reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Pozdrawienia z polski dla wszystkich mamus z Irlandii!!!!!!!! Mamy sie cudownie, Natanek cieszy sie rodzinka i rodzinka nim :-):-)Jeszcze nieweim kiedy wracamy!!! Trzymajcie sie!!!!

Szczegolne pozdrowionka dla Kamci, Didi, Stokrotki :-)

reklama
:-):-)Salome ..dzieki za pozdrowionka..:-) my juz na wyspie od 2 tygodni..:-) ale odwiedzimy Pl znowu w lutym ..jeziey w gory na tydzien ..poziej moj wraca a ja znowu podejscie do prawka mam nadzieje ze juz ostatnie :D

anieczka gratuluje w koncu sie doczekałas jak dojdziesz do siebie to napisz ...jak twoj maluch przyałbraciszka. czyz to nie piekne kiedy sie rodze malutkie aniołki tak blisko nas:))))

hej salome dzieki za pozdr jak zdrowko i kiedy wracasz do ie.

pozdrowienia

a propo tych szczepien hib i meningokoki czy one sa dostepne u kazdego gp i sa darmowe? czy np mozna sie zapisac do tej pol lekarki w galway i onamoze zaszczepic nawet jesli nie jestem jej pacjentem?
dzieki

Anineczka serdeczne gratulacje!!!!widze ze nasze grono maluchow szybko sie powieksza, :)moje malenstwo juz niedlugo konczy 3 miesiace ech jak ten czas szybko leci...A tak na marginesie moja mala ma juz od dluzszego czasu kolke,juz probowalismy chyba wszystkich specyfikow i nic.Dopiero tesciowa nam poradzila....wlaczcie odkurzacz..tak tak odkurzacz..pierwsze usmialam sie do lez ale ....u mnie to skutkuje,jak reka odjal zaraz przestaje plakac i spokojnie pije mleko, a tesciowa uslyszala o tym od znajomych ktorzy w taki wlasnie sposob spalili dwa odkurzacze-ale czego sie nie robi dla maluszkow,serdecznie pozdrawiam pa;-)

Anineczka serdeczne gratulacje!!!!widze ze nasze grono maluchow szybko sie powieksza, :)moje malenstwo juz niedlugo konczy 3 miesiace ech jak ten czas szybko leci...A tak na marginesie moja mala ma juz od dluzszego czasu kolke,juz probowalismy chyba wszystkich specyfikow i nic.Dopiero tesciowa nam poradzila....wlaczcie odkurzacz..tak tak odkurzacz..pierwsze usmialam sie do lez ale ....u mnie to skutkuje,jak reka odjal zaraz przestaje plakac i spokojnie pije mleko, a tesciowa uslyszala o tym od znajomych ktorzy w taki wlasnie sposob spalili dwa odkurzacze-ale czego sie nie robi dla maluszkow,serdecznie pozdrawiam pa;-)

Oprocz odkurzacza to podobno dziala tez suszarka do wlosow.:-)

Oprocz odkurzacza to podobno dziala tez suszarka do wlosow.:-)

Ja czesto "suszylam" moje dziecko. Rewelacyjnie dziala tez pralka ale troche duzo z tym roboty. :-)
W Anglii mozna kupic plyty z taka wlasnie muzyka: suszarki, odkurzacze, pralki, maszynki o monotonnym dzwieku. Zwie sie to "white noise" i w tutejszych podrecznikach odnosnie wychowania dzieci polecany jest jako uspokajacz, usypiacz oraz pomagacz na kolki:tak::-)

Anineczka gratulacje:-)

Didi ile mialas juz podejsc do egzaminu? Bo ja wlasnie tez prawko robie. Gdzie jedziecie w gory? Do jakiej miejscowosci? Moze gdzies blisko nas? My mieszkamy w Ustroniu obok Wisly

reklama
Do góry