reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

W najbliższy poniedziałek czy dalszy?:happy:
Przepis zapodam,ale jak będę w domu i szanownego zapytam:tak:
W najbliższy poniedziałek już może wychodzić do tej pory musi siedzieć u mamusi pod serduszkiem :tak::tak:
pauletta ale ile nerwów zjem po drodze:sorry:ja pod koniec tez sprzątałam zeby mały szybciej wyszedl ale nic nie pomagało:no:
ale ja nie chcę żeby Ona wcześniej wychodziła :no: tzn wcześniej chciałam ale nie poi tym jak się umówiłam na konsultację z Wiktorkiem w poniedziałek rano :tak: teraz musi czekać ... a posprzątałam z rozpędu zrobiłam jedno i pomyślałam a może to też zrobię a później to zrobię i tak poszło :sorry:

reklama
Witam masakra ale sie rospisalyscie !!!!!

Anineczka stoooooo laaaaaat to my obie rybki jestesmy:))))

Didi gratulacje opanowania podczas jazdy:)
Ciesze sie ze bedziecie na mojej imprezie, ale laski z Galway czy ja mam pasem was zdzielic?? Misia Monia Frog Agusik LArcia mama ady nie wiem kogo jeszcze ominelam wy nie mozecie sie wyrwac w niedziele na wieczór?????
Tak czy inaczej impreza bedzie w Bosker Brownes to jest w centum na przeciw front door o 21 zapraszam śmiało:)

Pauletta ty tak nie szalej bo mała sie nie posłucha mamy i wyjdzie wczesniej:)))

Marta F moze jednak ten pech cie kiedys opusci??:)

Laski to jutro sie spotykacie...? O której i gdzie? JA tez chce:)

nie wiem co mialam pisac jeszcze skleroza
milego dnia

Andzulina nie wiem co to za wafle ale wiem że je chcę :tak::tak::tak::-D

Andzulina zarzuc przepisem na wafelki na odpowiedni wątek:tak:Mój P robi wafle z masą z mleka w proszku:-pPyszne,ale chętnie coś nowego mu podrzucę:tak::-D
wedle życzenia;-) przepis na odpowiednim wątku:tak:

Pauletta - ty nie szarżuj za mocno:szok: bo jak ja wysprzątałam cały dom... to na drugi dzień urodził się Igor:sorry:

Ja zamrazalam zupki w sloiczkach po zupkach;-).
Pzrewaznie gotowalam na dwa dni ale zcasami za duzo mi wyszlo i wtedy bach do zamrazalnika.
Czasami nie mialam czasu ugotowac to wyciagalam z zamrazalnika i milam;-)
Niczym sie nie rozni od swiezego.....

Tez bym chetnie zjadla fafli z przepisu Andzuliny,skoro takie pyszne;-)

Wyszlam z mlodym na dwor,bylam 15min i deszzcze zaczal lac:wściekła/y::wściekła/y:weszlam do domu rozebralam mlodego zaczelam mu deser szykowac a tu slonce wyszlo:wściekła/y::angry:
Wyszlismy drugi raz i po 15 min znow deszcze ale przeczekalismy w drzwiach i przestalo:tak:;-)

Pauletta nie przemeczaj sie bo mozesz nie doczekac jutzrejszego nalotu Lubiczanki :)

wedle życzenia;-) przepis na odpowiednim wątku:tak:

Pauletta - ty nie szarżuj za mocno:szok: bo jak ja wysprzątałam cały dom... to na drugi dzień urodził się Igor:sorry:
Aniu ale ja nie napisałam że chcę przepis:sorry: ja chcę gotowe wafle :-D:-D:-D:-D żartuje of course :-p:-D
I nie szarżuje tylko się rozpędziłam :eek::sorry: zaraz P będzie w domu coś czuję że nie zły opieprz zgarnę za to :szok::sorry:

Aniu ale ja nie napisałam że chcę przepis:sorry: ja chcę gotowe wafle :-D:-D:-D:-D żartuje of course :-p:-D
I nie szarżuje tylko się rozpędziłam :eek::sorry: zaraz P będzie w domu coś czuję że nie zły opieprz zgarnę za to :szok::sorry:
A ciasto upiekłaś?żartuję:-D:-D:-Da może chcesz futro:confused2::-D:-D
Andzulinko-dzięki za przepis-matko ale tych przepisów tam-pierwszy raz mi się udało znalezć-ależ się rozwijam;-):laugh2:
Ewelcia-ja też chciałam się wybrać na spacerek,niestety dziś mi nie był pisany:eek:Ale jak widzę tę pogodę to może i lepiej,bo mi pod górkę pędzić niewesoło:no:
Kamcia-a co, też się do Pauletty jutro wybierasz?

He no nie zaprosil mnie nikt jutro na spotkanie dopiero przed chwila wyczytalam wiec nie wiem gdzie i o której:)???

He no nie zaprosil mnie nikt jutro na spotkanie dopiero przed chwila wyczytalam wiec nie wiem gdzie i o której:)???
Ja napisałam ,że u Pauletty(chybaże na horyzoncie cosik innego się szykuje),ale o której nie napiszę,bo jeszcze nie wiem o której wyjedziemy
ale obiecuję dziś napisać:tak:.Kamcia-a moze Ty chciałabyś futro(wiem,wiem-strasznie to monotematyczne,ale nie wyobrażacie sobie jak mi to humor poprawia)

reklama
Do góry