Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
witam wieczorowa porą...
Normalnie dół jakich malo :-( Niedawno pisałyście Misi ,ze upadki dzieci, guzy i takie tam to normalka... owszem- Niki jak miała jakos po roczku tez przezyła taki "upadek" i sliwe na czole.... ale dziś to masakra jakaś... i oboje z G byliśmy z nią
nosz oczy dookoła głowy trza miec. Byłam u dentysty a tam jest taka poczekalnia dla dzieci i moje dziecko wzięło sobie taki male plastikowa krzesełko( zresztą nie pierwszy raz tam bylismy- znala teren i zawsze sie tym bawiła) i sobie to krzesełko tak"pchała" po sliskiej podłodze... po czym krzeselko poooleciało przed nią a ona na nie i prosto głowa w szkane drzwi:-( koszmar!!! na moich oczach rósł jej guz- normalnie miałam wizje szycia od razu...na szczescie była tam oprócz dentystki pani doktor i przyniosła od razu lód...ale tak jak sie Niki darła to nie pamietam kiedy... no i na dodatek moja kolej wejscia na fotel... pusciłam kogos przodem... przeciez moje dziecko sie zanosiło... po "jakims" czasie opanowaliśmy z G sytuacje... poszłam na ten fotel ,ale... nic innego nie miałam w glowie tylko moją małą... na "szczeście" nic sie nie wydarzyło juz... tzn. zasneła normalnie i spi poki co...
Boszzz.... za co? normalnie nie nadązam za tą moją pociechą no
ale ona jest po prostu wszedzie
ehhh
najlepszego dla Alexa...z okazji chrztu... Niech Mu z nieba Bóg uchyli jak najlepszej doli, Niech omija Go to wszystko, co smuci i boli....
i dla Oliviera.. z okazji 1 urodzinek...Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
anineczko... kimkolwiek była ta osoba to zawsze strata... wyrazy współczucia..
Aania noramalnie

ja tez co noc sprawdzam czy drzwi od ogrodu zamknięte...
Posiedze jeszcze chwilke... poczuwam nad moim dzieciem;-)
Wszystkie bez wyjątku serdecznie pozdrawiam..
Normalnie dół jakich malo :-( Niedawno pisałyście Misi ,ze upadki dzieci, guzy i takie tam to normalka... owszem- Niki jak miała jakos po roczku tez przezyła taki "upadek" i sliwe na czole.... ale dziś to masakra jakaś... i oboje z G byliśmy z nią

Boszzz.... za co? normalnie nie nadązam za tą moją pociechą no

ehhh
najlepszego dla Alexa...z okazji chrztu... Niech Mu z nieba Bóg uchyli jak najlepszej doli, Niech omija Go to wszystko, co smuci i boli....
i dla Oliviera.. z okazji 1 urodzinek...Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
anineczko... kimkolwiek była ta osoba to zawsze strata... wyrazy współczucia..
Aania noramalnie

Posiedze jeszcze chwilke... poczuwam nad moim dzieciem;-)
Wszystkie bez wyjątku serdecznie pozdrawiam..