aneczka81
Fanka BB :)
Mleko sztuczne podaje się po konsultacji z pediatrą, tutaj też. Z jakiego miasta jest? może jest w pobliżu polski lekarz - jeśli bariera językowa jest problemem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
karmi ja piersia ale mała urodziła sie z waga 3020 kg pozniej schudla jej 2850 kg a teraz wazy 3025kg wiec niewiele przybrałahej...jak wyglada to niedojadanie malej?? karmi ja piersia?? niech sprubuje pic cos na pobudzenie laktacji... a jak ja karmi to moze majej wystarcza to co zjada...albo niech czesciej ja przystawia...co do karmienia piersia pomoge ...sama niedano skonczylam karmic..bo 2 lata to juz z duzo jak dla mnie musialam odpoczac i gdyby nie moje bole lecow nadal moj ssaczek ciagnalby dyduska