać:no:Byłam w zoo,ale autem z P,teraz to on mnie nie podrzuci bo pracuje:no:
W sumie trochę chętnych się nazbierało:Lubiczanka,Ewelcia,Margaritta,Renni,Dyta,Karolinanicola,Asienka,może Anineczka,ja.A co z Kasią Irlandką?Hop,hop,odezwij się!

Kamcia,ponad 20000!:-D:tak:

Ja też autobusem jadę a nawet dwoma, bo od nas do centrum Dublina 33, a potem trzeba się przesiąść i np 10 pojechać:-). Ja nie mam auta, o tej porze M w pracy, tylko to faktycznie późno wyjdzie:-(, zanim dotrę do domu, popołudniami Ania jest marudna, bo zęby jej dokuczają. Wolałabym wcześniej, ale jak większości tak pasuje

Witam tak w ogóle:-)

Ja widziałam tak jak Tichonek- postów ponad 20 tys, a stron ponad 2 tys.

reklama
Dzień dobry Mamuśki:-) zapowiada się dzisiaj kolejny słoneczny dzionek:tak: oglądam pogodę w PL i tragedia :szok: mrozy, śniegi, zawieje i zamiecie:baffled: ja to mam pecha:baffled:
Tabasia - trzymaj się - a my na pewno będziemy trzymać kciuki za Was:tak: i tak jak dziewczyny piszą - medycyna poszła do przodu, więc na 100000% będzie dobrze:tak: masz przykład MartyF ;-) i przykro mi, że tak wyszło z Twoją Mamą...:-(
Lubiczanka - gratuluję zakupu - widzisz - masz swoje wymarzone autko:tak:
Tichonku - a Tobie to już chyba lepiej?:-)
Pauletta - a jak ty się czujesz? Zuzia dalej droczy się z tobą?;-)
Didi - o której będziecie na placu zabaw? to zaraz za moim płotem, więc może i ja przydreptam? może też Aania podejdzie:tak::tak::tak:

ja zaraz zmykam o socjala - boszzzz - i nie wiem, co powiedzieć babie...:baffled: oby poszło gładko i bez zbędnych pytań - trzymajcie kciuki;-)

Ostatnia edycja:
Do góry